Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

nechy

Members
  • Content count

    202
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nechy

  1. Neutral Zóna

    Prosim o radu jak nastavim neutrální zónu přímo v darkshore jak býva většinou ten shop ?
  2. Tento repack neni můj je pouze stáhlej,sám sem tendle repack používal.POZOR: tento Repack se dá používat jen na PvP isntant Servery Repack Obsahuje: -DB Arena Tournamentu z roku 2009 -Resilka funguje nádherně sám sem to testoval -Naspamovaný shopy v SW a OG můžete si to určitě opravit podle sebe -Startovací lokace nastaveny,configy nastaveny stačí upravit hesla -Funkčnost všech spellu na 100% -Server Teleporter -Funkční Areny a BG na 100% -Suprová stabilita serveru -Smazaný Creatur v celym světě -Extraktory - Maps,Vmaps. Návod : http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=9892 (nestahujte tamtu revizi ani DB dávejte svoji ) Link na stáhnutí : http://filebeam.com/63f5632e83d4c0bd65a09a247facc23a Tento repack sem dávám protože sem už zrušil 2.4.3 server.
  3. Hledáme Developera

    Hledáme Developera na Life WoW www.lifewow.cz hledáme na oba realmy 2.4.3 i 3.3.3a oba sou Istanty Požadujeme pro Developera : -Věk 15+ -Znalost SQL,Struktury DB,Umět opravovat bugy,vytvářet itemy,apod. -Mít chut do práce(nechceme nákýho línýho člověka) -Udržovat server ze vnitř DB -Mít Skype s každým členem musíme mluvit Co můžeme nabídnout: -Ohleduplnost vůdči vám -Dobrou komunitu v GM teamu -Přístup do DB(Developer) GM ingame (GM level 3) Kotakt: -Skype : ondra932 PC: CPU: Quad Core i7 860 @ 2,7Ghz 8MB L2 Cahce RAM: Samsung DDR3 DL 1033Mhz 2x2GB 9-9-9-24 HDD: Segate 7200RPM 500GB 2x WesternDigital 7200RPM 750GB vy ste na tomot HDD GPU: nVidia GeForce GTX260 a nVidia TESLA C1060 toto je len na GPU Připojení: Marvel Yukkon 1Gbps Ethernet Card CONNECTION: 100Mb/s Optical No-Shared from Gaya s.r.o sieť NL-IX Netherland
  4. Zdravim sem schopnej vám pořídit takovej malej hosting na patch 3.3.3a Zadarmo NONSTOP počítač - AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+ 2.61GHz,HDD - 250GB Sata II , 80GB Samsung(starej 7 let ) připojení - 8MB/s 2MB/s upload (jenomže Internet se bude zrychlovat až na 16MB/s 4Mb/s) samozřjmě veřejná IP adresa Něco o mě : Kámoši mi říkaj Nechy jinak se jmenuju Ondra je mi 16 let za měsíc 17 ,Hraju fotbal Divizi v Prachaticích,Chodim do druhého ročníku Automobilové školy, rád hraju WoWko nejraději mam patche 1.12.1,2.4.3,3.3.3a ztoho vyplývá že sem ochotnej udělat servery na tyto patche.Někdy mi tečou nervy takže lepší je mě uplně ignorovat vůbec si toho nevšímejte . Co požaduji od vás : Tak určitě abyste na mě zapůsobily jak kamarádstvim tak aktivitou kterou byste serveru přinesly hlavně tajy určitou praxí kterou předpokládám ste nasbírali na jiném či vlastním serveru,ale nemáte podmínky něco takovýho provozovat já vim že to je celkem blbý ale věk 16+ protože Admin nemuže být skoro nejmladší osobnost na serveru, určitě chci slyšet Admina na Skype kdo tak neučiní nemá u mě žádný šance musíte být inspiritou serveru véct svoje lidi k cíli. Co si představuju od serveru : Stručne nechci Blizzike bral bych nejraději Instant BG já osobně proferuji nejvíc PvP Kvalitní GM tým který vy si seženete Opravdu vysokou ůrověn Vendoru,Teleportera a více Jak sem říkal server by se mohl rozvíjet ..... je to na vás a na mě jak se stim vypořádáme
  5. [Info; Návod; Hra] Mafia II

    A bude Mafia zase česky nebo už ne?
  6. Nastaveni BG

    jj přesně
  7. [NPC] Jukebox

    pěkný
  8. Verejna IP a pripojeni

    Ale ty musíš udělat ty dva Realmy . Localhost a Tvoji IP .Xmate připojíš se tam taky sem to tak měl.
  9. Verejna IP a pripojeni

    musíš udělat druhej realm Localhost a třeba test admin počitám že máš net od O2 lidi se pojí na tvoji IP ale ty na localhost.
  10. [Webmaster] Frost Maurice

    Tak nákej lepší Fun už na 2.4.3 tady dlouho nebyl kterej by se rozjel.Tak hodně štestí.
  11. [DBC] AreaTable Editor

    Musim uznat pěknej prográmek + rep
  12. Jak udelat neutralni zonu pro hordu a alianci

    nastav v DB .tele pro 0 levely znamená hráči. ale pak se budou portovat kam chtěj .
  13. Jak udelat neutralni zonu pro hordu a alianci

    Tatyden případ se tady řeší snad po stý .
  14. Bing's 3.3.5 (12340) MaNGOS Repack

    Skus Apache2triad
  15. Bing's 3.3.5 (12340) MaNGOS Repack

    Ježiši když to sem dávám tak to aspon trošku přeložim je to Český forko a ne Anglický
  16. Zprovoznění serveru s TrinityCore

    Návody sou stejný na jakejkoliv Patch . Tak se snaž
  17. Nejdou odevzdat Questy

    Omg když říkám mění seti prostě tabulky at nahraváš updaty to je jasný musíš prostě ty Questy udělat znova nevim co na tom neni k pochopení OMG !!!!!!!!!!!
  18. Gm/ingame post

    Pěkně sepsanej topic
  19. Post GM.

    Máš to zpracovaný pěkně hodně štestí.
  20. Hledáme tým

    Nejdřív so to trošku uprav jak to má být a pak se muže spekulovat myslim ty chyba v gramatice.
  21. Nejdou odevzdat Questy

    To je lehký máš jiný struktury tabulek předělej si questy úplně stejně a nahraj je a obnoví se ti.Musíš mít ale novější Quice. na tu tvoji DB.
  22. [HELP] ExtendetCost

    Někde tady na Forko je na to obyčejný SQL.
  23. [ingame GM] Nábor serveru Victus.cz

    Ted sem nepochpil jestli jenom přidáváte nákej novej server ktomu nebo jak ?
  24. [HELP] ExtendetCost

    co cheš jako všechno zadarmo nebo jak to myslíš ?
×