Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Goodie

Members
  • Content count

    308
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Goodie

  • Rank
    Level 6
  • Birthday 04/20/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Wotlk Itemy

    Dojdi za mnou na ofik a máš po problému. ;-) PS: Kdy mi moderátoři sundají Warn? Uz je to dobrej rok co sem je dostal.
  2. K tomu placeni... proc si nezaplatis radsi treba pul roku dopredu? Ta sleva za to docela stoji. Ja to platim po 3mesicich az 6ti. Vyhnes se tim i problemum s placenim. Zaplatis a mas na pul roku pokoj a mackas...
  3. horde addon

    Na co to potrebujes? To uz pak neni ono a myslim, ze staci bohate rozumet slovu "kek".
  4. Ochrana/vysledovani WPE

    Bylo by dobry prvne zjistit jak presne ten hack, nebo co to je funguje. Mam kamarada co resi uplne stejnej problem, ale myslim, ze s tim bude uz o neco dal, tak se zkusim optat a kdyztak to sem postnu.
  5. Grou ali z hordou

    Jestli se v tom aspon trochu orientujes, tak povol prikaz /invite mezi vsema to by melo stacit a ohledne tech jazyku... to budes muset pripsat v tabulce. Nevim presne v ktere, ale kdyz se mrknes na foru uz tady neco bylo, takze si to jen prizpusobis k obrazu svymu. Ja osoben tohle taky moc neovladam, tak nevim, ale myslim, ze nejak tak sa to robi...
  6. zaseknutie v texture

    Na freecku? Si prepis, nebo nech prepsat souradnice charakteru. Jestli na ofiku, tak napis na netu o pomoc. Jestli se dostanes do hry, tak mezi ticketama unstuck character. Nevim jak jinak ti poradit nerekl si nic presnejsiho...
  7. Nevite o levnym notasu?

    Mno uz jsem tu grafku poresil. Oni od ATI nemaj udelany ty ovladace na prenosny PC, takze jsem na to sosl jeste jakejsi konvertor, kterej to upravil a v poho. Vybornej test a kometar k veskerejm podrobnostech (Vcetne toho testu v 3D marku.) o tomhle notasu je tady: http://vseohw.net/clanky/recenze/microstar...za-lidovou-cenu. Jeste otazecka. Vite nekdo jak z W3 udelam Widescreen? Nejde mi to v options hodit jako sirokouhly a ctverec uprostred obrazovky moc nemusim. Slysel jsem, ze to jde, kdyz se prepise nekde nejakej soubor, nebo tak neco. Znate to nekdo? EDIT: Rofl... ted koukam, ze ten notas slevnili o litr tam kde jsem ho kupoval! To sou fakt k**vy tohle. Zabit je malo.
  8. Nevite o levnym notasu?

    Tak je to doma. Jede to v pohode. Klaveska nedela problemy... neplete se mi. Nutno dodat, ze je o hafo mensi, nez ostatni notasy 15,4. Mozna taky proto o tolik vic topi. Je to jako ustredni topeni. Jenom jeste resim ovladace na grafiku... nejak blbnou na XPckach.
  9. Nevite o levnym notasu?

    Jo na ten global jsem asi za deset minut zabrousil taky. Jen jsem to sem uz nepostnul, ale mam jeste jednu otazku. Mam doma net pre kabelovku. (Modem.) Jak mam doma udelat wifi sit abych si mohl nasdilet net i na notas? Prez kabel to umim, ale to je dost neprakticky. Napadlo me si koupit takovou tu vec do USB wifi, ale to je taky neprakticky, protoze by musel bezet i normalni kompl, kdybych chtel z notasu na net, takze zbejva jedine router, ale s tim nemam zadny zkusenosti, nevim ani kolik tak cca stoji a netusim jak presne funguje a jak to prez nej mam nasdilet. Poradite nekdo? St@n: Ten je sice peknej, ale asi bych si ho nekupoval... wowka taky jednou prestanu hrat a mit porat ten design...
  10. Nevite o levnym notasu?

    Tak jsem si ten notas objednal. Nekdy do stredy by mi mel prijit. Potrebuju nekde stahnout ovladace na ty XPcka, ale na oficialnich strankach mi ten link nejde otevrit. Nevite co s tim je, nebo co mam delat aby mi to jelo? MSI EX610X To je ten ofi link: http://www.msicomputer.cz/produkt.php?kat=715 Mrknete na to nekdo. Dik.
  11. GM oblečení + zbraň

    A neni to uplne jedno? GM acc a nasledovne postavy plny setu si davaj jen lamky co si hrajou na velky GM... kdo vi jak to chodi, nebo aspon tusi jak by to melo byt, tak pochopi, ze nejaky obleceni je u GM uplne nepodstatna vec. Je to vymysl freecek.
  12. Nevite o levnym notasu?

    Presne to me na Vistach hafo vadi. Vecny potvrzovani dotazu a vyskakovani tabulek. To bych jen tak neprekous a musel bych ten notas za chvilku rozmlatit o zed. Proto jsem se nakonec rozhodl pro XPcka. Koukal jsem na oficialni web MSI a ovladace nejsou problem. Jen jeden nebyl delanej na XPcka, ale u toho jsem nepochopil k cemu vlastne slouzi, takze to nebude nic podstatnyho.
  13. Nevite o levnym notasu?

    O tomhle by se dalo nejspis debatovat donekonecna. Kazdy ma jiny nazor a uplne jine pozadavky. Ja osobne to vidim na ty XPcka a sdilim nazor s chronosem az na to, ze ja visty jeste u sebe na PC nemel, ale zaroven respektuju nazor method-mana. Jinak myslim, ze tema je vyreseny a mirime k offtopicum, takze poprosim moderatora o lock. Diky.
  14. Nevite o levnym notasu?

    Na Ubuntu ted pisu, ale fanousek Linuxu zas nejsem. Mno jediny co se mi na Vistach libi, tak je prave to aero. Uvidime, mno. Jeste si to necham projit hlavou. Kdyztak pozdejsi format HDD neni problem, ne?
  15. Nevite o levnym notasu?

    chronos: Dik. Presne to jsem potreboval aby mi nekdo rekl . Konecne jsem se rozhodl na pevno. a vypada to, ze si ho budu zitra, nebo pozitri objednavat. Koukam po tom asi 4dny a na lepsi uz jsem nenarazil. Method-man: Jo na FS jsem slysel taky hodne chvalu, ale zadnej jsem pri tom hledani v tehle cenove relaci nepotkal, takze maji u Siemensu smulu. hisgrak: Mno ten Acer co si ukazoval ma krom mensich RAMek jeste slabsi CPU, nez to MSIcko a v te grafice uz zas tak velky rozdili nejsou. Koukal jsem na testy grafik a ruzny porovnani a lisi se to jen v malickostech. Jinak k te debate. Acer je dobrej, ale az tak od 20ti tisic nahoru. Jsem na intru a nejmin kazdej druhej tu ma notas, takze uz jsem par osobnich zkusenosti vyslechl. Prave se nemuzu rozhodnout co na to hodim. Rad bych XPcka, ale pry na XP ty ovladace jedou taky nejak pofiderne, tak jen premyslim, jestli neni cas se konecne naucit s Vistama, ale nechci to delat na ukor vykonu.
×