Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Lkopo

Members
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Lkopo last won the day on September 17 2014

Lkopo had the most liked content!

Community Reputation

4 Průměrný uživatel

About Lkopo

  • Rank
    Level 2

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Projekt
    Deffender
  1. 3 miliardy eur minimálne...
  2. V.I.P Systém - Counter Strike 1.6

    Síce už staré, ale nejak to tu nežije, takže len príspevok keby si to tu náhodou OP (original poster) prečítal znova. No, troška menší feedback čo sa týka scriptu. mysql_* je už dávno zastaralé, používaj mysqli_* alebo PDO s preprared statements. tvoj script má v určitých miestach bezpečnostnú dieru voči SQL injection, keby si používal prepared statements, nemal by si s týmto starosti na čase prestať používať ?> v PHP skriptoch. Prináša to potom v budúcnosti problémy s vopred odoslaným outputom, čiže headers already sent mysql_connect("$ip", "$user", "$pass") - prečo tu máš úvodzovky? Mnoho gramatických chýb, napr. súbor "pladby.txt" alebo "Dakujeme Vám za vašu SMS, váš aktivačný kód je" raz vykáš a raz to píšeš hromadne? $row_vip[steam_id] - tu by rozhodne mali byť úvodzovky, len PHP robí kompromisy, že ak daná konštanta neexistuje, tak pohľadá, či to náhodou nemá byť string ( https://eval.in/192794 ) Takisto sa mi nepáči celkovo architektúra toho skriptu, omnoho jednoduchšie by bolo spraviť si jeden bootstrap a nemusíš všade písať include a trocha aj ten kód sformátovať nech je viac čitateľný. Tieto body ber ako objektívnu kritiku, nesnažím sa tvoju prácu zhodiť, len máš nejaký feedback aj z inej perspektívy ako len z frontendu. Samozrejme pokračuj v tom naďalej, chybami sa človek učí .
  3. Sms brana

    Za to si budeš musieť zaplatiť aby ti vôbec "fungovala".
  4. [Hodnocení] První práce WoW designu

    Cufón je dobrá vecička na hrajkanie sa s fontami bez toho, aby ich sťahovalo. http://cufon.shoqolate.com/generate/ - generátor fontu na JS script http://www.cufonfonts.com/ - už nejaké hotové fonty http://davidwalsh.name/cufon - použitie
  5. Kritika Designu

    Nápad pekný rozmýšľam, že aj mne by sa hodil nový webdesign
  6. Deprecated / RBAC Adminer / TC / v.1.0

    Designovo to vyzerá pekne, skoro fully AJAXed, ale ako to tu už bolo spomenuté - toto samozrejme nebude nikto s vyšším projektom riskovať. Stačím, že sa poisťuješ vetou Používání je na vlastní nebezpečí, takže v prípade škody máme poistku. Je to ako keby si sa pokúšal urobiť globálny UserCP pre všetky typy servera, kde stačí iba aby admin nastavil parametre servera (mysql údaje), potom ho uložil pod určitým menom a následne sa môžu návštevníci toho servera prihlasovať. Už len to, zachytiť si čokoľvek treba a problém vyriešený. Ako to už písal Kolinger, vyzerá to podozrivo a ako sa aj hovorí, nesúď knihu podľa obalu (v tomto prípade to vyzerá nádherne a dôvod na to s tým pracovať), no, ale čo sa ukrýva pod kapotou nie je nikomu verejné. Teda, už to, že by administrátori odovzdávali tretej osobe citlivé informácie a nevedeli, ako sa s tými informáciami zaobchádza. Najčastejšie, čo sa tu už s pár ľuďmi stalo je, využitie AUTH DB (áno stačí len read access) na e-mail spam, alebo predaj mailov do určitej firmy na reklamy.
  7. Hledám učitele

    Na to existujú práve kurzy, kde sa učia viacerí naraz. Zas veľký počet tam nesmie byť, lebo nie každý to pochopí ihneď a niekedy je potrebné to vysvetliť individuálne jednotlivcovi.
  8. Hledám učitele

    Skutočný učiteľ určite nebude chcieť niečo z hry, ale priamo peniaze na hodinu. V inom prípade si nájdi internet tutoriály, alebo si zakúp knižku. Na internete je ich mnoho.
  9. A veľkosť finančnej odmeny? Len pre zaujímavosť ľudí, ktorí by mohli o to mať záujem a nezdržovali sa danej otázky.
  10. Programovanie

    V ČR/SR samozrejme
  11. Programovanie

    No skúsim to u Symfony, mám rád výzvy a preto náročnejšie veci rád vyskúšam. U mňa platí pravidlo - čím väčšia náročnosť, tým viac možností. Tej českej Nette dokumentácii začínam chápať menej ako anglickej na Symfony
  12. Programovanie

    Raz kedysi dávno som sa Nette chcel skúsiť venovať, ale tutoriál stál za prd, vysvetlenia neboli skoro vôbec poriadné, iba veci typu - tu doplníme toto a toto lebo to tak má byť. A bifliť sa, aby som vôbec nechápal, prečo tak to nie, radšej niečo iné.
  13. Programovanie

    Tieto väčšie projekty už nerobí iba 1 osoba a v takýchto prípadoch fakt uvažujem, či nepremýšľať v budúcne o založení firmy, kde si budem brať čo najvyšší zisk, ako iba zamestnanec, ktorý dostane iba určitú časť spraviť za nie plnú cenu, ale zasa naopak za stály plat. Ja by som v danej veci, tú našu "bojovú sekeru" zakopal, z oboch strán je kúsok pravdy a názory sme si vymenili. Môj názor už bol, vedieť frameworky je dobrá vec, ale okamžite s ním začínať pri učení PHP nie je podľa mňa ten najlepší príklad. Aby tu z toho nebolo OT, tak v prípade ďalšej konverzácie mi prosím píš do PM
  14. Hľadáme SQL Developerov, C++ Developerov a GM!

    Skôr by ľudí zaujímalo, v čom budete iní ako ostatní, prečo by už mali prechádzať z už známych projektov na ten váš. Zasa si hádam uvedomujete, že by ste z toho, čo vám budú hráči platiť mali odvádzať dane, teda mať živnosť.
  15. Programovanie

    Môžu používať aj svoje vlastné poprípade, ak sa nejedná o firmu, ktorá tieto veci vyvíja. Väčšie projekty používajú vždy FW, o tom by som dosť zapochyboval
×