Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

marek48

Members
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-11 Nepřínosný uživatel

About marek48

  • Rank
    Level 2

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. GM - EM Object help

    Na ten fb odkaz ani neklikajte, je to odkaz na like na tuto stranku https://www.facebook.com/VW.Nahradne.diely?fref=ts Docela trapny pokus Tonejde
  2. Chyba pri update DB

    Mam win7 64bit, ale vsetko som to instaloval ako by to malo bezat na 32bit, na http://collab.kpsn.org/display/tc/How-to_Win pisu navod pre 32bit, su tam poznamky ze to ma bezat spravne aj ked mam 64bit system. Uz si fakt neviem rady, vsetko som instaloval podla navodu, vsetko nastavene podla navodu, pri kompilovani ziadne chyby ziadne preskakovanie, uz som z toho v prdeli.
  3. Chyba pri update DB

    Uplne cele som to zmazal a zacal nanovo od clone cez git, a nastal iny problem, s dnesnym core a db (v core pribudly nejake commity, v db asi nic) nastala ina chyba, pri starte ci uz auth alebo worldu hned po spusteni vyskoci chyba: The application was unable to start correctly (0x000007b). Click OK to close aplication. Na nete su len rady ohladom aktualizacie potrebnych programov, tie mam vsetky najnovsie. Neviete co s tym? Pripadne nemate niekto nejaku funkcnu verziu db rev52 a core k tomu (myslim toho co sa naklonuje do priecinku trinity pomocou gitu neviem ako to nazvat)?
  4. Chyba pri update DB

    Jedinou vecou v tej zlozke je 2013_07_19_00_characters_corpse.sql to zial asi moc nezmeni na tom ze mi to failuje na worlde
  5. Chyba pri update DB

    Ked pouzijem uplne cistu db tak mi to pri spustani worldu napise : Your database structure is not up to date. Please make sure you've executed all queries in the sql/updates folders. Preto som to skusal updatovat, neviem preco to blbne, vsetko som to robil v ramci jedneho dna, takze by nemali stihnut pridat nejaky update vdaka ktoremu by to mohlo blbnut (ci uz do core alebo db)
  6. Chyba pri update DB

    Zdravim, neviete mi prosim niekto poradit ako nahrat najnovsi update DB? Jedna sa o: TDB_full_335.52_2013_07_17.sql ,ked chcem do nej nahrat: update world_2013_02_14_2013_07_17.sql vyhodi mi tuto chybu Query: UPDATE `creature_template` SET `equipment_id` = 0 WHERE `name` LIKE '%(1)' OR `name` LIKE '%(2)' OR `name` LIKE '%(3)' OR `name` LIKE '%(4)' Error occured at:2013-08-09 09:03:52 Line no.:121 Error Code: 1054 - Unknown column 'equipment_id' in 'field list' Pri updatovani auth a char. to tiez neslo po masle, tam pisalo ze tam uz je stlpec ktory chcelo vytvorit (alebo nieco take) to som vyriesil tak ze som ho zmazal a update potom isiel - len neviem ci som tym nieco nep*sral. Cele je to vcera cisto nahrane, ziadne vlastne zmeny. Tak skusil som to vyriesit tym ze som tam ten stlpec vytvoril, nevedel som co tam dat za datovy typ tak som dal int (10) ak tam ma byt neico ine pls opravte ma. Ale nastal dalsi problem, ked tu moju "opravu " zhltlo a pokracovalo, vyhodilo dalsiu chybu Query: DELETE FROM `playercreateinfo_spell` WHERE `race`=10 AND `Spell`=61437 Error occured at:2013-08-09 09:23:11 Line no.:787 Error Code: 1054 - Unknown column 'race' in 'where clause' Teraz uz vobec neviem co treba urobit, na nete nic poriadne nie je. Nuz tak nic som neporiesil, world som zmazal a idem znovu, prva chyba sa stale opakuje. Je tento update proste iba chybny alebo co s tym je?
  7. Predaj battle.net hier

    Staci si parkrat potrolit vlastny ucet, zadavaj zle heslo, ak mas ip lock snaz sa logovat z inych ip a nepotvrdzuj autentifikator etc, a na podpore nahlasis ze ti zrejme niekto zistil meno a chces acc presunut pod ine meno/mail, potom by ti to mali spravit bez reptania a nejakeho podozrenia na kupcenie s uctami.
  8. HerniSektor

    Co je to ten sniff?
  9. LoL na Windows server 2008 R2

    MInecraft bezi na jave a tej je jedno na akej je platforme alebo operacnom systeme, ak je zariadenie dostatocne vykonne pojde na tom, ale lolko take nie je.
  10. Developer pro projekt Soulwell

    Uz mi facha, zblbnuty net
  11. Developer pro projekt Soulwell

    Nefacha stranka, ani pri vyhladani cez google
  12. Speed test

    omg, nabuduce pozvy celu ulicu aby si isli tiez nieco stiahnut. Ja viem ze si stahoval a nie uploadoval takze na upload by to malo mat nulovy resp. min. vplyv, ale mohol nastat stav, ze mas sice 300down,50up, ale linka ( neviem ci mas kabel alebo wifi) prosto nemusela stihat stahovat tu aplikaciu aj uploadovat naraz, navyse ak nemas full duplex, tak jeden cas stahujes, dalsi odosielas a takto sa striedaju a stahovanie mohlo mat aj vyssiu prioritu.
  13. Ladislav Galla [76.19.53.*]

    Dobre ale to uz su weby stylu facebook, blizzard, google neviem dalsie ma nenapadaju. Proste to uz su weby kde ich databazy maju velkost v tera/peta bajtoch a maju miliony pristupov za sekundu a je na nich kopa funkcii, nie len nieco v style zobrazenia poslednej newske zo servera a nejake to forum. Kto by potreboval taky web ku wow serveru?
  14. Speed test

    Pozri sa na ten svoj net, mas download 300kB a upload 56kB, ale ping mas obrovsky voci takemu netu, az 572ms, tj. mas nestabilny net. U downloadu ti to mozno tak nekolise ale pri uploade ano a ak to meni rychlost dajme tomu 5krat za sekundu tak ti ten prehliadac ukaze len tych 26kB ako priemernu rychlost. Ja mam 256kB down, 128 kB up a ping mavam do 50ms aj keby som pingoval niekam na koniec sveta a este dalej.
  15. Ladislav Galla [76.19.53.*]

    Zaujmava otazka na tom druhom fore, tiez by ma zaujmalo co je to za web ktory stoji 15000, poznam cloveka co robi celkom slusne weby aj s databazou za 3K. Edit. to Delm Screeny nemusis davat, ked si ich dokazal upravit tak ze to vyzeralo na odoslanu fakturu na jeho ucet ze ti to uveril tak tym to straca vyznam, nie je istota ze ich neupravis aj sem.
×