Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

kalisto

Members
  • Content count

    52
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About kalisto

  • Rank
    Level 3
  1. Heartstone

    jenom taka mala otazecka kam se nahravaji ty sql pro jail do character db ci mangos ci realm? dik
  2. Uprava clienta

    Podle me delate ten preklad slozitejsi nez to je, ale to je vase vec, kecat vam do toho nebudu... -- s tim nemuzu nez souhlasit podle me by pro zacatek nebylo spatne hlavne zacit se samotnym prekladem jednotlivych Q, protoze tolik casu ktery travime nad dumanim jak, kdy a co je strata casu! Uz se mohlo vesele prekladat. Nevim ale existuje moznost prelozit Q v DB a kolik je prelozenych ukolu? Ruku na srdce za jak dlouho prelozime tu brutalni databasi ukolu to se za tyden neudela a resit jak prelozit typy ci tlacitko login a jine prominte kokotiny je pro uzivatele kteri hraji a anglicky neumi druhorade. Zajma je koho maji zabit, kde ho najdou nebo s kym maj pokecat a co mu donest. Nic vic nic min a jak to udelat hezci aby to melo diakritiku a podobne uz je lehce udelatelne prozacatek muzeme prekladat s diakritikou a samotna exportace do sql bez ni je jasna a v pohode a resit dalsi vylepseni je otazkou casu.
  3. Admin PaneL

    tohle by me taky zajmalo
  4. Mangos Web Fronted V3

    ahoj mam problem web uz mi skoro jede jen mam problem s ruznyma hlaskama stylu Warning: fopen(online.csv) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/wow/components/chat/reloader.php on line 81 nevite jak to opravit pravdepodobne staci nastavit opravneni ale nevim jak diky chmod +x sem zkousel nepomohlo
  5. eBooks!!!

    Tak tady je mensi sbirka eBooku. Kdyz najdu dalsi pridam je do slozky: heslo k rarum stahnete ze slozky tak si to uzijte
  6. Začátky v C++

    Po nejake dobe koukam na dalnaris a nestacim se divit jak to tu zije :-) pro ty z Vas kteri by chteli a tapou v C++ bych mel eBook po domluve. Vzhledem ze jsem ve skole C ++ podstoupil minuly semestr tak sem sam hledal a vim jak je to tezke ovsem mam neco pred 10knih s touto problematikou tak si pisnete PM mail a ja je poslu mozna bych taky mohl udelat reup. na repidshare pokud by byl zajem
  7. UDB 0.7.5!!! :)

    No uz podle toho kdyz jsem se do ni koukal a videl event jak je udelanej jestli tohle funguje tak je to masakr!!! ted sem ji nahodil sice este resim drobny problemky ale to snad uz nebude na dlouho. Hlasi mi to chybku pri nahravani creature template to je divny zkusim zkouknout nake updaty Edit ze neco vubec rikam stacilo chacknout novej exac a jede to:D preci jen sem to po te dobe nezapomel
  8. UDB 0.7.5!!! :)

    Sutper stahuju konecne snad zas po velke dobe rozjedu mangosa sam sem moc zvedavej jak se to pohlo a co je noveho
  9. Vendoři na Tier

    Ty jsi GM na drakthulu jo? lol tak to ses teda borec ale je zajimave kdyz jsi GM tak jaktoze meles takove sracky zaprve vendori opravdu jsou v satrahu u volitelnych frakc(aldor/scryer) a to na T4 a T5 ne na zadny dungeon set dal by se dalo povazovat vendor na itemy za heroic badge ale rozhodne dungeoin set ne!!! Ty takzvane D3ky padaji v normal v 5kovejch instech + nektere casti v heroikach nic vic nic min. Pokud chces mit blizzlike musis udelat vendora kde T4,5 kupujes za tokeny ktere padaji v raidovych instech. Ver mi hraju na DT v jedny nejmenovany G tanka za ali a mam na sobe T5ku a T4ku v bance tak vim kde sem co a jak ziskal.
  10. UDB 0.7.5!!! :)

    Nevim ale jsem jedinej kteremu ten odkaz nejde stahnout?
  11. Návody na eventy

    Me by hlavne zajimalo jak zaktivovat ten event procesor kterej sem nasel ve zdrojaku primo mangosu a jestli uz je nejakym zpusobem pouzitelny. Me by pro zacatek stacilo jenom zprovoznit nejaky z nirmal blizzlike eventu jako rybarske zavody a podobne.
  12. Compiled Mangos For Linux32 - rev. 3501/36

    Konecne se nekdo vrhnul na Linux revize i kdyz ja si je taham primo z fora mangosu i tak dekuju
  13. WWW - Burning Crusade Webpage

    asi tak dalsi kteremu pojede vse ale dej si bacha at se to nedozvi Blizzard servery co sou lepsi jak offik jdou jako prvni;)
  14. Nevsiml jsem si ze by to tu jeste nekde bylo je to prevzato z fora mangosu melo by tam byt MangoScript, "funkcni" nekteri bossaci, honor, ale hlavne to proc to sem davam novinka jmenem dungeon system o kterem se ted dost mluvilo na mangosackym foru zatim sem netestoval pouze jsem stahnul zitra testnu a povim jak sem dopadl. link:ZDE Treba se nekomu sikne jestli ne klidne to smazte.
  15. nebyla by take kompilace pro linux s honorem?
×