Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Baal2

Members
  • Content count

    158
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Baal2 last won the day on July 19 2009

Baal2 had the most liked content!

Community Reputation

2 Průměrný uživatel

About Baal2

  • Rank
    Level 5
  • Birthday 05/04/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. [Hádanky] Co to je?

    Křídlo vrtulníku
  2. [Hádanky] Co to je?

    Kus nějaký kosmolodě nebo stanice.
  3. Stop -Rep

    K čemu je pak jen plusová reputace, kdo bude chtít jí může naklikat jen tak za nic stejně jako tu mínusovou, tak pak budou jen uživatelé s žádnou a plusovou, jakej to má pak smysl ? Z dobrej post dám plus, za normální nic, a za blbej ? Podle mě by se to mělo nechat tak jak to je, s tim že se každej musí vyrovnat s tim že ho někdo může hodnotit záporně, a nebo to zrušit úplně.
  4. Hledáme skoro vše

    Máte něco čím se odlišíte od ostatních serverů? Nebo jste jen prostě další z řady těch co chtějí zkusit uspět s ničím?
  5. WebDesign vas nazor na web

    Udělal bych kratší header, možná trošku pozměnil text tak aby byl čitelnější (v headeru), moc se mi nelíbí levá lišta, zdá se mi že to menu zaniká, dal bych jí asi světlejší, v menu se mi nelíbí že první písmeno má jinou barvu, odkazy v obsahu tou žlutou barvou jsou nečitelné, na spodku stránky se mi líbí worgen a goblin, jsou tam pěkně, ale ta patička dole se mi zdá přeplácaná a zbytečně výrazná (možná by stačilo ubrat saturaci) nevim, možná bych tam radši dal něco jinýho než obrázky ras,, líbí se mi changelog. Tak to by bylo asi zatim všechno
  6. [WebDesign] WoW Server

    Ahoj, je to docela pěkný, já bych to asi ale udlělal o něco širší, pak se mi nelíbí kombinace šedivé a syté zelené, zkus tu šedou trošku tónovat do nějaký barvy, tím by si tam mohl do designu přidat další barvu (jinou než zase zelenou ) mohl by ti pomoci třeba Pixiho program http://colorschemedesigner.com/ Ale jinak bych tě chtěl pochválit, vypadá to pěkně.
  7. Lokace dungů bez instancování

    Jde nějak udělat když hráč projde portálem do dungu aby nebyl v inastanci, teda aby viděl i hráče kteří jsou tam taky ale bez toho aby všichni museli mít partu nebo raid ?
  8. Vyber Telefonu

    Podle toho na co ho budeš používat, třeba já nedám dopustit na Nokii 6300.
  9. Sháním lyžiny

    Právě že tyhle tam nedám DL385 nemá po stranách díry na šrouby ale osazení do kterýho se musí ty lyžiny vejít, navíc nejsou na šroubky ale nasouvací na takový piny, takže museji bejt přesně pro něj, nejsou s nima kompatiblní asi ani lyžiny na dl380, ale tim si nejs uplně jistej.
  10. Sháním lyžiny

    Ahoj, koupil bych lyžiny/kolejnice pro server HP Proliant DL385. Máte je někdo nebo víte kde by se daly sehnat?
  11. Kódování webu

    Kódování nech na UTF-8, dokumenty ale pak taky musíš ukládat jako utf-8, asi je ukládáš jako ANSI nebo nějak jinak. Na editaci je dobrej program =notepad++&g[oz]=5.4.4"]Notepad++, kódování se tam jednoduše nastaví v menu Formát, ukládej to jako UTF-8 (bez BOM) _____ Edit: prosimtě změň si to logo
  12. Startovací lokace

    DB mangos, tabulka playercreateinfo .. pro každou rasu a class můžeš nastavit jiné místo
  13. Verejna ip a jak na ní

    Zadej do prikazovyho radku ipconfig /all najdi si tam Default Gateway (výhozí bránu) nastav si v sítích: IP: 10.0.0.X SM: 255.255.255.0 GW: to co najdeš v Default GW - DNS: dej taky jako GW Místo X dej každýmu pc v síti nějaký číslo, zbytek bude všude stejnej (musíš to nastavit na všech pc jinak ti můžou kolidovat adresy) Pak v nastavení routeru udělej NAT (sua only ?) např. start port: 8085, end port: 8085, ip: 10.0.0.X start port: 3724, end port: 3724, ip: 10.0.0.X to same pro další porty co potřebuješ třeba 80
  14. Verejna ip a jak na ní

    Máš na pc nastavenoou ip adresu? (ne automaticky z DHCP)
  15. Verejna ip a jak na ní

    Kdo je tvuj poskytovatel ? Máš router doma ? Jestli ano jaký je to typ ?
×