Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Rogue.

Members
  • Content count

    91
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Rogue.

  • Rank
    Level 4

Contact Methods

  • Website URL
    http://88.102.141.205/en
  1. Zdravim potřebuju poradit. Podle tohoto návodu jsem nainstaloval Mangos vše ok až na to že ve výběru charakterrů si nemůžu vybrat ani jednu s BC postav je to šedý. TbC mam verze hry mam 2.0.12. Nevite cim to je?
  2. Operační systém

    A co ti padá? Me se zasekne realm server treba za 5hodin od startu a začne vypisovat hlašku (Realm is not ready). No a kdyz si toho nevsimnu v cas tak mi vyskočí systémová chyba s World serveru treba po pul hodine. jedine co me napada ze provider od ktereho mam interent ma vypadky internetu a tim by spusobyl ten Realm server. ale ja jsem se ptal na ten Windows jakej používate? Windows xp home SP2?
  3. Operační systém

    ZDravím Vás všechny Mám tu jeden problém jde o to ze padá realm server a díky němu spadne i world server ale nevypadá to na chybu Emlátoru ale na chybu Windows nemůžete mi nedk o řict čím je to způsoéné? mam Windows Xp Home SP2. Nebo poradte jaky operační systém je pro ludmillu asi nejlepší díky za odpověd.
  4. Instal creator

    Tady mas nejaky programy na tvorbu intalaček i v češtině. Instalatory
  5. Statistiky Hráčů

    Ahoj all Koukam ze v Nové ludmille jsou v DB statistiky hráčů. je to tam asi takhle. číslo háče- kolik hráčů zabil- kolik creepů zabil- kolik nasbíral experience- kolik levelu ziskal a je to vzdy na jeden datum. Neuměl by nekdo vytvořit nejakej php skript pro to aby se to objevovalo na stránkách?
  6. Ludmilla Kobold V3

    Super !!!!! dík za link Jen jestli se můžu zeptat kde jsi to našel Edit:Jen kdyby někdo nevěděl tak helso ILoveKobold3
  7. Scripta

    Zdravim vsechny, Jde mi o Scripta, vim ze jich je tady dost ke stazení ale vsechny nejsou pro verzi V2 a vsechny nejsou plne funkcní. Chtěl bych nekoho zvás kdo vlastní ludmillu V2 poprosit o jeho funkční sripta. Děkuji předem.
  8. Vytvoření NPC - Vendora

    Pozici vendora? Vendora si do hry das sam prikazem.
  9. Blizzard uz aj u nas :o

    Můžu se jen zeptat je Ludmilla ilegální?
  10. Free server na Kobold

    Graveyard Server jede na Ludmille V2 Http://www.graveyard.ic.cz
  11. Repair

    Ahoj Mám ludmillu V2. Problem je v tom že zadne NPC nema polozku repair a kdyz ma tak nejde pouzit tzn. ze si nikdo nemuze opravit veci které ma na sobe. Nevite nekdo kde to opravit
  12. Vice nez 50 online

    AHoj CO s týče většího levelu aspon pro GM nebo pro vybrané lidi. Stačí si otevřít datbasi položku charakters a tam zmenit level podle sveho. min 1 max 255
  13. Kobold Lite V2 - opravy

    Tohle mi nedava smysl sorry.Nemohl bys mi hodit odkaz na ten Topic kde se to resilo? dik
  14. Přpojení na kobold

  15. Kobold Lite V2 - opravy

    Ahoj mam tu jeden problem mam tu databasi stazenou vsechno jsem si upravil ale je tu pár problemů. 1,Dostanu skoro pokazde Ban IP pokud se prihlasim do hry. 2.Píše to chybu v log on server at upravim ACC ze je chyba v ''Field listu'' k 1. Pise to Hacking or not authorise. Nevite nekdo cim to muze byt?Zkousel jsem i vypnout ten antihack atd. ale nic. dekuju za odpovedi. Graveyard Server
×