Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Amun Holymord

Members
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

11 Průměrný uživatel

About Amun Holymord

  • Rank
    Level 2
  1. Zdravím! Server Holymord.cz hledá schopné lidi do svého týmu, kteří by nám pomohli vytáhnout server z hlubin zpět na vrchol! Server běží na emulátoru TrinityCore2. Holymord má několikaletou tradici, nicméně poslední dobou to s ním a celkově s tamní komunitou jde z kopce, a tak potřebujeme pomoc. Potřebujeme lidi na tyto místa: - Grafik Požadavky: - znalost některého z vývojových grafických prostředí - schopnost rychle reagovat na zadanou práci Náplň práce: - vytváření malých obrázků (bannery, úvodní img do novinek atp.) - vytváření grafického interface k webovým aplikacím - Developer Požadavky: - znalost C++, SQL; PHP výhodou - věk alespoň 15 let - schopnost pracovat sám i v týmu - kreativita - aktivita Náplň práce: - stabilita jádra - oprava bugů - správa Autobanu (v jádře) a vytváření nových funkcí - Webmaster Požadavky: - znalost PHP, HTML, CSS, JS, SQL - věk alespoň 15 let - schopnost pracovat sám i v týmu - kreativita - aktivita Náplň práce: - vývoj webových aplikací pracujicích s jádrem serveru - oprava bugů - správa PHP konzole Autobanu Hledáme lidi, kteří se chtějí zdokonalit ve svých schopnostech bez potřeby finančního ohodnocení. Nabízíme kvalitní zázemí serveru, možnost realizace vašich nápadů a s Tvou pomocí snad i fajn tým V případě zájmu mě kontaktujte na Skype (amun_holymord) nebo e-mail [email protected].
  2. C++ Zákaz spellů

    To je ono! To je přesně to místo, které jsem hledal... Mockrát děkuji!
  3. C++ Zákaz spellů

    Jo, tohle bych zvládl, ale děkuji No,... asi to nakonec tedy udělám pomocí toho zákazu .unaura + silence. Pokud by někoho napadlo nějaké lepší řešení, budu potěšen. V každém případě děkuji všem zúčastněným za pomoc.
  4. C++ Zákaz spellů

    Ani jeden z Vašich návrhů bohužel nemůžu použít. Využití tabulky 'disables' je nesmysl, pokud chci zakázat VŠECHNY spelly. A ten buff na danou areu také nelze použít, protože hráči mají k dispozici příkaz .unaura (jedná se o GM Server). Počítám se zásahem do jádra, ale nevím, kde ten zásah provést. Nějaké další nápady, prosím? EDIT: Napadá mě možnost využít silence debuff + v daných zónách zakázat hráčům příkaz .unaura... Ale budu rád, pokud někdo přijdete na optimálnější řešení.
  5. C++ Zákaz spellů

    Samozřejmě spelly, děkuji za upozornění... (upraveno)
  6. C++ Zákaz spellů

    Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli lze, a popřípadě jak, nějak hráčům zakázat používání jakýchkoli (tzn. všeobecně, nehledě na class atp.) spellů v určitých zónách. Děkuji za radu...
  7. [Staré téma] WSS partnerský program

    Nezlobte se na mne, pánové, ale tohle je známka demence. Tohle vůbec není o schopnostech, Wladass, ale o přemýšlení. Já neříkám, že Holymord je něco víc, než ostatní servery - naše populace není nic moc a věková hranice mi přijde stále nižší a nižší. Pouze jsem se Vám tady snažil slušně vysvětlit pravdu, že Holymord je projekt originální, co se typu hraní týče. A úkolem tohoto programu by snad mělo být sjednotit do seznamu nejoriginálnější s nejlepším. Že si tady vymýšlíte všemožné nesmyslné pravidla, mi přijde až ubohé, jako by snad tento seznam serverů byl bůh ví čím. BTW, rád bych Vás upozornil na fakt, že "druhý realm" je pouze spřátelený server, s jehož administrativou já nemám absolutně nic společného, takže jeho přihlášení na WSS není vůbec moje věc - kdybyste si přečetli jedinou větu na tom rozcestníku, nikdy byste takovou větu nemohl napsat. Omlouvám se, pokud jsem tímto někoho urazil, nicméně jsem opravdu zklamán z Vašeho přístupu. Loučím se.
  8. [Staré téma] WSS partnerský program

