Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

AntReX

Members
  • Content count

    127
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

23 Průměrný uživatel

About AntReX

  • Rank
    Level 5
  • Birthday 11/09/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.lightofdestiny.cz

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydliště
    Orgrimmar
  1. Hledám Tým (Nejde o WoW)

    Stále hledáme parťáky do týmu ;-)
  2. Ahoj, po delší době jsem se rozhodl, že půjdu s tajným projektem a nápadem trochu mezi lidi. Zajímal by mě váš názor a zároveň sháním lidi kteří by měli zájem spolupracovat. Momentálně sháním hlavně prográmátory, ale i lidi co mají dobré nápady a věděli by jak mohou pomoci. V momentální době mám v týmu 2 šikovný lidi. 1 programátor a 1 grafik. Již design částečně je hotový. O css/html jsem se zatím postaral já sám aby byla nějaká představa a tak kod webu rozhodně není profesionální i když zobrazení je všude OK i při nízkém rozlišení. http://www.elyz.cz/test (Rozcestník) http://www.elyz.cz/bazar ( 1 z projektů) Informace: V plánu je udělat celkem rozsáhlí projekt který se zaměří na vše o co bude zájem. Představa je v podstatě udělat něco jako elektronický obchodní dům v kterém se najde v podstatě úplně všechno. Zábava, informace, obchody, peníze, hry atp.. Samozřejmě vše má svůj vývoj a tak vše postupně. První prioritou je dát do kupy bazar, který je celkem dobře promyšlený i co se týká reklamy a rozvoje. Cíl: Naším cílem je dosáhnout maximální jednoduchosti a řekněme i svobody každého návštěvníka jakým způsobem se rozhodne využívat služby. Bude možné většinu věcí využívat i bez registrace, ale samozřejmě s jistým omezením. Výdělek: Samozřejmě cílem je do budoucna na tom i vydělávat, ale dlouhou dobu to bude nevýdělečný projekt. Jak dosáhnout financí? Reklamou, zvýhodněnými možnostmi, vlastními obchody a do budoucna jistý podíl ze zisku z partnery. Oříšek na konec je vlastní MLM, ale to je jen v plenkách. Ten kdo má zájem určitě napište a můžeme vše probrat. Sháníme: - Programátory aspoň s jednou znalostí: html, css, php, javascript, framework nette a popřípadě s dalšími znalostmi. - Ten kdo má dobré nápady a myslí si že by měl jak pomoci. - Sháníme administrátora na Minecraft server. Kontakt: Email: [email protected] Skype: mimiantrex Tel: 775300240 Citace Multicitace Edit Cituj
  3. Hledám Tým (Nejde o WoW)

    Mohl jsem to napsat lépe. Myšlené je to tak, že po dobu vývoje/tvorby projekt nebude výdělečný. Děkuji za upozornění.(Opraveno)
  4. Hledám Tým (Nejde o WoW)

    Nábor Zdravím, Již uběhlo spousta času a je spousta lidí co mě zde znají. Někdo kladně a někdo záporně. Po dlouhé době přicházím s vlastním projektem a sháním ke spolupráci několik lidí. Vás sháním z důvodu toho, že sám to rozhodně udělat nemohu a když už, tak by to trvalo hodně dlouho. Předem píši, že po dobu vývoje půjde o neziskový projekt, který má za cíl vydělávat a dát možnost vydělávat i ostatním. Veřejně bohužel nemohu napsat přesně o co půjde, ale mohu vás k tomu přiblížit. Celý projekt se bude skládat z několika projektů. Plno věcí z toho již existuje, ale nic z toho není pohromadě. Plány jsou opravdu veliké. Prioritně bych rád začal s vytvořením bazaru po kterém by následovaly další projekty, které zatím sdělovat veřejně nechci. Po dokončení celé věci bude mít možnost každý návštěvník vydělávat na základě dalších návštěvníků. Někdo si vydělá stovku, někdo tisícovku a někdo i mnohonásobně více, ale to je až finále kdy projekt jako takový by měl vydělávat. Každý kdo do toho půjde a dotáhne to až do úplného konce, tak má jednoznačný podíl toho projektu pro který pracoval. Vše bude podložené písemnou dohodou. Více informací až pro zájemce a něco později. Volné pozice: *Administrátor * Programátor: html, css, php *Grafik * Propagátor a někdo kdo má dobré nápady a dobré názory.. Požadavky: - Věk: 15+ (Admini 18+) - Chuť něco dělat - Umět pracovat v kolektivu - Dobré vystupování ---- Více nechám na vás ---- Kontakt: Email: [email protected] Skype: mimiantrex FB: Miroslav Katrincsák
  5. [Realita!!] Jídlo v české republice

