Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

lukas7533

Members
  • Content count

    539
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Everything posted by lukas7533

  1. CactusEMU NEED TESTERS!

    No když sem stahoval přes utorrent...tak sem tam narazil na tkaovýhle komentářů víc a opírali se právě o první průzkum tohohle emu..
  2. CactusEMU NEED TESTERS!

    Podle mě to nepůjde vůbec, podle otho co sem četl tak blizzard teď s každým patchem bude tyto op kódy měnit a tím pádem pravděpodobnost že bysme měli celke m funkční emu na stejným patchi na kterým jede blizzard je nulová..
  3. Call of Duty 2,4

    Pokud vím tak by se ti to ani nevyplatilo, ta licence by byla tak drahá že by si ji většina lidí ani nemohla koupit, takže tady Zechy má pravdu..
  4. [C++] Apokalypsa WoW Server - Reputation Giver

    Všechny ty tvoje npc hoď do jednoho topicu - je to tak přehlednější...
  5. Kompilace

    Eh mám jeden dotaz: Kde nastavím ty libs(openssl) ??
  6. Vlastní frakce a další věcičky

    Zdravím všechny. Chtěl bych udělat vlastní frakci s následujícím i požadavky.Nechci použít existují frakci(pokud by to nebylo nutné) 1)Všichni démoni friendly(samolitr jak archimonde tak i třeba pekelník) 2)Draenei unfriendly 3)Všichni orkové neutral až na durotana a jeho klan(frostwolf clan) 4)Velen jako jedinej friendly Další věcí je že bych chtěl udělat aby po vypití kalichu(mannrothova krev v kalichu) zčervenali oči všem orkům a to včetně hráče.(odčervenali by po zabití mannrotha v jiné části questu) -. napadá mě jen úprava hry - v jaký části fakt nevim. Jen tak mimochodem jedná se o část příběhu kdy orkové útočily na hlavní město draenei na draenoru(rozuměj outland), chci totiž zmapovat část historie a hodit jí do wowka. Další věci sem přidám až mě napadnou detaily. Díky všem za odpověď.Možná to někomu příjde stupidní, ale nemusí mi tady z toho dělat OT.Nějakou dobu sem wowko nehrál a ani nepracoval S Db jenom psal scripty tak prosím omluvte moji neznalost ohledně některých věcí.
  7. E-mail help

    mmt ono to funguje i když máš existující postavu ? ...To sem nevěděl...
  8. Vlastní frakce a další věcičky

    A co ta frakce ? (faction)
  9. Scriptovanie

    to sem taky nepochopil...ono on c++ mi příjde něco jako pomyslná hranice mezi "vyššími" a "nižšími" prog. jazyky...není zase až tak těžkej ale rozhodně není lehkej...když si vzpomenu na sovje začátky...to obtěžování Blumy
  10. [Projekt] Czech translation for IPB

    KDe seženu soubory, který můžu překládat ...myslím tím soubory který nebyli přeloženy předchozímy uživateli...
  11. Fórum wowresource.eu

    Ještě mě tak napadlo v hlavičce jak jsou napsaný Members Reputace a td..tak ty Membres bych přeložil, aby když sem příjde člověk kterej neumí anglicky ani ťuk tak by věděl že to je "sekce" členové
  12. Fórum wowresource.eu

    11)Nějakej limit od kterýho se může dávat reputace...dejme tomu 5-20 postů.
  13. Pár dotazů

    Jelikož nemám o5 moc času a chci sispíš server jen vyzkoušet jaký je to rozdíl oproti wowu, tak se vás zeptám na následujících pár otázek: 1)Jakým způsobem server rozjedu, pokud můžete nebo budete chtít dojdete odkaz(windows - pokud to na něm jde) 2)Na jaké stránce stáhnu "source" a jakej je hlavní jazyk ? četl sem tu jen letmo něco javě... 3)Jaký je momentální funkčnost emulátoru a na jakém patchi to běží. Děkuji všem za odpověď.
  14. Pár dotazů

    ?MOc díky, ta hra je náhodou super, asi jí půjdu testnmout na nějakej větší projekt. Nebo možná i ofík.
  15. hledám a nenacházím

    OMG - oh my google Sakra lidi to už neumíte používat ani google ?
  16. C++ Script NPC

    Tohle by mělo jít i v eventai ne ?
  17. Battlegroundy podle Equipu

    teoreticky by to šlo...ale nejspíš by museli mít všichni hráči addon na GS...jinak souhlasím s tebou a výbornej nápad +1.
  18. Učení Grafiky

    Tenhle topic mě fakt dostal...ehm človíčku myslím žes tu nedváno zakládal topic s touhle grafikou a ohlasy byli mizerný..tak proč si zrovna ty myslíš že bys mohl někoho učit...ehm není ten člověk náhodou bisex. ? Jen tak mimochodem ta věta : "tak jsem ochoten přijmout jednoho kluka / Holku na učení grafiky" zní pod určitou tóninou když to vyslovíte nahlas fakt úchylně
  19. ze serveru 3.0.9 na 3.3.3a ?

    Hmm na tohle téma jsou tu desítky topiců, stačí hledat a ano jak tu psali předhcozí uživatelé, nauč se kompilovat rozhodně ti to zjednodušší věci + se naučíš s patchema...
  20. [ANDROID] Froyo

    Plánuju si koupit HTC desire a předpokládám že to bude dobrý...jen tak mimochodem je lepší desire než hd2 ?
  21. City Guards

    Nex:Ten problém nejspíš bude v core protože on píše že to nereaguje ...což znamená že je buď chyba v kódu a nebo to vůbec není napsaný..
  22. Track Hidden

    Pouze to zvyšuje šanci...proboha přečti si co ten danej spell má dělat..
  23. City Guards

    Pokud ti tu nic nepomůže...a což myslím že ne, tak jsou guardi psaný v c++...upravoval sem si ty scirpty abych si přidal nové lokace...očividně bude chyba v kompilované revizi takže můžeš zkusit co tu psali oni a pak klidně moji teorii(bohužel nevím jakej soubor to je ...ale mělo by to bejt guardAI.cpp)
  24. Zákon o právu autorském

    Zatraceně wolfe Tos to nemohl vypsat na hulákadla +1 většinu toho sem ani nevěděl
  25. Projekt Haarp

    Prý ovlivňuje klima.Oficiálně jde o výzkum ionosféry.Jenže ta stanice má neuvěřitelnej výkon 3,6MW ! Podle konspiračních teorií, to prý ovlivňuje klima po celý zeměkouli.Kupříkladu haity bylo způsobeno seizmickou aktivitou...a podle té teorie za to může projekt haarp.Prej mířili na venezuelu a netrefily se.Taky to může za požáry v rusku a kde jaký povodně...Připisujou tomu dost věcí, ale rozhodně se tam něco děje....nedokážu si představit že by prostě nějaký věděcký zařízení spotřebovávalo 3,6MegaWattů ... By ěm zajímali další informace co k tomu víte a také názor na tuto "americkou superzbraň" Upraveno.
×