    Pravdivé je na tom asi to, že moc public GM Serverů již v Evropě není a když jsou, tak fungují přes Hamachi. Navíc my máme již několikaleté zkušenosti s vedením takového typu serveru. Osobně si myslím, že pokud hráč rozklikne informace o Holymordu na WSS, zaujme ho hlavně sousloví "GM SERVER" v jeho názvu. Tudíž první věc, kterou bude hledat, bude odkaz na náš web, kde ho jako první věc bude očekávat trailer a informace - tudíž specifická a detailní prezentace na WSS není potřeba. Byl jsem toho názoru, že Holymord je natolik originální svým typem a funkcí, že by se do tohoto programu hodil. V žádném případě se tady s Vámi nechci hádat o naší populaci, prezentaci nebo něčem podobném - pokud nemáte zájem, nedá se nic dělat. Už to chápeš?
  9. [Staré téma] WSS partnerský program

    Nic o nějaké prezentaci tam není - server je na WSS registrovaný a má 100% pravdivé informace. Pokud nejsi slepý, tak ten banner na stránce nemůžeš přehlédnout. Nezlob se na mě, ale nechápu Tě. Počkáme tedy na vyjádření adminů.
  10. [Staré téma] WSS partnerský program

    Smím se zeptat, které pravidlo nesplňujeme? Nejsem si toho totiž vědom... Děkuji. EDIT: Ok, jak myslíte...
  11. [Staré téma] WSS partnerský program

    Dobrý den, rád bych požádal o zkontrolování a případné přidání mého serveru do partnerského programu. http://servery.wowresource.eu/server/2630 Děkuji.
  12. Announce Patch

    I po této úpravě mi patch shazuje server po zadání "announce" do konzole MaNGOSu...
  13. [Chyba] Announce Patch

    Testoval si to? Protože můj problém to nevyřešilo...
  14. [Chyba] Announce Patch

    Díky, nicméně něco podobného jsem zkoušel... Napadlo mě jestli třeba nejsou potřebné proměnné při zadání příkazu "announce" do konzole prázdné a to má za následek pád serveru, tak jsem patch upravil takto: bool ChatHandler::HandleAnnounceCommand(const char* args){ if(!*args) return false; char* secLevel; const char* annPlayerName; switch(m_session->GetSecurity()) { case SEC_MODERATOR: secLevel = "Moder"; annPlayerName = m_session->GetPlayerName(); break; case SEC_GAMEMASTER: secLevel = "GM"; annPlayerName = m_session->GetPlayerName(); break; case SEC_ADMINISTRATOR: secLevel = "Admin"; annPlayerName = m_session->GetPlayerName(); break; case SEC_CONSOLE: secLevel = "Console"; annPlayerName = "Console"; break; default: return false; } sWorld.SendWorldText(LANG_SYSTEMMESSAGE, secLevel, annPlayerName, args); return true; } }
  15. [Chyba] Announce Patch

    Dobrý den, mám takový malý problém s announce patchem... Vše funguje, jak má, až do doby, kdy použiju příkaz "announce" v konzoli mangosu. Jakmile tenhle příkaz zadám do konzole, server spadne. V C++ jsem slabým začátečníkem, nicméně jsem zkoušel danou funkci několikrát překopávat... bez úspěchu, výsledek stále stejný... Daná funkce v Level1.cpp vypadá takto (přímo po aplikaci patche - já to teď už mám trochu jinak, protože jsem si s tím hrál): bool ChatHandler::HandleAnnounceCommand(const char* args) { if(!*args) return false; char* secLevel; switch(m_session->GetSecurity()) { case SEC_MODERATOR: secLevel = "Moder"; break; case SEC_GAMEMASTER: secLevel = "GM"; break; case SEC_ADMINISTRATOR: secLevel = "Admin"; break; default: return false; } sWorld.SendWorldText(LANG_SYSTEMMESSAGE, secLevel, m_session->GetPlayerName(), args); return true; } Příkaz announce přímo v konzoli potřebuju pro PHP Auto-Ban systém, který díky tomu může posílat automaticky systémovou zprávu do hry (neřeším tuhle chybu jen tak pro srandu) Mohl by mi tedy, prosím, zkusit někdo poradit, jak danou chybu opravit? Děkuji...
×