Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

NightShark

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About NightShark

  • Rank
    Level 2
  • Birthday 09/13/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://nightshark.hostuju.cz/

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydliště
    Quel'thalas
  • Zájmy
    Vše kolem Fantasy, Informatika a jako asi většina obyvatel Zemegule "Capiny všeho druhu"
  1. Starší revize (sháním)

    Díky..
  2. Starší revize (sháním)

    Byla šance že někdo má po ruce.. jak vidím tak ne.. ..stejně jako chápání odpovídajícího..
  3. Starší revize (sháním)

    Právě takovouhle odpověď jsem očekával avšak nežádal... vím že jsem možná trochu líný a nechce se mi hledat něco k čemu neznám ani čísla revize .. ale i tak.. díky..
  4. Starší revize (sháním)

    Zdravím, potřeboval bych se dostat k revízím MaNGOSe pro patche 1.12.1 a 2.4.3 a co je podstatné, nezkompilovaným (je mi třeba cosi v nich udělat). Pro 2.4.3 nejlépe poslední stabilní revizi, ale nepohrdnu ať už bude jakákoli.. Možná se najde někdo namítající něco, že neumím hledat, nebo že se mi hledat nechce, všechno je možné, ale přesto díky pokud se dočkám odpovědi...
  5. [Hledá se] Výpomoc pro Projekt Angerthas

    To ukáže čas... A také se tomu přizpůsobíme natolik jak bude potřeba.
  6. [Hledá se] Výpomoc pro Projekt Angerthas

    Pro RP, právě kvůli oblíbenosti tohoto způsobu hraní a snahy ho rozvést kam jen to půjde. Do spuštění, nu, já jsem zapřísahlý optimista, takže. Ano, věřím, že do spuštění to dotáhneme.
  7. [Hledá se] Výpomoc pro Projekt Angerthas

    Příběh, vlastní Lore, atmosféra.. bohužel z větší části zatím jen vymyšlená.. ve dvou se to špatně.. Pak tady další systémy které tvoříme/měníme..
  8. [Hledá se] Výpomoc pro Projekt Angerthas

    Přichází jaro, čas změn.... Dnes už Angerthas nehledá jen pouhé znalce pokud jde o databázi.. a už vůbec ne přihlouplé rýpaly, kterých jsem zatím zaznamenal omnoho víc než těch co skutečně pomoci chtěli.. přesněji, těch co pomoci chtěli bylo přesně, Tři kusy. Dnes už u nás budou vítání také lidé kteří znají MaNGOS z trochu jiné strany (od jádra) i ti co by chtěli pomáhat byť jen nápady nebo takovými postranními aktivitami, kterých je nespočet. Také i ti co se třeba jen hodně dobře vyznají ve hře (a teď nemyslím jen to, že vyexpili milióny postav, ale to že hru opravdu znají naskrz). Současný stav GM Teamu by server dával dohromady asi i pár let (žel, momentálně jsme jen tři, jelikož tým prošel mou čistkou, což neznamená, že vyhážu co jde.. jen jsem vytřídil ty co nemají zájem pomoci se serverem a vedou hloupé řeči a kritiku snahy jiných, aniž by oni sami cokoli udělali). Kvůli tomu, že se přihlásili lidé o které opravdu nestojí, musím také trochu přehodnotit své nároky a požadavky. Požadujeme: Místo věku, IQ víc než 70 (tvrdím, že omezovat tohle věkem je nesmysl). Schopnost spolupráce s ostatními RP ducha - NUTNÉ (alespoň nadšení pro věc) Předpokládáme: Rozumné uvažování Slušnost Samostatnost Dále, uvítali by jsme možnost někde náš projekt hostovat (tedy za předpokladu, že se nedohodnu s jistým známým). Podrobnosti a další podmínky by jsme si dohodli s každým zvlášť, ale ať počítá stím, že to nemůže být okamžitě (přeci jen jsme dva admini a zařekli jsme se, že s podobnými věcmi musíme souhlasit oba [viz. hlasovací systém Admin vs. hráč]). Server běží na emulátoru MaNGOS, základ databáze tvoří UDB. Web a podobné udávat nebudu (neaktuálnost a v blízké době projde několika zásadními změnami). Zajémci tedy nechť se ozvou na mé ICQ: 423-373-911 nebo Skype: nightsshark (pozn. dvě S jsou tam záměrně, nejde o překlep). Prozatím to nejspíš bude všechno. Tedy s pozdravy, NightShark.
  9. [Hledá se] Výpomoc pro Projekt Angerthas

