Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Angelo

Members
  • Content count

    1018
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Angelo last won the day on May 18 2013

Angelo had the most liked content!

Community Reputation

120 Přínosný uživatel

About Angelo

  • Rank
    Level 8
  • Birthday 10/14/1992

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydliště
    London, UK
  1. Programátor-vysoká škola?

    To je mozno pravda o priemyslovke, na ktorej si studoval ty, kazdopadne nasa matematika bola asi taka, ze na hodinach si profesor pocital priklady a nikto neriesil co sa tam deje. Ofc to nie je jeho chyba, len viem, ze moj brat na gymnaziu mal matematiku "prisnejsiu" a nebolo im dovolene to co nam Samozrejme ak sa matiku ucis aj priemyslovka ti da pekne zaklady.
  2. Programátor-vysoká škola?

    FIIT - skusil som to jeden semester na tej skole, nedaval som matiku (stredna = priemyslovka (slaba matika)) takze ak na tu skolu chces ist, bud si isty, ze mas velmi dobre zaklady z matiky, pretoze ucit sa vsetko tam nebudes stihat s projektami, ktore ta cakaju. programko tam som videl logicky len prvy semester, to sa da zvladnut pre toho, kto uz s nim nieco v minulosti robil. pozri si projekt, ktory sme mali na konci prveho semestra (http://www.uloz.to/x...rojekt-2012-pdf) a zistis, zhruba co sa prebera v prvom semestri. Projekty z inych predmetov su v podstate len o rozhlade, zakladoch HTML, CSS, PHP, zdokonalenie anglictiny. V dalsich rocnikoch mas este operacne systemy a i. (to si vies pozriet na ich stranke..) Uprimne FB page : https://www.facebook...?ref=ts&fref=ts ma svoju pointu. Ta skola je vacsie samostudium ako inde, co som sa rozpraval s inymi ludmi. Ja som to napriek tej FB page skusil a po 3 mesiacoch som odtial odisiel. Ak chces skus, uvidis ako ti to pojde. // Ako uz bolo zodpovedane, IT nemusis mat. Ja som nemal ani maturitu z matiky. Situacia na VS v dnesnej dobe je asi taka, ze zoberu skoro kazdeho aj priemerneho studenta, pretoze nechcu stratit statne prispevky obviously ; - )
  3. Začínajúci WOW server

    Urobit si server a naucit sa pracovat s databazou, linuxom, Visual Studiom, zaklady c++ a ine veci su uzitocna vec a vsetko spomenute sa mozes naucit pri "hrani sa s vlastnym serverom", ale ako ti radia ostatny, je velka strata hlavne tvojho casu, aby si zakladal dalsi server. Ak ti mozem poradit, skusaj co vsetko sa da s vlastnym serverom robit, na svojom serveri sa vrtaj v db, nauc sa ako to funguje, zoznam sa s databazou a ak ta to fakt bude bavit, je lepsie pridat sa k nejakemu uz zabehnutemu serveru a pomahat tam.. a co ty vies? Mozno po par mesiacoch ked majitel serveru uvidi, ze ti to ide dostanes na starost ho spravovat a budes mat to co pises, ze chces, tj. server s vl. pravidlami a podla seba (brat s rezervou..). To ti vravim z vlastnej skusenosti, kde som po celkom kratkom case dostal na starost v minulosti spravovat Deffender FUN.
  4. Co se doopravdy stane 21.12.2012

    Pekne ozivenie topicu, mohol by sa sem vyjadrit zakladatel, ci nasiel za tie dva roky dalsie "dokazy", nech trochu este naberieme na inteligencii pred koncom sveta, uz nam nezostava vela casu!
  5. Hráči

    Kto to je?
  6. Úpadek fóra

    Par rokov dozadu to tu tak fungovalo, vsade otazniky a ine ikony, casom to ale ludia prestali pouzivat.. Kazdopadne sa tu riesi nieco ine ako triedenie topicov a to upadok fora ako takeho a toto je sice pekna organizacna vec, ale novych / viac ludi to neprilaka.
  7. Predaj Offic Acc?

    mmo-armory.com 100 % serioznost, ja osobne som tam predal svoj ucet a rovnako tak moj kamarat. (dodanie zhruba do tyzdna, zalezi hlavne na banke ako rychlo spracuje platbu)
  8. Webová stránka

    Ako pozeram, po 2 rokoch sa to tu velmi nezmenilo.
  9. HTC diamond 1 hry

    http://download.pandaapp.com/ najlepsia stranka na .apk na vsetko mozne od androidu po wm co poznam pozeram ze na wm tam toho zas tak vela nie je, osobne stahujem na android a je tam toho pozehnane
  10. Illidian´s Revenge

    Teraz dost fici Cataclysm.
  11. Space Art

    V skicary tipujem.
  12. [CoD 4]Rady

    Luto by ti malo byt, ale sameho seba. Pytat sa na stupidne kraviny, ktore by vedela aj 70 rocna stara dama s alzheimerom a este sa tu hrat na hrdinu, ktory ide rozdavat - rep inym. Nabuduce sa na podobne nezmysly pytaj svojich kamaratov, ktory nerobia levely ale hraju MP, mozno ze ta tak velmi nevysmeju, ale ruku do ohna by som za to nedal.
  13. Kde to je ? Kdo to je ?

    ID santu? Urob si Dwarfa, daj mu Winter Set (Red Winter Hat, Red Winter Clothes,B Winter oots), nasadni na akéhokoľvek mounta a použi Preserved Holly
  14. WodaN' - nieco o mne...

    Už viem, že ťa netrápi čo si o tebe myslia iný, ale aj tak by si mohol dať na mňa a namiesto robenia zo seba kinga začať chodiť na základnú školu a naučiť sa pravopis.
  15. Čo počúvate? Ukážte sa!

    Pendulum - Island: Part 2! Toto a tie dve čo si napísal sú suprové, večné rozbíjačky na parkete (:
×