    Je to problém, ale v opačném případě by to mohl být problém ještě větší. Kdyby se zrušilo dovážení nekvalitních výrobků, tak by bylo celkem dost lidí co by si nákup nemohli dovolit, ale samozřejmě převršovat trh nekvalitním je určitě dost špatné. I když si za to můžeme sami, ale co některým zbívá? Nemají na to a tak jsou rádi za každou levnou věc. Sice neni tak zdravá a tak chutná, ale břicho to zaplní. Aby člověk uživil celou rodinnu a kupoval potraviny vysoke kvality, tak je asi pouze a opravdu jen pro bohaté. Když to snížim, ta člověk za měsíc utratí 3 tisíce za jídlo (1 člověk) kdyby měli lidi kupovat jídlo střední až vysoké kvality, tak by výdaj šel určitě o takových 50% + nahoru (6000 tisíc a víc).. Takže taková 4 členná rodinna 24 tisíc pouze za jídlo? Eh.. K tomu levnej nájem se všim máme 34 tisíc a kde jsou potřeby okolo. Myslim že v naší zemi české jiná možnost neni :-) Jak napsal Hejsek: "Ale na druhou stranu, pokud to neškodí a chutná to. Není to jedno? "
  6. Universal C++ Trener

    Vyřešeno Všude kde je true má být false!! :-)
  7. Universal C++ Trener

    Už jsem mluvil na skype. 1. Po naučení, ani po relogu konzole nic nevypíše. 2. Počtem a rychlsotí to neni. Zkoušel jsem 3 spelly přihodit k weapon sekci. (Po relogu mi zase zustali pouze weapony) 3. Databaze nestihne zapsat. KDyby nestihla, tak přece jenom něco zapíše. Aspon 1 spell. Zkoušel jsem několikrát za sebou učit spelly s relogem a stále mám ty s kterýma jsem se "narodil" .. : / Podívám se ještě na kod commandu.
  8. Universal C++ Trener

    Ano, normální trenéři fungují. Nejde to pouze u tohoto custom.
  9. Universal C++ Trener

    V ničem jiném problém být nemůže. Nic jiného tam v podstatě neni. Jen Gossip menu. Odkazujicí na "case" a kdyby funkce byla vadná tak to nejde vůbec. Zkoušel jsem tohoto trenéra, ale jak docílit toho aby NPC ve SQL trenovalo vsechy classy a ne jenom jednu? To se mi jaksi nepodařilo.
  10. Universal C++ Trener

    Zdravim, Opravdu si nevím rady. Mám script na c++ universal Trenera. Nechci zde posílat celý kod. Pošlu pouze část. Naučím se spelly, dám relog a spelly už neumím. Jako bych se je nenaučil. Pouze learn weaponu mi zustane. Toto třeba funguje: Naučim se zbraně, dám relog a zbraně umim stále. case 24://Trener Zbrani - Mage player->learnSpell(1180, true); player->learnSpell(201, true); player->learnSpell(227, true); player->learnSpell(5009, true); player->CastSpell(player,62848,false); //Visual Effect player->CLOSE_GOSSIP_MENU(); break; Toto už nefunguje: Naučim se spelly, dám relog a spelly už nemám. Jak je to možné? Přeci je to obojí stejné a v obouch případech se jedná o spell. Zkoušel jsem místo "learnSpell" dát "addSpell" a výsledek uplně stejný.
  11. Client Custom Patch - Scripting

