Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Rakosnicek213

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Rakosnicek213

  • Rank
    Level 1
  • Birthday 05/26/1994

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Zájmy
    Jazyk SQL a basket,hokej
  • Projekt
    SkyPage
  1. Nabídka hostování Vašeho projektu

    Ked to bereš takto tak máš smolu Sem normální hráč a ver temu že na váš server by som nešel... vyberám si CZ/SK Servere nad 500,300 hračú ako je napr (Twin a Narn) lebo méň to už nemá smysl hrát.. A takto to robia podla mna šeci takže skus spravit niečo iné a niečo nové namísto WOW servera. :mf_farmer:
  2. Starší PC

    Sry ale nechcem kupit celý PC :) ale diky
  3. Starší PC

    Zdravím... Mám starý PC a chcel by sem to dat svojmu bráchovi na World a také blbosti a možno aj na pár Her .Ale chybí Procesor a Grafická. Procesor sem spálil a grafickú potom od nevu vyhodil z okna :devil: PC: Rám-2Gb DDR Zeppelin A CPU bol Intel Pentium 4 3.0GHz A PCi ATI radeon x1300/x1550 series INFO o PCi ( TU a TU ) ¤¤ Zakladná deska TU ¤¤ Chcel by som kúpit teda Grafickú a Procesor.Vím že sa to neoplatí lebo je to chráp ale na € v této chvíli nezáleží. Takže prosím ak mi možete pomoct najít nějaký komponent lebo našiel som vela druhou ale myslím si že to nepasuje a myslím si aj že PCI slot je už starý a tyto typy PCI už nenajdem len tak. Nevyznám sa tomu no diky za pomoc
  4. Programátor-vysoká škola?

    Jop... Ako som písal,som 3.rok na strednéj a maturitu mám až v 5.ročníku takže mám ešte čas.SQL viem na jednotku lebo som už pracoval na vela projektoch ako SQL Dev.Pascal som vynechal lebo v jazyku C viem pár vecí a učím sa to hodne. Po čase sa vrhnem aj na C++ a Java. EDIT// Co povíte teda na TUTO školu? Pozná ju niekto?
  5. Programátor-vysoká škola?

    No ja mám zameranie ako Programátor,teda co by som chcel robiť ako programátor... Napr: Java programátor,C/C++ Programátor,SQL Programátor,Programovať/opravovať stroje. A pod.... Podla mna som spravil chybu že som nešiel na školu ktorá je zameraná na IT,aspoň by mi to pomohlo. Čo sa jedná Vysokej tak čo poviete na túto http://www.fit.vutbr.cz/ ?? // Ako mi poradil Ariczek
  6. Programátor-vysoká škola?

    Zdravím... Mám zajem isť na Vysokú školu a čili stať sa programátorom. Na vysokú školu mám ešte čas lebo som ešte 3.rok na strednej skole ale základ je dobrá príprava tak sa chcem informovať dopredu kam,čo a ako. Proč chcem isť na výšku? Podla mna je to dobrá voľba lebo ako všetci píšu: Požadované vzdelanie : vysokoškolské 1.stupňa. Proč programátor? Programovaniu sa zaoberám už 4 roky(od 14 Rokou).Zaoberal som sa SQL,pak som skúsil svoje vedomosti uplatniť ako Developer na wow serveroch. A pred rokom som sa vrhol aj do C,C++,a myslím si že mi to ide. Dôležité je že chápem temu a baví ma to . Aké Vysoké školy? Práve tu neviem sa rozhodnúť akú. Našiel som túto ale neviem neviem.... http://www.fiit.stuba.sk Mám zajem o výšku v BA a v Brne.Nemám problém vlakom. A ešte chcem sa spínať či pred výšku musím študovať ako na strednej IT alebo niečo podobné. diky za pomoc
  7. Torchlight II

    Torclight II ma dost zaujala... dobrá hra a zabavná ale sklamalo ma to PVP,PVP ako je to napr v Diablo 3. Keby boli Arény atd tak by som to hral ale takto..... PVE mám rád ale 1/1 hra len PVE a stale dokola tak to ne... A ak majú v planu dat areny tak to dopadne jak s Diablom.Viem že v Diable majú promlémy zrovnat DMG na PVP ale mali na to myslet ked hru programovali. Môj názor zatial si postačím s WOW,BF
  8. Wlčí SQL Generátor v0.83

    Wolfe ty vieš ako pomoct Do nepozná moc SQL tak mu to určite pomože... +rep
  9. Hmmm? help stalo sa to niekomu?
  10. Cvičenie

    No ja už mám 18nást a dost mi vadí moja váha.Moja frajerka vraví že jej to nevadí ale tak určite . No ja doma nejedávam ráno,obed,večera. Jedávam kedy sa mi zachce a kedy mám chuť,to je cca 5x denne malé a velké porcie.Googlil som a zistil som že možem to mat aj vrodené alebo mám rýchly metabolizmus no alebo nejakú chorobu. Vrodené to nemám lebo naši majú 80-90Kg+ tak asi ten metabolizmus alebo chorobu a to už nwm co stým. Cvičím a potom aj s 15Kg činkú 1xdenne ked idem spat, neponáhľam sa zatial,kocky tak jakš mám,som chudý a pri pár brušákoch sa mi normálne zvedeli samé XD . A gainerom a pod moc neverím lebo ak mám metabolizmus na... alebo neco tak pochybujem že to na neco bude.Hrával som Basket aj za školu.Ale už né,začal som sa venovať Ele gitare,denne strávim doslova 10h za PC a nechápem ako nemožem pribrať ked iba sedím XD.
  11. Cvičenie

    Ja sa pítam či pri Treningu sa dosť chudne nie ako priberem. Chcem pribrat svalovou hmotou. A jedálnička sem si už spravil (nebudem to tu celé pisat)
  12. Cvičenie

    Zdar... Chcem sa spítat či pri Treningu teda (zdvíhanie činky) sa chudne.... čital som že ked sa cvičí tak sa uberá aj na hmotnosti. Ale inde zas bolo že sa nechudne,cvičí sa len svalstvo a tým to hasne...... Tak nwm.. Vážim 60Kg a merám 188Cm tak si predstavte aký som chrd... ale za to može rýchli metabolizmus lebo jem doma co sa dá a nic. Ak dáte koment budem rád.
  13. Program na animácie /help/

    Zdravím all Hladám good program na animácie.Niečo čo nieje až moc taške a dá sa tam vytvoriť bars čo alebo aspon niečo na co sa dá kukať.... Napr: 3d flash animator som skusil a nic moc... Dakujem ak mi napíšete ↓↓↓↓↓ :nw2_guitar:
  14. Majncrafťáci

    Njn.. tu na wowr... je to normalné... a ked sa ešte niekto ptá tak ho pošlú do hajan a dajú mu ešte ban :)
×