Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Gabro

Members
  • Content count

    70
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Gabro

  • Rank
    Level 4

Contact Methods

  • Website URL
    http://longbows.blog.cz

Profile Information

  • Bydliště
    Radši nezveřejňuji... ;)
  1. DKP addon 1.12.1

    Měl bych dotaz na zdejší komunitu. Neví někdo o addonu, pro správu DKP ingame pro patch 1.12.1?? Ruční vypisování na web je by byl návrat do pravěku a jelikož se MaNGOS-Zero rozšiřuje, byl by tenhle addon velice užitečný. Googlil jsem, ale nic jsem nevygooglil. Díky za jakékoli odpovědi.
  2. No nezasmějtese

    Alespoň děkuji za zasmání. Bohužel jsem se nesmál jemu, ale Tobě - to s tím warrem/paladinem bylo trefné k Tvé gramatické znalosti. Btw, ten sword co měla ta roguna je ThunderFury a je to legendární zbraň na 60lvl... na non-tBC bylo velmi obtížné ji sehnat (kvůli řadě questů a shánění surovin jako Elementium Ore nebo Arcanite Bar) a jak tak koukám, dneska už to stejně nemá žádnou cenu. PS: Jestli jsem si dobře všiml, tak ten paladin byl focen na serveru Deffender (fun).
  3. [Nabízím se] Squirel

    Whow Takhle dokonalý a 100%ní je jenom Chuck Norris a musím Tě varovat chlapče.... nezahrávej si s ním. Nebo jednou až půjdeš spát, tak se nebudeš dívat pod postel po bubácích, ale po ........
  4. Twinstar Vs. Onlinegamers

    Adrifinel: Ani nechtěj vědět jaký ve mně budíš pocit Ty. Eth0: Proč neargumentovat dle 5ti minutové návštěvy? Ono existuje něco jako "první dojem". Pokud příjdu a uvidím tohle, tak mi to rozhodně nejlepší dojem nenabudí. Ba naopak to dokáže odradit... Proč se snad ptát nebudeš. Btw, Ty jsi tiskový mluvčí TwinStaru, nebo jak to tam máte? Neříkám že mi to vadí, ale rád bych taky viděl "slohovky" někoho jiného z teamu a tím narážím na hlavní vedení, alias Admina. All: Myslíte, že je za potřebí aby si to ty naše dvě strany dořešily? Jen tak kolem a kolem je to jejich věc a pokud by si měl někdo sednout na TSko, tak jsou to právě oni. Tím, že tu budete vytahovat esa jako "pojď na TS a ukaž se ty děcko" (přeháním) tu jen nabudíte dojem své vlastní vyspělosti. Což mi teda nedá a musím poukázat na paЗcka, který chudák neví, co plácá. End: Nabývám dojmu, že ani TS team neví co říká. Jednou je to, že Vám na těch hráčích nezáleží a ať si klidně jdou z5 na OG ale přitom se tu rvete i o to minimum, které by si toho tady mohlo všimnout. Ale tak co. Alespoň si člověk hezky počte a pousměje se nad nostalgickou vzpomínkou "co dřív freečko znamenalo".
  5. To mi hezky připomělo starý času na TranZeru. WoWemu nepletu-li se, což? To video hezky vystihuje tehdejší úroveň freečka.
  6. 14 let to je teď. A od 14ti Tě můžou zavřít do výchovného zařízení (taková parodie na vězení). Navíc naše vláda prosadila sex od 14ti, takže to bude zase o něco zajímavější pro naše ratolesti. Ale tak to už je OT. add Citous: Jinak nevím proč by se měly děti obávat. Ti jsou rádi, když ten server zapomocí někoho rozjedou, natož tak sbírat tisícové populace aby po nich blizzard sáhnul. Co se týče Tebe, tak by ses měl bát pokud se zvedne poptávka na server a najednou máš za dveřmi Blizzard. Myslím, že by raději udělali "bububu, vypni server" a pak to řešili soudně. Ale tak to už je zase jiná kapitola našeho velkého příběhu emu scény. EDIT: "add Citous"
  7. Twinstar Vs. Onlinegamers

    Tak sem ty screeny hoď. Já jsem na to zvědavej na kterém veřejném kanále tohle někdo psal. Lidi na offiku jsou líní napsat /s v OG natožtak podobné konverzace. Jak malý školáček se tu vytahuješ nepodloženě akorád Ty. Jeho screeny jsou k tématu, tak proč tak razantní útok na jeho osobu? Chceš se ještě něčím obhájit?
  8. Twinstar Vs. Onlinegamers

