Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Orsek

Members
  • Content count

    102
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-24 Nepřínosný uživatel

About Orsek

  • Rank
    Level 4
  • Birthday April 7

Contact Methods

  • Website URL
    http://gigafun.mightandmagic.cz

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydliště
    Brno
  • Zájmy
    SQL and C++ developer
    Builder html and php code
  1. Grafická karta - notebook

    No určitě to hoď do nějakého servisu tam ti řeknou víc. Taky jsem měl takovej problém, podobnej jako ty. Notebook začal tím že se přehříval, asi 2 měsíce jsem to nechal tak potom se stalo to že už se přestal přehřívat ale při zvýšení výkonu z ničeho nic sekl a nebo vypl, poté nešel půl hodky nahodit a pořád dokola. Tak jsem byl v servisu a tam mě řekli že se odpálil nějakej čip nebo co na základní desce a oprava 10tisíc. Takže co nejdřív utíkej do servisu než se ti stane něco takového a notebook bude na vyhození.
  2. Výpis z logu [LINUX>PHP]

    Přesměruj logy do adresáře /var/www a máš to.
  3. Webdesign

    Proč pro více webů používáš stejnej grafickej návrh? viz: http://psycho-project.eu/
  4. Sestavení serverového počítače

    Určitě být tebou tak se mrknu na cache CPU atd., když jsem dělal sestavu pro server nemá cenu se dívat až tak na výkon ale spíš na to aby počítač mohl pracovat s větším objemem dat co nejrychleji.Co můžu tak doporučit je http://www.mironet.cz/ mají opravdu široké možnosti ohledně serverů.
  5. C++ window s tlačítky

    Dlouho jsem v OOPčku nedělal, ale dalo by se to možná řešit pomocí switche.. a tam bys nadefinoval ke každýmu case to tlačítko a že to bude počítat př. switch(kalkulacka){ case '+': vysledek=a+b; break; } Upozorňuju vzal jsem to z toho co jsem programoval ve škole a je to pro konzolovou verzi.
  6. Počítačová Sestava

    Cena vs Výkon.. mě se celková cena zdá velká na ten výkon.. K tomu špatný výběr základovky a chybí ti tam chladič, dvdrom apod. Spíš bych uvažoval o nějaké taková sestavě : http://img219.imageshack.us/i/sestava.png/ zdroj:www.alza.cz protože tá tvá sestava výkonnostně vydrží tak maximálne 2 roky, potom to bude šumt.
  7. Shanim Song z filmu a nemuzu ho najit

    Je to ono?
  8. PC Sestava

    Ten kdo si ho koupí ;-) my jsme objednávali 6 jádrový pc.. s 12GB ram z USA a vyšlo nás to na cca 60tisíc a to je tak 1-2roky zpět.
  9. PC Sestava

    Za tuhle cenu by se dal objednat z USA počítač se 16jádry a 24GB ram + nadupaná grafárna atd.
  10. nahodny header

    http://webtvorba.howto.cz/nahodny-obrazek-v-php/ zde je návod
  11. Giga-fun DB

    Jak tu tak čtu tak tady píšete doslova o blbostech. Naváží te se do lidí, který jste v životě neviděli a ještě k tomu do serveru, který neznáte. Jestli si myslíte, že nás nějak urazilo to co jste napsali, tak jste na omilu. A že jste malý děcka, kteří otevírají topic, který je trochu starý a pořád píšete dokola co ostatní, to pak jste velcí frajeři za to fakt sorry ale já nemůžu. Jelikož se tu pohybuje věková hranice 13-14let tak tady nemám co dělat a odcházím, protože se říká moudřejší ustoupí. Končím s WoWRes, protože se tu sváma už nedá žít a pořád číst ty blbosti. Moudřejší ustoupí? Když všichni moudřejší ustoupí, budou nám vládnout blbci! Tak si to užijte... NAZDAR! Usmrkanci.
  12. Developer Post,GM Post,WebMaster Post

    Vek : 13 Na věku nezáleží budiš PC Jazyky : HTML,PHP,SQL PC jazyky? Nejsou to náhodou programovací jazyky? A ve 13letech umět HTML, PHP, SQL tak to asi musíš být Einstein, protože není možné se tohle naučit ve 13. Jazyky : AJ,SJ,CZ AJ? V tvém věku jsi tak možná viděl pár slovíček nic víc. Hram WoW : 4 Roky Wau ono se hraje WoW i ve školce, to sem fakt nevěděl. A že by další informace, co třeba bych měl zájem? Ani icq jsi neuvedl. Pořád máš chuť být GM apod. ? Schálně jestli se obhájíš.
  13. [Chyba] Putty -Kompilace TC2

    apt-get install unrar a potom unrar x nazev_souboru
  14. vlastní marka

    pokud vytvoří si marku dá tomu SB + limit item na 50, tak se to bugovat nedá nebo dá, ale jakkoliv každý item.
  15. Giga-fun DB

    Mluvil jsem snad o nějakých autorských právech na jméno serveru nebo něco? Bojoval jsem jen za server na kterým momentálně dělám, pokud si myslíte že mě nějak rohodilo co jste tady napsali, tak se moooc pletete, docela mě to rozesmálo a hlavně tá ubohost dávání nějaké reputace. Edit: A jak to tady čtu, tak jste na tom s přůměrným věkem i vy. Přibližně těch 12-14let, ale pokud se jedná o Gigafun tak, pokud se hráč chová jak má, tak není snad problém aby hrál na serveru i když mu je třeba 10. V tom žádný problém nevidím.
×