Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

hejsek

Members
  • Content count

    961
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

hejsek last won the day on October 6 2012

hejsek had the most liked content!

Community Reputation

117 Přínosný uživatel

About hejsek

  • Rank
    Asdfgasdgf
  • Birthday 07/28/1994

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.onyxius.cz

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydliště
    GM island
  1. [Vyměním] Battlefield 3

    Ahoj, má ten Battlefield premiun nebo nějaké datadisky?
  2. Úpadek fóra

    Já jich také prolezl několik a UDK je v tom poměru co umí asi nejvíc userfriendly. Oproti Cryenginu(To je peklo) je to fakt super. Ale já si většinou jen něco jednoduchýho modeluju a nebo proti sobě hodím nějaké nepřátele a různě tomu přizpůsobuji mapu a scripty. Ten kismet(grafické "skriptování"), je fakt super.
  3. Úpadek fóra

    Nevím jak by na tom byla komunita, ale co třeba "game making". Resp. sám se hrabu v UDKčku nějakou dobu a je to docela sranda . A hlavně to neni moc složitý ..
  4. Stáhni si nějaký novější repack . Případně udělej vlastní. Tohle je už docela starý.
  5. Object smazání

    To ano ale kdyby to byl nějaký pevnější model tak by musel snad upravit klienta ne? Krom toho, jeho technické znalosti jsou momentálně omezené, nic ve zlým.
  6. Object smazání

    Aha vy jste někdy nezačínali žejo? Každopádně Ondero, rozhodujicí je jeslti js iobjekt spawnul sám či ne. Pokud jsi ho spawnl sám postupuj jak popsak Wolf, pokud ne a byl tam již od základu .. No máš asi smůlu .
  7. levne VPS

    Nechápu co máš proti Wedosu, mě tam běželo jak WoWko tak Minecraft a v pohodě. Samozřejmě jak říká Jamira, nejlepší bude něco dedikovaného. Mimochodem u xelu jsem měl vps pár měsíců a tragický.
  8. [Altron-Pixie, Old Time] Hráči & GM Team

    Moment tohle je fakt Luuba? Ten co okradl Jamiru o 2000? Tohle je už vysloveně drzost..
  9. Adsense aneb všechna kliknutí = neplatná?

    Zdravím, také přispěji svou troškou do mlýna. Já měl adsense reklamu cca rok na stránce mého WoW serveru, za ten rok mi vydělal cca 70 dolarů. Nechal jsem si to vyplatit, platba přišla do dvou měsíců, mě to vše fungovalo takže bych řekl že chyba bude spíš na vaší straně , třeba i nevědomky.
  10. Pozvánka na Neoteric LARP

    Zdravím, po podobné akci se s přáteli poohlížím již delší dobu, ale jsme z jihu Čech. Narazil jsem tam na menší problém, museli by jsme tam jet vlakem. Což samo o sobě samozřejmě problém není, ale bylo by možné přidat popis cesty z vlakového nádraží? Nemyslím že by to bylo užitečné jen mě. Pokud to na webu už je a přehlídl jsem to, tak se omlouvám.
  11. Dobrý den, Nabízím hosting World of Warcraft serverů ZDARMA s tím že bych si samozřejmě nadiktoval určité podmínky,ale upřednostnuji domluvu individuálně přes skype či email. Jedna z mála podmínek je že chci aby to byl server s nějakou vyhlídkou do budoucna, čili Fun, Gigafun Instant a podobně. Byl bych ochoten rozběhnout emulátor a nainstalovat server, který by běžel na Debianu. Nemám jinak specifické podmínky, chci aby mi dotyčný žadatel prezentoval svůj server a přiblížil co přesně plánuje. Vím že tento topic je stručný a nemá moc velkou informační hodnotu, protože toto všechno chci vyjednávat individuálně. Prosím zájemce aby mě kontaktovali na Skype, ajda34 případně email heyduk2(zavináč)seznam.cz S přáním hezkého dne. Hejsek
  12. Pozor na uživatele Pandaria

    Sprostej zloděj, po mě chtěl kód ale nějak jsem mu nevěřil.' Stejně ho za chvíli za něco zavřou. Mohl by ho nějkaý mod zabanovat? PS: Vypadá jako buk..
  13. Kolik slotů mam dát do serveru?

    Nejde zas tak o to že to je v Javě, jen je to prostě prasárna. Ale údajně v dalším updatu se to má hodně zlepšit.
  14. Hledá se sponzor pro 3.3.5a server

    Jakou máte populaci? Max. online a zkušenosti? Klidně do pm.
  15. Domena

    A nebo si jí sežen zdarma. http://hra.webcloud.cz/
×