Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Nex

Members
  • Content count

    1138
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Everything posted by Nex

  1. [Hledá se] C++ dev pro RP projekt

    Není to nic rýpavého a neber to jako nic proti, ale spíše jako radu. Máte webmastera jak si zmínil, když ho máte, tak nejdříve udělejte web což bude vaše vizitka, aby se k vám člověk vůbec hlásil. Pěkně si ten topic udělal, ale ten web je opravdu velké mínus. Btw gl & hf s RP vývojem
  2. Deprecated / RBAC Adminer / TC / v.1.0

    Výborná appka pro week projekty jako je Copenhagenuv Popravdě který lepší server bude používat online appku od někoho cizího pokuď neběží na jeho serveru? Navíc větší nebo "lepší" servery by si jí měli zařídit samy. V neposlední řadě souhlasím s Kolingerem, bezpečnost jde do pytle na odpadky.
  3. hearstone

    Pokuď si dobře pamatuji tak Spell Cooldown se nastavuje v Spell.dbc ? Je to dlouho co jsem dělal s WoWkem možná je to špatně.
  4. Podle mě trošku pozdě na toto téma diplomovku, WoW už neni tolik populární co bylo.
  5. Mě by spíš zajímalo jak se to využije v praxi tohleto...Raxi jak to chceš využít? Plnit vectory podle datovych typů a vypsat nakonec kolik byl počet co uživatel zadá? Nebo jiný důvod?
  6. LoTR:BFME II - Výzva

    Mám jí dokonce koupenou, ale už jsem jí dlouho nezapl, supr hra, málo lidí jí hrálo :/ škoda, že neni 3 díl. Jinak jak se ti povedlo vycvičit míň jednotek než si ztratil? Wtf?
  7. Tak zahrádku nemáme, takže bych ležel doma, to se nestalo, přišlo to nějak samo, nebo mě to naučil brácha, popřípadě jsem to u něj viděl, už nevim co mě k tomu navedlo, ale vim co určitě né
  8. Cybe cože Neni možno si hrát s vojáčky pokuď nemáš odněkud odkoukáné... tak to jsem si asi blbě v dětství hrál... já na žádný sceny nečuměl, vzal jsem vojáčky a šel si hrát Nevím jak ty, ale těch pár lidí co si semnou hrálo bych řekl, že to taky nedělali.
  9. Pandarie neni vůbec špatná... možná první dojem na tebe, možná tě nepřesvědčila o tom jak je dobrá. Nicméně, díky ní se konečně zbavíme jednoho idiota jménem Garrosh v Lore, jo já vím, že 95% hráčů Lore nezajímá, mě zajímá a užívám si to. V mechanikách jako PvP ti můžu věřit, že se to trošku podělalo, protože co se tam vyvádí teď je přišerný... př: Warrior + DK vs Hunter & Feral Druid, no co se stane.. hunter ti hodí freez trapu 8s -> Insignia -> Cyclone od Druida.. čekáš 8s, mezitím je DK mrtvý, pak ti hunter příjde, hodí ti síť a můžeš jít z areny. Co se týče PvE tak jak přišlo LFR tak je to taky nuda, pokuď chceš raidovat musíš s guildou, jinak si to neužiješ. Pandarie přinesla mnoho grafických prvků, zatím jsem nepotkal nikoho kdo by mi řekl, že je Pandarie hnusná(designově). No uvidíme koho nám Blizzard přinese v 6.0.0 K free: je mrtvý.
  10. Herní NTB

    Tady je otázka jestli cestuješ jako třeba 100km do školy a tam máš intr... a hlavně jestli ho tam opravdu používáš... jestli ne -> desktop je jasná volba, neni nad stanice, kdybych nemusel tahat všude ntb tak mám stolní.
  11. Dubble server upgrade ?

    Jo a už přestaneš flamovat? S tvýma slohama mi fakt připomínáš spolužáka.... Edit: A když říkáš, že bys to na 100% dal, tak začni, motivace mě nezajímá, dokonce umíš i vytvořit hodiny s vodotryskem žejo?
  12. Dubble server upgrade ?

    Tak teď už si rejpnu i já, souhlasím s Ari, také vím o těchto lidech co to tady zvládnou. Ty je sice neznáš, ale já tuším, že má určitě Ari namysli třeba bLumu. K tématu, vem si 2. pc a neřeš to u tvých znalostí.
  13. ruština

    Něco ti můžu napsat, ale nic extra jen 4 roky ruštiny..
  14. Nevím kdo je hloupý a vymýšlí si tu dopředu patche. Edit by Eessencia :: Alpha verze asi nebude patch dopředu... Už ti to docvaklo? Edit -> Speciálně pro tebe http://cs.wikipedia....wiki/Alfa_verze
  15. 5.3? Co tam je? To neznám? Ses zase upsal co?
  16. pravidla v gameobjectu

    Koukám, že Beo je total "Close source"
  17. Summon npc na souradnicich x,y,z C++

    nedělá DoCast(něco, něco, tohle je bool takže se podívej jestli tam neni komentář k tomu jestli je to instant); A s tím spawnem se mi zdá, že ti něco uteklo, je pěkný, že tam je Hell = DoSpawnCreature, ale podle mě bys měl ještě pak zavola jednu funkci, která to opravdu provede. Takhle sis to jen definoval, jinak si to vysvětlit nedokážu.
  18. [PHP] Notice: Undefined index

    if(!isset($_SESSION["login")){
  19. Nový minecraft server

    Koho si mám pamatovat?
  20. Nový minecraft server

    co je na tom lepšího?
  21. Ako sa kopírujú weby :)

    Tak tohle je smutný Jami, že ti někdo kopíruje práci... tvůj styl je znát. Frykits jdi se někam zahrabat, další kinder co nic neumí a očividně ani nevidí.
  22. Spell.dbc

    Máš pravdu, inteligencí se ti rovnat nemůžu, protože toho vím víc tak jsem chytřejší. Další flame už neni třeba.
  23. Spell.dbc

    Co by se ztrácel, on neni jak ty postiženej. Stačí to vysvětlit. U DBC to má tutově jedno, když to bude řešit přez cokoliv jinýho stejně hrái změnu neuvidí, takže co, má to jednodušší a ktomu nemusí vůbec umět C++. Takže hošánku, je to nakonec nejlehčí způsob mezi Corem a DBC
×