    Angerthas... naplánovaný je celkem dost, horší je to s počtem lidí kteří by na tom pomohli pracovat. My to sice nevzdáváme, ale taky je nás po čertech málo. Takže, jen tak to v provozu nebude.
  10. Vehicles

    Jo, je to ten patch od Silvera a funguje pro to co potřebuju dobře, ale problém je, že nikde nemůžu sehnat k čemu přesně je jaký flag tudíž mám problém udělat vehicle jaký potřebuju (kůň) stačilo by mi, aby někdo poradil jak to poupravit, pokud možno bez zásahu do jádra aby po sesednutí nezmizel (konkrétně vehicle_data na který odkazuje creature_template_addon čísly 156 a 200, po sesednutí mizí, někdo řekne že můžu použít 210 z motorky, ale v takovém případě nesedíte na koni, ale pod koněm a ještě k tomu občas dva ). EDIT: No nic, vyřešil sem.
  11. Vehicles

    Zdravím, nemá někdo popis k čemu co je v tabulkách "vehicle_data" a "vehicle_seat_data" ? Forum jsem pročetl a to nejen tohle, ale stejně jsem se nic nedověděl. Kamarád Google také selhal... (http://wiki.udbforums.org/ taky nic) Případně také nějaké podrobnosti k vehicle.dbc a vehicleseat.dbc (DB: UDB, Emu: MaNGOS (rev... mám pocit, že k tomuhle ji znát není potřeba )).
  12. [Hledá se] Výpomoc pro Projekt Angerthas

    Ano, takových projektů je v poslední době dost, ale taky zájemnců o ně tak uvidíme jak se uchytí, a to stím webem.. vím, něco stím uděláme OS - bohužel neděláme, ale člověka co nám bude server hostovat ke změně nepřesvedčím
  13. Aktualizováno dole Zdravím, jsem admin připravovaného HC RP serveru "Angerthas", který by měl přejít z vývoje do Beta testů v tomhle měsíci. Jenomže je nás v týmu málo těch, co dovedou pracovat s DB (Přesněj jde o UDB a emulátor MaNGOS). Proto sháníme člověka, alespoň jednoho, který by případně byl ochotný pomoct. Šlo by o práci typu vytváření questů, itemů, game objectů a podobné. Podmínka je že tohle vytbáření musí dokonale znát, nebo alespon dost dobře na to, aby fungovalo vše jak má. Na věku vcelku nezaléží, jde spíše o dovednosti. Pokud by vás zajímalo proč, prostě je nás málo a nestíháme. Takže, abych to shrnul... Požadujeme: Místo věku, IQ víc než 50 Samostatnou práci s DB Schopnost spolupráce s ostatními A jelikož jde o HC RP tak RP ducha Předpokládáme: Rozumné uvažování Slušnost Nechceme: Lidi co si myslí, že něco dovedou a dovedou ... (víte co) Nabídneme: Spolupráci s malým, ale zato rozumným kolektivem Bude-li zájem, tak následně taky InGame GM Nějaké Podrobnosti: Příbehem serveru vás ted nebudu zatěžovat, případně při zájmu o místo oznámím důležitá fakta. Server: Emulátor MaNGOS, Databáze UDB. Bližší info a taky přihlášky: ICQ: 423-373-911 Web: Angerthas (pozn.: Web ještě také není kompletní, prostě nestíháme(ale ten si dodělám i sám)) Pište na ICQ, sem ne.. S pozdraven NightShark
  14. Instance jako kus světa

    I to je možné Map.dbc třetí sloupec je tak ? Je jediný co má hodnoty 0 až 3 a mám pocit že 0 je svět, 1 Instance, 2 Raid, 3 Areny a BG : ) __________E_____D_____I_____T__________ Inu, nejspíš z vás nic dalšího nedostanu, tak děkuju těm co něco poradili a pokračuju tedy v útocích na jádro podle původního hesla: "Když nevíš, improvizuj; Selže-li ipmrovizace, požádej o radu; Selžou-li rádci, vrať se k Improvizaci; Nemožné Neexistuje." - NightShark __________E_____D_____I_____T______II.____ Omlouvám se moje chyba, tou dobou jsem u sebe měl dva servery a přepisoval u toho špatného.
  15. Instance jako kus světa

    Inu, nezhroutil se, ale také se nic nezměnilo....
×