    Pardon... Heslo: antrex
  12. Client Custom Patch - Scripting

    Zde je ten muj Launcher. Kromě downloadu a té komunikace s webem tam je vše potřebné... http://www.uloz.to/9341387/planyx-exe Edit: Heslo: antrex
  13. Client Custom Patch - Scripting

    Proč polovinu věcí zapomenu? Jááj xD To proč to nebude uplně automatické. Co se týká update patche, bylo by to formou toho download. Dali by Download, smazat a stáhli novej. Jedinou nevhodou, že to musí udělat hráč. Ale to neni takový problém hráče informovat o tom, že mají aktualizovat MPQ ;-) Formou, wbu, autobroadcasu, announce, pošta... Variant je mnoho. Edit: Nebo mě ještě napadá o střídání 2 názvech :-) Při spuštění by se to kontrolovalo :-) Nemám ted čas.. večer bych to mohl dopsat ;-)
  14. Client Custom Patch - Scripting

    Mám nápad. Mohlo by to být jednoduší a spolehlivý. Samozřejmě už by to nebylo takhle až moc automatické, ale svůj efekt by to splnilo. Kdybych věděl jak udělat stahování z Webu, tak bych to nakodoval v C# .. Zde Moje práce: Klik (Nebrat jako reklamu. Majitel zamítl vypuštění do světa pro hráče kvuli porušování aut. práv blizzardu.) Je to obyčejný Launcher co komunikuje s webem a vypisujou se PVP/PVE novinky a dole další info. Po zafajfkování a stisknutí OK se volba provedla. Jakmile soubor/složku nanašel informoval nadefinovanou hláškou, pokud neměl k souboru/složce přístup/prává, tak opět nahlásil další info a pokud tedy vše proběhlo ok, tak opět odpověděl) A můj nápad je tedy asi takový. Volím manuálnější volbu a to nakopírováním Launcheru k Wow.exe . Jak jste viděli můj launcher, tak by se k zafajfkování pouze přidali další možnosti a třeba další tlačítko Download. Mohlo by to fungovat následovně. Klikne na download a v případě existance "konstantně nadefinovanýho názvu MPQ" By ho smazal, nebo by se mohlo dát okno "smazat - Ano/Ne" (Ano/Ne jen v případě nalezení stejného názvu) Pak by se provedl další proces a to stahování Patche. Přejmenování Realmlistu tam už mám. Takže automaticky bez práce by jsme spustili hru s Custom MPQ. Jak vrátit původní nastavení? V případě, že by už nechtěl hrát na tvém serveru, tak by pouze klikl na např. "Už nechci hrát" a smazalo by to MPQ (Možný by byl i zápis do DB kdo by na to klikl atp) (napadají mě i další věci, ale vyžaduje to další okna :-D a tlačítka jako např. volba při změně serveru (trvale/dočasně) v Případě trvalém by se MPQ smazal, v dočasném by se MPQ přejmenoval a pak by to zas vyžadovalo další okno/tlačítko na obnovu, ale to by se dalo zakomponentovat do volby realmlistu ;-) neviditelně..) Možná to zní chaoticky a špatně gramaticky :-D , ale přijde mi to spolehlivý a jednoduchý ;-) Až na ten download z webu není problém. Edit: Ještě jsem zapoměl na realmlist a tam by se to bud vyřešilo zapamatováním původního realmlistu, nebo prostě po odchodu by se tam vrátil default realmlist od blizzu.
  15. Problémi z db

    Tobě pomůže leda tak tlačítko DELETE ;-) Né že bych tu chtěl psát nějaký spam, nebo offtopic, ale opravdu jde vidět že tomu nerozumíš a bejt tebou začal bych na uplnym začátku :-) Usuzuju že jsi ani server pořádně nedal dohromady. Pouze jsis rozbalil hotovej pack a spustil. Tim se nic nenaučíš a zbytečně spamuješ zbytečnýma otázkama a děláš ze sebe určitě něco co nejsi :-)
×