    Na celé události mne nejvíce mrzí to, že právě ta osoba která by se měla ohánět názory a měla se hájit stojí raději opodál a chová se ve stylu "já si kopnu až se bude válet v krvi". Osobně bych raději slyšel názor a vysvětlení k celé věci právě od Hawkeye a né četl slohové práce Eth0a (pardon jestli skluňuji špatně a neber o jako osobní narážku). Přeci jen když se člověk postaví k takhle závažné události čelem a nebojí se oponovat, tak spostu lidí sklopí klobouky a možná změní názor. Celkově vzato TwinStar dosáhl dokonalého znázornění "teorie chaosu", kdy člověk kouká na milion událostí a teď neví, jestli má padnout do náruče TS a nebo OG. Když si řekne "Dobře, tak já tam pudu hrát... pak je někdo hackne a mám po hraní." a nebo "Z OG všichni naši kamarádi utekli, tak co mám sakra dělat?" tak spíše zvolí první možnost, protože kam jde většina, tam skáčou ovečky a většina lidí, kteří nemají svůj názor a neinformují se koukají opravdu jen na počet hráčů. Je to taky logické. Vezměme za příklad dvě konkurenčí firmy z čehož firma A- "Trotls Production" disponuje s 20K klientů, kdežto firma B-"Brutalus lamers" disponuje s 2K klienty. Posuďte sami kam by ste se hrnuli první. Ale to už odbočuji od tématu. Jak tu někdo zmiňoval vlastní názor na věc. Pokud se lidé (berme v potaz překračující IQ 100=průměrný uživatel internetu) podívají na celou věc z té správné persperktivy, raději zvolí úplně jiný projekt než zde mají na očích. Můj názor už jsem zmiňoval na první straně tohohle topicu a to, že bych na TS rozhodně, zdůrazňuji rozhodně hrát nešel. A kdo mi chce můj názor vyvrátit, tak ať to klidně zkusí (ano, narážím na Tebe/Vás Eth0 ) Toď z mé strany pozatím vše a děkuji za zajímavou diskuzi.
  9. Twinstar Vs. Onlinegamers

    Upřímně řečeno. Pokud vezmeme v potaz, že team TwinStaru si nechal svůj projekt pro sebe a nikde nikomu nic neřekl. Celkem by mě zajímalo jak se skoro 2K lidí dozvědělo (ač nemělo od koho) o tomto projektu. Dejme tomu, že šance dozvědět se o serveru bez jakékoli reklamy je zhruba 1:999999....9, tudíš by mě zajímalo jak se Vám ctěným administrátorům povedlo něco takového? Tahle událost ve mě budí dojem, že jsem postavou příběhu StarWars a lidi se ovládají pomocí myšlenek a manipulace s jejich názory jsou mimosmyslové. Diskuzní fórum nese svůj název už jen proto, že se zde má diskutovat. Mazat příspěvky díky kterým si potenciální hráč může udělat obrázek je ta největší blbost. Co se týče narážek na věk. Nic proti, ale 31let je taky ještě celkem ucho. Vůbec největší chybu, kterou může člověk udělat je soudit druhého podle jeho věku. Ale to už bych zasahoval do toho nechutného slova "OT". Co se stalo mezi TS a OG se stalo a už se to nikdo nezmění. Teď je jen na obou stranách jak se vypracují a dle mého názoru na to OG má mnohem větší potenciál. Čistě můj názor je, že věřím OG a i když už tam nějaký ten pátek nahraji (ani jsem extra dlouho nehrál), tak se celkem v události orientuji... i když jako osoba v postraní. Ámen
  10. Twinstar Vs. Onlinegamers

