Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Steve13

Members
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Steve13

  • Rank
    Level 2
  1. horde addon

    cafte nieto addon s ktorm by som rozumel horde alebo taky co by fungoval ako prekladac a slovnik?
  2. GM island

    dobry den potreboval by som poradit ak sa portnem na GM island tak tam nic neni co mam robit?
  3. Blink

    ahojte mam maly problem zalozil som si server a nejde mi blink...zvacsa ak sa pouzije tak sa hrac prepadne pod textury...nemate nejake riesenie?
  4. Group loot

    co je /roll
  5. Group loot

    ahojte, chcel by som sa spytat ci mi neviete povedat podla coho urcuje komu da item ak na neho daju 2 alebo 3 ludia need...viem ze tam priraduje nejake cisla a podla toho kto ma to cislo navysie tak tomu dany item da...ale podla coho tam priraduje tie cisla?
  6. ako urobit addon

    nemohol by sem niekto supnut slovensky navod ako urobit addon?
  7. spell addon

    pretoze hrava kamarat...a on je novy a ja mu prekladam spelly a takto by som mu to nainstaloval a mal by so aj prelozene....
  8. spell addon

    ale to je stranka a ja by som to chcel priamo do hry...
  9. spell addon

    cafte, nieto nejaky taky addon v ktorom by som si zvolil povolanie a vypislo by mi jeho spelly?a na ktorom lvl sa daju trenovat?a popripade keby boli aj prelozene.
  10. server status addon

    nevie nekto o nejakom addone ktr by mi v hre zobrazoval status server?
  11. brzdia addony wow?

    net mam DSL...
  12. brzdia addony wow?

    ahojte, brzdia podla vas addony hru? napr. ak na vas v duely nabuchaju vela spellov tak vam na 5 sec sekne hru moze to byt z toho?mam asi 5 addonov... procesor mam AMD Sempron 2400+, grafiku 256 MB NVIDIA a RAM 1,25 GB...
  13. music addon

    ahojte hladam nejaky addon ktor by bol schopny prehravat hudbu vo WoW... ak by sa nieco naslo tak PLS sem s tym...
  14. queue

    mam jeden problem....neda sa urobit nieco take aby som nemusel cakat v poradovniku a rovno ma pustilo na server?nejako ulozit prihlasenie aj po vypnuti wow alebo PC?
  15. poradovnik

    ahojte, nepoznate nejaku fintu ako sa dostat na 1 miesto v poradovniku v prihlaseni na server?
×