Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Kubas

Members
  • Content count

    99
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Kubas

  • Rank
    Level 4
  • Birthday 03/31/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. Od 1.8 ork ele občas enha šaman, velmi variabilní class navíc mě lákalo tak trochu RP, alespoň zpočátku jakožto šaman mistr ve spiritismu, okultismu atd. s bohatou historíí. Aliance něměla kdysi šamany, což se mi líbilo jeden den grindování bgček a pak zas progress 40cítkových instancí mělo svoje kouzlo. Na TBC ztratilo mnoho věcí a mých důvodů proč hrát šamana smysl, jako třeba resilience(no comment), drenej šaman - fail atp. To mě donutilo udělat rozhodnutí, chodit skoro jen pve, což po čase neustálého sledování threat a dmg meteru, sbíráním věcí (pozn. jak na běžícím páse) a nemoci to uplatnit ani v pvp časem omrzí. Takže mi nezbylo nic než nashle v příštím životě a bb. Co jsem zkoušel wotlk ele shamu, tak myslím že dostal pořádný pomůcky na pořádný comeback, ale což vždyť by jeden řekl že to je všechno čímdál lehčí, v porovnání se starým wow takový EZ mód. Jinak aby jste si nemysleli, ostatní classy sem stihl promáknout taky, nejvíc po šamanovi mi seděl, resp. seděla shadow priestka, pom pyro mage a tak by to šlo až po heal, ten je totiž podle mě extrémě nudnej.
  2. Nejlepsi Poznámka na škole

    Na prvním stupni základní školy jsem měl párkrát "Vyrušuje při hodině" nebo "Nenosí pomůcky". Na druhém stupni to přešlo na nenošení DÚ, za což jsem dostal v 8. třídě flastr, konkrétně Napomenutí třídního učitele. Některé věci, co jste zde uvedli milí kolegové, jsou více než důkazem vašeho chování. Někdy s ůdivem sleduji jak se společnost, lidé mění, je to fascinující, jak všichni mladiství chtějí být rychle dospělí a i tak jednají, ať to stojí co to stojí. Zkusili jste se někdy zeptat proč? Já si myslím, že jejich jednoduché mozečky vidí jen to co je "in" a "cool", skoro celé spektrum pubertální populace má tendenci se zalíbit druhým a napodobovat dospělé. Pak to takhle dopadá, je to jako vlnění mezi lidmi, které neustále zkracuje svojí vlnovou délku a zvyšuje frekvenci. A bude to milí přátelé ještě horší, jestli si tohle celé přečtete, vzpomeňte si někdy až budete mít děti, jací jste byli vy a jestli chcete vést jejich cestu lépe, protože o tom to celé je, začít u sebe.
  3. @questcz, mno jestli myslíš unet.cz tak nic moc drahý a pomalý.
  4. Pogasta ty bylíš v NMnM co? Jaký to je poskytovatel prosímtě? Já mám totiž strašně předraženej net Wi-Fi za 500,- limit 16Gb na měsíc, naštěstí mě to vychází a když přesáhnu tak to moc neřeší, pokud to není nějak hodně (rozuměj 1gb +)
  5. Nod32 mě na váš web ani nepustí.
  6. WoW Film

    Na IMDb má svojí položku, zařazený jako ve vývoji (do r. 2011). I na CSFD. ZDE najdete menší shrnutí dosavadních informací ohledně filmu, včetně zajímavého konceptartu Teldrassilu.
  7. Maps WoWResourca

    Když už se google podílí na špehování globální internetové populace, tak už nemám co ztratit Dobruška (32 Km východně od Hradce Králové)
  8. [Diskuze]Ovládání WoW

    Enha sham. Mám klasický blizzardí GUI, čísla a nějaké jednoduche bindy: ; - grounding ttm 1 - purge 2 - stormstrike 3 - earth shock 4 - frost shock Q - lighting shield E - water shield F - auto self makro na cure poison Y - tremor ttm. X - strenght ttm C - windfury ttm V hlavní liště mám krom těchto abilit makra na healy, nad tím mám rozdělané dopňkové bary kde se nachází zbytek totemů , enhantů a všeho možného které doklikávám myší. Na postraních tlačítkách myši mám sit a autorun, jinak vše stejné.
  9. Mangos rev. + DB pro 1.12.1

    >>ZDE<< jsou nějaké kompilačky mangose pro 1.12x: MaNGOS_rev.3392+Mangoscript 171 -jedna z posledních, ne-li poslední revizí mangose před TBC SDB 0.6.2 -kompatibilní db s rev.3308+ MiRROR[ megaupload ]ЯOЯЯiM DBC 1.12.1 & 1.12.2 (všechny jazyky) Ad.exe
  10. Zamyšlení [Diskuse]