    Asi tak jak řekl kupkoid. Diskuze o serveru je to co tu má být. Pokud něco mazat tak posty tipu "Uprav si to" nebo "Emulátor tohle nemůže utáhnout". Co se týče OG, tak se zajímám již delší dobu o jeho rozvoj. I když spíše jako povzhlížející než aktivní účastník dění se na OG. To všechno co se tam stalo mě přivádí k názoru, který jsem postnul již na začátku. Prostě a jednoduše nevěřím Hawkeymu ani slovo a (teď nechci kecat) vůbec bych se nedivil, kdyby za zavedením poplatků stál v postraní právě on. Však uvažujte sami - jak jednoduchý způsob potopení OG. Lidem kteří šli na TS je to jedno. Nevidí a možná ani nechtějí vidět do problémů vedení a chtějí jenom hrát. Potom tu máme situaci, která vznikla. OG už nebude jako dřív... může být buď to horší a nebo vůbec. Za předpokladu, že by se o5 postavilo na nohy a stalo se největším českým free wowserverem tu máme 3ti osobu a to Blizzard, který si free nenechá líbit a jednou šáhne i na tu českou půdu.
  11. Twinstar Vs. Onlinegamers

    http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft...ktere-mne-trapi Po podobné události bych tam rohdoně hrát nešel.
  12. Videa

    Tak jsem dnes trošku nostalgicky probíral dokumenty a našel jedno krásné non-tbc PVP movie, jež jsme pořídili s kamarádem kdysi na TranZeru. http://leteckaposta.cz/624277255 Ty lagy co tam jdou krásně vidět byly způsobeny Widlákovým poskytovatelem a je to tuším někdy po nástupu MaNGOSu, nebo možná ještě WoWemu?? Jinak ano... já jsem ten Shaman s T1 shouldery co tam spamuje Storm Strike (kdo by chtěl adresu mého domu na házení kamenů do oken tak přes PM rád dodám ).
  13. A co by sis tím pomohl? Přišla by nějaká chytrá hlavička, která by upravila základ hry tak aby byl schopný se díky tomu připojovat na určené IP a měl bys po srandě (podobně jako u Lineage 2). Nedělejte z toho 3tí světovou válku. Je to logické, ba dokonce obdivu hodné, že Blizzard zakročil až teď. Někdo si řekne: "Ale však na freečku si to lidi můžou vyzkoušet a pak jdou na offik!", ale Blizzard mám trial a tohle vidí trošku jinak. Ostaně jak by to viděl logicky přemýšlející jedinec - free=bug=špatná hra. Dalo by se možná i říct, že neinformovaný člověk si může vybavit hru na freečku a její bugy jako závadu hry a pak mít vůči ní záporný názor. Což by se Blizzardu určitě nelíbilo. Je tu však druhá stránka věci a to stoupající kvalita freeček. Doby WoWemu jdou pryč a dnes vidíme běžně na jednom realmu 1K lidí online. Je jasné, že na officiální servery to ještě z daleka nemá, ale když nechá Blizzard free scénu jen tak bez povšimnutí přijde o prachy, následně o hráče (proč by někdo platil za něco, co může mít jinde zadarmo?) a tak dále. Vemte si, že by ste vymysleli program. Začali na něm vydělávat děsné peníze a pak by se naskytl někdo, kdo by začal vaši práci postupem času poskytovat zadarmo. Na místě čecha bych to viděl nejprve na "KU*** PI** CO JE TO ZA ČU****?!?", pak by se to popřípadě řešilo pěstí a nebo soudně. Ačkoli vraťmě se do reality a řešení ala Blizzard. Mají svoje postavení a myslím si, že pokud rozeškou takovéhle maily na více populárnch míst, tak ostatní se začnou obávat a budto zmenšovat svoji viditelnost/aktivitu a nebo zruší projekt (což v našem případě "drzého" čecha nehrozí ). Až v případě, že vám na dveře zaklepe beranidlo a svážou někoho pouty na zemi jako Kájínka tak se teprve češi trošku zaleknou. Myslím že pro nás to zatím není tak horké a než se Blizzard rozhoupe udělat "bubububu" na českou free scénu tak to nějaký ten pátek potrvá. Mezi tím a nebo po tom se stejně najde o5 nějaká chytrá hlavička, která zjistí jak to udělat free. // Jen mne udivuje, proč nechal Blizz WoWko takhle vesměs jednoduše přístupné pro emulaci a nějak ho předem nezabezpečil v nějakém patchi.... toď mi zůstává záhadou.
  14. [RELEASE] Wow Logo Creator

    Parádní a funguje to. Jen by nebylo špatné, kdyby se text zmenšoval ku rámečku, aby enbyl větší text než rámeček. Ale tak to třeba můžeš zkusit do v2, pokud bude. GW
  15. O mě nejde. Osobně se mi název líbil, ale to bude taky tím že znám jeho význam, což n00bové znát nemusí. Neber to jako útok na Tvou osobu nebo tak něco. EDIT: A umístění pod odkaz podpořte nás taky není špatný nápad.
×