Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Fingarfae

Members
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Fingarfae

  • Rank
    Level 2
  1. Summit, Mozna pokracovani Ascentu?

    ja už jsem se na Ascent vysral, zatím u nas na serveru jede, ale nehodlam ho už dale nejaky rozvijet. Utvoril jsem si team pěti lidí a už sme se pustili do upravování mangosu. Není to nic těžkého, už se nám podařilo odstranit dva bugy co zhazovaly server a postupně opravujeme všechny dungy. Slibuju si od toho zdvojnásobení počtu unline hračů. Jestli Buxlex vyjde s tim Summitem, tak to otestujeme, ale jak říkám "jesli".
  2. Summit, Mozna pokracovani Ascentu?

    vim co tam děláš za praci, ja jsem se ptal jen proto že v době kdy jsem nepozorovaně získal přístup na server mexisu jsem tě tam neviděl. to s těmi číňany je už dlouho známá věc, ale je to to stejně jako s tím spamováním chyb a kritikou nedostatečného vývoj,e stím se prostě nedá nic dělat. Jo a pokud jde o GNU licenci, tak pokud pod ní někdo šíří produkt, tak stačí jen něco změnit a už to klidně mužu vydavat za svůj a klidně si to i spoplatnit, s tím se neda hlod nic dělat.
  3. Summit, Mozna pokracovani Ascentu?

    by mě zajímalo ja dlouho provozuješ Mexis, protože tohle je denní chlebem všech free serverů a na to si prostě musí Burlex zvyknout a ignorovat to. Mimochodem si tě nepamatuju z mexisu jak ho ještě vlastnil mexis(nebo sis změnil nick).
  4. Summit, Mozna pokracovani Ascentu?

    jinak řečeno lezme mu do prdele, jinak nic mít nebudeme :-) protože nikdo z nás není schopen ze dne na den říct zdar burlexy, tak jsme tu ta úžasná kavalerie a jdem ti píchnout. A je to vlastně jen jeho vina, protože jak mu májí lidi co ascent nevyvíjí od začátku pomoct když ten vůl k tomu neudělá ani pitomou programátorskou příručku. Ze čtení tisíců řádků zdrojového kodu hovno kdo prochopí jak to vlastně funguje. Loni jsem v naději v lepší zítřky vydupal na našem serveru přechod na ascent, rok jsem ho jakš takš udržoval ve stabilní podobě, i tem uptime býval až týden, ale ted co se rozjel OAscent to šlo pěkně do ..... Závěr?? Jsou dvě možnosti, bud polezeme burlexovi do prdele nebo hrajem na mangosu.
  5. OPENAscent opět kolabuje

    hahah aby se taky nepřidal :-)
  6. OPENAscent opět kolabuje

    tak OpenAscent nám nejspíš zkončil a jeho vývoj .... no kdo ví. Jak se ukázalo tak tam kdosi psal žadosti o dotace od hračů a ti mu je poslali, tak se tam pohadali a v současné době OpenAscent hostuje Burlex na původních strankach ascentu: http://forums.ascentemu.com/index.php a vývoj?? no kdo ví. Co jsem se tak dočetl tak mám obavy aby to nezustalo v te komunite hračů wowspace a nam se ven nic nedostalo. (snadný překlad: http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=cs ) obr8zek si udělejte sami.
  7. [Návod]Jak na kompilaci Ascentu

    co mám dělat s tímhle: e:\antix\svn\openascent\trunk\src\ascent-shared\auth\Sha1.h(18) : fatal error C1083: Cannot open include file: 'openssl/sha.h': No such file or directory e:\antix\svn\openascent\trunk\src\ascent-shared\auth\MD5.h(17) : fatal error C1083: Cannot open include file: 'openssl/md5.h': No such file or directory ..\..\src\ascent-shared\Auth\BigNumber.cpp(14) : fatal error C1083: Cannot open include file: 'openssl/bn.h': No such file or directory moc díky za radu.
  8. First czech made database for Ascent

    už to stahuju, zitra se mrknu, co 5 lidí za víc jak půl roku co patch 2.1.3 vyšel, je schopna opravit.
  9. OpenAscent! Nová naděje!

    ano porušení licence je opravdu jen na hrači, tím že přepíše realmlist, ale už pracujeme na scriptu, který by tento problém řešil, resp přesměroval odchozí volání od klienta na náš server :-D
  10. [Release] Ascent Win32 Compiles - Rev1056

    no jde o to že když nemuže k vendorovi, tak krom toho že si nic nekoupiš, tak si taky nic neopravíš a za čas maš svou výbavu nakaši.
  11. [Release] Ascent Win32 Compiles - Rev1056

    tak to je maras a to tam hral take machry jak jsem se dostal na vaš server, a jak jsem mu řekl že nic neumí tak mi tam dal BAN. Tak sme se tomu s Bluem zasmali a sel jsem dělat admina na jiný server, jo chtěl jsem se zeptat jestli máte taky problém s tím že vám pada server když někdo klikne na nenastaveneho vendora. Ještě mne tak napadlo, že když ste teda opravovali DB tak proč se na mexu dělal whipe?? u nas se převedly postavy z 1.12ky na 2.0.12ku bez ztráty čehokoliv a na antrix taky mame converter. Jo to by mne taky zajímalo, jestli se na Mexu lidi jako nesmi opravovat, nebo nakupovat když to pada??
  12. [Release] Ascent Win32 Compiles - Rev1056

    nechtělo by se ti sem hodit tu DB co mate na mexu?? i bych chtěl vidět jak to sacred upravil.
  13. [Release] Ascent Win32 Compiles - Rev1056

    souhlasím je to prazdna DB bez vseho, 141 revize mela cca150MB a tahle ma pulku, tak to asi nebude to rpave růžové, není to je update te předchozí DB?? tak ne dival jsem se, prdlajz, je to pěkně na chuja, cele to smaze a nahodi sebe sama a ani data nezalohuje, tohle je system revizí na chuja, mohli taky místo drop table použít alter table a jen kritická data smazat.
  14. [Release] Ascent Win32 Compiles - Rev1056

    jak často vychází nové revize pls?? a když už jsme u toho jak to jde na mexisu?? mate tam antix,ale s tím co jsem si diky tve revizi zkusil jsem poznal že to asi není žádná slast. Třeba server ihned spadl když jsem kliknul na vendora v bulwarku, a to není jediný vendor.
  15. Ludmilla Kobold V4

    No myslím že hodlá vypustit, nové forum má v sekci download topicy: Core Downloads Kobold Versions Download for Windows Moderator Flexserve Database Downloads Database downloads from LDC. Moderator Flexserve Python Downloads Python scripts downloads from LDC or Other high end programming teams Moderator Flexserve tam byslím že to pujde :-)
×