Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Cybe

Members
  • Content count

    1424
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Cybe last won the day on January 6 2011

Cybe had the most liked content!

Community Reputation

28 Průměrný uživatel

About Cybe

  • Rank
    Nejsnadnější cestou :-)
  • Birthday 01/01/1914

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydliště
    Ostrava
  • Zájmy
    kytara, klávesy, kšefty :-)
  1. Potenciál tohoto topicu se vyčerpal, prosím o lock.
  2. Ty jsi chytrý jako unixový systém. Pravděpodobně budeš výjimka, která potvrzuje pravidlo... Mě dokonce učili i jak jít na nočník a z tebe byl už od začátku armádní generál Promiň jestli jsem to přehnal, ale asi jsi můj příspěvek moc nečetl. Uváděl jsem, že to odkoukáš od někoho a ty pak napíšeš, že jsi se to naučil od bráchy a přitom ve stejné větě řekneš, že to příšlo samo. viz. .....pozorování chování jiných lidí....
  3. Pravda, ale kromě tohoto potřebuješ ještě další stimul. Např. není možno si hrát na vojáčky, když nevíš jak, popř. nemáš odkoukané nějaké scény(TV, pokec s jinými lidmi, pozorování chování jiných lidí atd.). Zatímco u videoher je svým způsobem ten směr určený a tutoriál ti přesně ukáže, že nejsnažší zisk bodů(smrt) je střílet NPC(nechci říkat lidi) do hlavy. Zrovna u WoW tohle není úpně na místě, ale leccos se tam dá taky odkoukat. Jelikož nechci vypadat jako odpůrce videoher, sluší se dodat, že člověk, který nedokáže rozeznat mezi realitou a fikcí, dobrem a zlem, nemá příliš na ulici co pohledávat.
  4. Nechci působit dekadentně popřípadě vše paušalizovat, ale současný stav společnosti kromě kráděží a chlastu vybízí i k tomuto.
  5. Upřímně jsem nikdy nikoho takového neznal. To mrhání talentem je pravda. Ono zase na druhou stranu samotné hraní na ofi ti nic nedá, ale když se podílíš tady na tom všem zmatku ohledně free, tak se leccos naučíš. Hlavně co se týká webu, databází atp... lekce anglického jazyka zdarma nemusím ani vyzdvihovat.
  6. S tím, že ostatní MMO prostě nejsou WoW máš pravdu. Bohužel cítím to stejně. GW2 mi přišel a i nadále příjde lepší než WoW, ale prostě jsem nebyl schopen se od vydání dostat dále než na 45lvl. Nevím proč... Hrál jsem vždy jen hry od Blizzardu(samozdřejmě jsem hrál i jiné, ale ty jsem po dojetí či otestování už nikdy více ani nezapl) a prostě jsem zapadl asi tak hluboko, že mě už nic jiného nenadchne, nebo nebaví... Skoro bych řekl, že už radší nehraju nic, nebo naopak všechno, ale nic pořádně... Teďka zkouším Path of Exile aneb never "pay2win", uvidíme co z toho vzejde.
  7. Kdysi jsem se snažil prodávat různé nemovitosti co šly spawnnout, popř. jsem čistil hrady od mobů a nechával jsem to guildám s klíčem ke dveřím, prostě prznil svět . Bylo to vcelku jedno, protože stejně opravy questů probíhaly pomalu a některé jsem úplně vyřadil. Nejvíc líto mi bylo lidí, kteří v té době překládali celý WoW do češtiny, nemáš info, jestli tohle někdo ještě dělá?
  8. Jak tam to RP prezentujete? Je to opravdové RP, nebo jen nastavení serveru, aby se nešlo kosit jen tak... EDIT: já skončil až s nástupem Pandarie. Označuji to jenom jako opravdové kataklyzma :-). Datadisk Cataclysm se ještě dal.
  9. Web spectrus.cz je ten tvůj zmiňovaný web?
  10. Nechápu jak se můžeš nechat takhle buzerovat. Kdybys viděl za co(za jaké hovna) se dnes ve světě IT berou peníze, tak by tě něco podobného netrápilo... Však přes WoW k úspěchům ne? Však se mrkni co jsem před 6 lety tady prezentoval já a stahovali to blázni jako draci, až jsem z toho měl kredit na rapidshare zdarma
  11. Dobrý den vážení, chtěl bych se Vás zeptat, jaký je momentálně stav a další potencionální vývoj WoW na free serverech? Již 6 let se o tuto tématiku nezajímám a zajímalo by mě tudíž, jestli se vyplnilo v roce 2007 slibované: "Za chvilku už doženeme ofík." Když vidím, že se tady ještě smaží TBC a na druhé straně existuje spousta free-to-play MMO(kde marně shánějí hráče), tak se nabízí otázka, jestli by nebylo k věci opustit tento nesmyslný vývoj a jít hrát ony zmiňované free-to-play MMO(SW, AoC, LOTRO...)? Chápu, že je to zdarma jen na oko, ale stále lepší než hrát si na free serverech tzv. "do šuplíku". Pak tady máme GW2, který je po počáteční investici cca 1 000 Kč zdarma... atd. Osobně jsem se taky vykašlal na WoW hned s nástupem kataklysmu na oficiálním serveru, z důvodu, že krást králíkům mrkve mi příšlo dost dětinské. Budu vždy tvrdit, že až s vydáním datadisku o Pandarii nastal opravdový kataklysm celého světa Warcraftu. Proč to lidi ještě na free baví? Komunita? Slabá HW konfigurace? Myslím si, že kdybych hrál od ledna 2007 nefunkční TBC(samozdřejmě prokládané občas něčím jiným), asi by mi už hráblo. Tam se zabíjí ještě Illidana ne? Já se přiznám, že jsem na free hrál kdysi jen proto, že mi naši nechtěli platit WoWko... A nic jiného prostě v té době nebylo. Proč to hrajete Vy? (on tu kytaru uhoní...) EDIT: redakce a editace textu
  12. http://www.joomlaportal.cz/ viz. http://www.joomla.org/ nebo http://www.phpfusion.cz/news.php nebo http://cs.wordpress.org/, když já jsem s tím začínal(a končil), tak k tomu neexistovala česká podpora... Informace a skiny si do toho nataháš jaké chceš, je to velmi snadné. Bannery a další ptákoviny najdeš na FTP a jen to přejmenuješ(pokud nebudeš chtít tvořit dokonalý skin). Jak říkám, pro tvé účely toto stačí. Joomlu používá i MTV viz. http://opensourcetal...ses-joomla.html a je to zdarma... a bla bla už se mi nechce moc psát, mám nemocenskou a dochroustal jsem už SC2, nechal se odstřelit v Planetside 2 a Killzone 3 a tak mě napadlo se sem kouknout. EDIT: sloučil se mi první link co jsem lamsky napsal do závorky
  13. Vlož do toho mozek a ušetříš 4000Kč . Jak stejně vidím úroveň tvého levopisu, tak by ti stačila joomla natankovaná informacema z cizích webu stylem kopírovat-vložit...
  14. Nová Mašinka do 18k.

    Díky nechtělo se mi to totiž sčítat z aktuálních cen EDIT: za tyto předvánoční ceny bych to nedoporučoval kupovat...
  15. Nová Mašinka do 18k.

    Vycházel jsem z cen před měsícem co jsem kupoval podobný PC, sečetl jsi to že tu hazíš žblepty?
×