Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Prymary

Members
  • Content count

    108
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Prymary

  1. Zdravím, mohl by mi prosím někdo poradit. Při compilaci trinitycore 4.3.4 mi vyskakuje 153 erroru převážně na téma: Error 1 error LNK2019: unresolved external symbol _mysql_server_init@12 referenced in function "public: static void __cdecl MySQL::Library_Init(void)" (?Library_Init@MySQL@@SAXXZ) C:\WoW server\WoW server\core\Release\src\server\authserver\Main.obj authserver Error 39 error LNK2019: unresolved external symbol _mysql_stmt_result_metadata@4 referenced in function __catch$??R<lambda_254121b334619ce52a1ddc69c3af58ee>@@QBEXXZ$0 C:\WoW server\WoW server\core\Release\src\server\authserver\shared.lib(MySQLConnection.obj) authserver a nebo Error 16 error LNK2001: unresolved external symbol _mysql_stmt_error@4 C:\WoW server\WoW server\core\Release\src\server\authserver\shared.lib(MySQLConnection.obj) authserver neví nekdo prosím jak to vyřesit. Já bych řekl že mi nekde chybí nějaká knihovna. Předem děkuji za odpověď.
  2. dotaz nasql

    To znamená že veci jako například rostliny nebo ruda se npřidávají do hry takto natvrdo do tabulky gameobject ale přidávají se přez pool system. http://collab.kpsn.org/display/tc/pool_gameobject
  3. Item

    co myslíš tím přebarvit ? jako např na legendarni ?
  4. [Hledám] Developera

    Vidím jen co požaduješ ale ne co nabízíš
  5. [4.3.4] characters nenalezeno

    Tak ho zkus vysreenovat jak problikne. Někdy bývá v konzoli vic info nez pak v logu.
  6. [4.3.4] characters nenalezeno

    A login ti hned padne nebo ti tam zustane s touto hlaškou ?
  7. [4.3.4] characters nenalezeno

    Překontroloval bych znovu config a podivej se jestli si nahodou nezadal hesla do Default misto LoginDatabaseInfo a překontrolovat jestli máš stejné jméno db a v configu.
  8. TC Problém s Boost

    Zdravím, stáhnul jsem si nejnovější TC a chtěl ho prohnat přez cmake, ale to mě vyhazovalo chyby. Po hledani na netu jsem zjistil ze potřebuju knihovny Boost. Ty jsem stáhnul a přez VS konzoli nainstaloval podle návodu. Jenže ted mi cmake vyhazuje tuto chybu domnívám se, že to znamená ze cmake nemůže najít cestu k boost knihovnám. Zkoušel jsem ji zadávát podle návodu do cmakelitu ale to se pouze dopracuji k teto chybě Děkuji za jakoukoli radu.
  9. TC Problém s Boost

    Tak uz asi vim kde je chyba.... jsem asi tupy jsem si neuvědomil že to je revize pro wotlk a ja chci cata. Neni nejaka verze pro cata bez boost ?
  10. TC Problém s Boost

    No ted se trochu trápím s extrakcí dbc, maps a vmaps.... dbc do vygeneruje ale zdaji se mi priliš male 74mb a u maps a vmaps to hned napiše ze to nemuze najit nejake soubory v klientovi.
  11. TC Problém s Boost

    J už jsem ji našel ale i tak diky
  12. TC Problém s Boost

    Ok diky a jakou DB si k tomu nahraval ? Nejlepe odkaz děkuji
  13. Cmake ERROR

    Já bych řekl ze bude asi problem nekde s Visual Studiem. Podíval bych se jestli ho maš správně nainstalovaný a jestli máš správnou verzi co sis tam nastavil.
  14. Hoj no napada mě jestli si nepřekročil nějake maximalní číslo pro entry, ale spíš už to máš jednou v DB. Nikde tam nevidím řádek s DELETE FROM.... Mužeš se taky podivat přez SELECT jestli uz tam tyhle řádky nemáš.
  15. Jak na Sniffy

    Zdravím, neznáte prosím nějaký dobrý program na dělání sniffu z officu? Jeden jsem našel ale jaksi mi nefungoval tak kdyby ktomu byl i menší navod bylo by to super díky.
  16. Jak na Sniffy

    Diky za odpověď Chtěl bych ještě poprosit jestli by se tu nenašla nějaká dobrá duše která má doma 32 bit nezkompilovala by mi ten sniffer https://github.com/Anubisss/SzimatSzatyor mě to vyhodí chybu uz v cmake. A na webu se píše že kompilace se musí dělat jedině na 32 bit. Děkuju.
  17. Přejmenování NPC

    No a nemáš teta v Mysql vic databazi a neupravujes to v jine nez kterou mas v configu ?
  18. Přejmenování NPC

    Zkus místo hledání entry přímo v tabulce zadat toto: UPDATE creature_template SET name="jmeno ktere chces v uvozovkach" WHERE entry=id z wowheadu rekl bych ze se ti to tvým postupem neukládá Jinak kdyby to neslo tak si zkontroluj jestli to nahráváš do správné DB jestli jich nemáš třeba víc.
  19. Cannot connect to world database

    A máš vubec nahranou DB ?
  20. Cannot connect to world database

    Ahoj mas nejspis spatne heslo k DB prvni root je prihlasovaci jmeno to se vetsinou nechava ale to druhe root je heslo ktere jsi si volil pri instalaci mysql. Popřípadě mužeš jestě mít španě jméno DB to si zkontroluj v SQLyogu nebo co upižíváš
  21. WOW SOURCE REPACK

    Hoj ty zdvojene spawny bych řešil tím, že bych si primo od TC stahnul db a zni si vzal tabulku creature jinak ty vykřicníky to bude taky v db. Mělo by pomoct update creature_template set npc_flag=0 where entry=ID VLKU
  22. Video k projektu

    Zdravím, dnes nám ve škole zadali projekty, a já bych ho rád zpracoval precizně. Chtěl bych ho udělat formou prezentace a rád bych nal na začátek krátké video. Velice se mi líbí ten efekt kdy kapne kapka do vody, zčeří hladinu a objeví se v ní nejake logo . Zajímalo by mě jestli jsou nejake programy, kde je tohle vysloveně brnkačka udělat. Já osobně jsem nikdy nic takového nedelal ale třeba víte někdo o něčem kam stačí jen nahrát foto a ono už vám to udělá . Vím že si to představuju moc jednoduše, ale co kdby.... . Díky za odpovědi.
  23. Nejdou nastavit práva

    Ahoj toto by ti snad mělo pomoci. ID acc najdeš v tabulce account.
  24. CMake error

    Zdravím, kdysi dávno sem si v pohodě kompiloval jádro. Teď jsem se k tomu po delší době vrátil a CMake mi při Konfiguraci vyhodi tuto chybu. Zkusil sem si stáhnout ten Git 1.7 i když jsem ho předtím nikdy neměl, stáhl sem i vyšší verzi CMake ale taky to nepomohlo. Nevíte co dělám blbě nebo co se tam tak moc změnilo od doby co jsem to dělal naposledy ? Díky za odpověď.
  25. CMake error

    Vážně nikdo nevíte ? Něco jsem o tom našl přimo na stránkách TC ale sem rodily němčinář a s mojí AJ a google sem toho moc nepobral
×