    Souhlasím s většinou věcí co jsi napsal Xmate. Jak již tu bylo zmíněno, nejdřív by jsme měli každý začít u sebe a pak ovlivňovat ostatní. Víte dříve, když jste se začínali zajímat o wow emulaci a věcmi jimi podobných, tak jste prakticky nevěděli co hledat. Můžu říci z vlastní zkušenosti, tenkrát mi o tomto fóru řekl jeden gm z nejmenovaného serveru, ale předem si ověřil jestli nejsem lama. Co tím chci říci, dříve prostě bylo toto fórum pro zasvěcené lidi. Jistě postupem času se vše pozvolna valilo ven, přispíval k tomu masivní nárůst teenagerů hrajících wow, větší propagace fóra a celková nárůst komerce, přidávání serverů za banner atp. fórum je snadněji dohledatelné a mezi WoWteens se šíří jako řetězová reakce, těm už to z hlavy jen tak nesmažete... Jako reálná řešení dané situlace bych viděl v provedení několika reforem, zpřísnění pravidel a jejich nutná přečtení při registraci (bohužel nevím zdali to už není, hezkých pár let sem se neregistroval), zvyditelněnění wiki a případné posílení moderátorského týmu. Ovšem je už na vás jestli dokážete přijmout změny zaběhlého systému. -Žij s námi, zemři sám...proto dejte dohromady nějaké řešení, jeden člověk nic moc nenadělá proti většině (zde skoro vůbec nic) jinak je tato diskuze o5 jedna z dalších bezpředmětných. -=Nashle v příštím životě ; )
  11. Hip-hop / street dance TEMPLATA

    Každý, byť jen trochu metalák nemusí mít začerněný mozek. Takovéhle škatulkování mám nejradši, sám tu v podstatě říkáš že Hip-Hop není jen jen o rapu a pak vyrukuješ s že má černej mozek. Tak to promiň ale právě si se snížil na úroveň těch co si myslí že Hip-Hop je o rapu, gratuluji. -přepínám- O těch temlatách tu už bylo řečeno krásně od papouška : ) GL & HF
  12. Hledám, barevný NICK+'deníček'+auto-accept trade

    Podle mě to tedy není možné, když už tak s pomocí někoho kdo má přístup do db, nebo programu který by se dal považovat za hack který stejně nikdo neudělá, protože by musel prolomit heslo db. Ostatně za hack se dá považovat i ten co upravuje písmo v chatu, tím že dešifruje hodnoty pro nastavení barvy textu.
  13. Hledám, barevný NICK+'deníček'+auto-accept trade

    ChatColor atd. jsou na retailu zakázané a trestají se různými suspendy, jedná se totiž o color hack. Proč by jinak bylo |c(barva)(text)|r šifrované. Jistě priváty si dělají pravidla sami, ale podstata v tom je taková, každý hráč by měl mít stejné podmínky. Navíc by to nemohlo fungovat na principu ChatColoru, muselo by to upravit nickname v db, ovšem bez hesla se do ní nedostaneš...z toho vyplývá, že by se jednalo o nepovolený zásah do db. Teď nevím jestli je vůbec možné upravit jméno tak aby bylo barevné, jediné co vím tak lze upravit nickname na velká a malá písmena a možná mezeru mezi nimi. Navíc wow umožňuje max cca 12 písmen pro nick a je možné že je struktura v db pro nicky tvořena pro těch max 12 písmen (kdyžtak mě opravte) = |cFF00FF00Kubajsor|r tam proste nenarveš.
  14. Projekt nonTBC server

    Tak nevím jestli to u vás bylo jen chvilkové poblouznění, ale já to myslel celkem vážně. Zde jsem našel kompilačky mangose pro 1.12x: MaNGOS_rev.3392+Mangoscript 171 -jedna z posledních, ne-li poslední poslední revize mangose před TBC SDB 0.6.2 -kompatibilní db s rev.3308+ MiRROR[ megaupload ]ЯOЯЯiM DBC 1.12.1 & 1.12.2 (všechny jazyky) Ad.exe
  15. Krásné prožití vánočních svátků a hodně pohody do nového roku, vám přeje Jessek. p.s. Lidi je hezké že na svých blízkých nešetříte, ale na dárku podle mne není důležitá cena nebo velikost atd. ale jestli ho dáváte s láskou, tak láskou nešetřete :- )
×