Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Dreamer

Members
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Dreamer

  • Rank
    Level 2
  1. ArcEmu Compiles + SunScript core

    ArcEmu rev. 1562 + Sun++ rev. 499 včetně LUA (moje kompilace na win32) a extraktory http://filebeam.com/4a83732e55b102735b7e1a1a0e686f9c
  2. ArcEmu Compiles + SunScript core

    Tady je můj trošek do mlýna. ArcEmu rev. 1501 + Sun++ rev. 415 včetně maps_out: http://rapidshare.com/files/158487374/Emu.zip.html Zde bez maps_out: http://filebeam.com/37df012071ed344b1f58eb80f352e81d
  3. Pokud uvažuješ o tom že by jsi chtěl vytvořit komunitu, tak už budeš potřebovat něco lepšího. Nejlepší je (když se v tom nevyznáš), koupit si nějákou už hotovou sestavu. PS: Zkus kouknout na Mironet ci Alzu
  4. Hledám lidi na pozice InGame podpora, event scriptera, lidi na trestnici,..... Adresa serveru: http://3server.cz/wow3server/news.php Jedná se o druhý realm! Koho potřebujeme? Scriptery, InGame GM a Debugery Co požadujeme? - Věk alespoň 18 let - Alespoň 2 roky zkušenost s WoW:BC - GM Příkazy na ArcEmu - Slušné vystupování - Lua, C++ výhodou Tento server teprve začíná, tudíž tu zatím nehraje moc lidí, ale to se časem změní. Pojďte mi s tím pomoct. Doufám že se najde alespoň jeden pohodový človíček (o takové mám zájem). ICQ Kontakt: 416304834 EDIT: Prosím, pokud neumíte příkazy na ArcEmu, tak mi ani nepište že máte zájem o GM!!!
  5. { >>> .:/ArcEmu rev 191/:. <<<}

    Nechápu proč je tento topic zde. Měl by bejt v sekci ASCENT.
  6. Remote Console

    Dobrý den, hledal jsem to snad už všude, ale bez výsledku. Jde o to, že když se chci připojit přes putty (telnet) na ascent, normálně mi to napíše username: a pak i password. Jenže já nevím jaké jméno a heslo použít. Hledal jsem ve zdrojácích, prostě všude, ale nic jsem nenašel. Server jede na mašině umístěné v serverovně a není můj, pouze na něm jede emu a já se nemůžu připojit na konzoli. Zkoušel jsem i nick a heslo k aac na kterem delam GM (az), ale bez vísledku. Přístup na vzdálenou plochu mi Admin serveru nedá a ani se mu nedivím. Pomůže mi s tím někdo? PS: používám ArcEmu + Moon + Yelly
  7. Hladam jednu vec

    Navíc Ascent s Burlexem zkončil. Naštěstí je tu Openascent.
  8. ID modelu

    nee, chci to na normálního MaNGOSe. Chtěl bych tam přidat pár zbraní, které tam chyběj. A taky nějáký itemsety.
  9. ID modelu

    Potřeboval bych poradit. Rád bych do hry přidla pár zbraní, ..., které v Db najsou, ale nikde nemůžu najít ID modelu těch věcí. Někde musej bejt, ale kde???? Prosím poraďte mi někdo.
  10. Burning (full)

    Mno, zkus nejdřív stáhnout patche pro 2.0.0, protože ti to píše, že máš verzi 2.0.0 a potřebuješ 2.0.3
  11. [MaNGOS] WEB

    Mám malej problém. Všechno mám nastavený správně, regisrace mi fungujou, ale když se chci přihlásit, tak to prostě nejde. Nevíte někdo proč a co s tím mám dělat? Předem díky za odpovědi.
  12. Kde je text v knihach

    Mno, stačí když si tu tabulku otevřeš a nahoře uprostřed je tlačítko MEMO. NA něj klikneš a dole se ti ukáže takový pole. Potom už jenom vybereš text a dole se ti zobrazí a měl by jít i editovat.
  13. Itemy - popis

    Tak děkuju za rady.
  14. Itemy - popis

    Mno, a ještě tu mám jeden problém. Když chci otevřít soubor ItemDisplayInfo.dbc, kde by podle mě měly bejt ty popisky k itemům, tak mi to píše, že to není .dbc soubor? Používám na to DBC link.
  15. Itemy - popis

    A prosím tě, nemohl bys mi poradit, v jakém MPQ souboru to najdu? Dik
×