Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Wonner

Members
  • Content count

    96
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by Wonner

  1. Návod jak spustit server na Patch 3.1.3

    Jojo.. šak sem psal, že je to stejný
  2. Návod jak spustit server na Patch 3.1.3

    GJ pekné ... BTW angelo můžes mi ukázat 1 návod na TC2? dík na MaNGOSa je to hafo to jo ale na TC2 sem tu ještě neviděl.. bi(y)ť [nvm toto slovo sem nikdy nepsal ] je to stejný !
  3. Trinity Core fixnuta DB kde ?

    hmm hmm ok kouknu na ni nechces mi tu opravu najít... musím teď odejít dík
  4. potřebuji pomoc

    Podle těch errorů.. používás Navicat.. používej SQLyog.. někdy to vyřeší ty errory
  5. trinity core 2 rev 5458

    na Trinitycore každej den máš několik desítek uprav takže si to aktualizuj...
  6. trinity core 2 rev 5458

    Tady to natahej http://dev.trinitycore.org/trinitycore2/src/ (get source >>> zip ) a nakompiluj nic jednodušího a máš aktuální revizi kdy chceš a jak chceš
  7. nefunkcni loot u vytvorenych npc

    MovementType skus....
  8. jak dat fix spellu do db

    njn stačí hledat než se do něčeho pustím.. bohužel i u tohoto to platí !
  9. tc2 co potřebuju

    no jako že je trochu starší... ale na vyzkoušení to nevadí
  10. tc2 co potřebuju

    jj je to uuuuuuplně stejný jako MaNGOS jen pockej do odpoledne nahraju novou revizi... nebo jak chces na vyzkoušení je to OK
  11. Spell Pri ktorom sa hybete

    myslíš fear na creaturu nebo na playera ?
  12. TDB Opäť v prevádzke

    jj nic ''navíc'' oproti UDB sem tam nenašel
  13. Všechno jede.. a BUM!

    hmm ... zkoušel si jiný revize, jinou DB, atd atd ? prozkoušet všechno ? a pokud vím musí být ještě nějakej log diž to spustíš a až se někdo naloguje tak to spadne .. musí tam vyskočit nějakej error samo to nespadne... a pokud to nemáš zaplý to logování... pozapínej si to v configu a pak to sem hoď.. jo a zapoměl sem pokud nahráváš přez navicat, tak to nedělej páč on často blbne a stáhni si SQLyog a vše přez něj nahrávej !
  14. Všechno jede.. a BUM!

    skus sem hodit vsechny logy ! tento cos tam dal mi nic moc nerek jen co mas za PC
  15. Trinity Core fixnuta DB kde ?

    hmm ta TDB je nic moc... naspawnovanýho taky nic jako UDB nvíte kde sehnat looty pro instance kerý na UDB nejedou ? když sem se díval na http://udbforums.org/ tak když jakejkoli loot nahraju vyhodí to tisíce errorů... a sám looty atd dělat nebudu je toho moc hodně fixů je tu nikdo nenapsal tak sem si to našel sám Tady!
  16. TC chyba

    jesi chceš nějaký extratory použij z podpisu to Apixx: napsali sme to další 4 ptz je to pravda a nebylo kam psat xD
  17. TC chyba

    určitě jak všichni říkaj ten framework 3.5
  18. Funkcne char&realm DB

    tak to nevím... co mas za kompa ?? záleží taky na něm.. ale tak dlouho... skus to ručně ! přez SQLyog ale to je jenom databáze!! characters a realmd si musíš udělat sám !
  19. Funkcne char&realm DB

    no počkej a zadal si MySQL informace a rozbalils si soubor '1.rar' ??
  20. Funkcne char&realm DB

    nahraj ty 2 úpravy nejdriv 1 a pak 2 a pak rekni.... budu tu az po obědě! 2upravy.rar
  21. Funkcne char&realm DB

    mangos na TC to nejde dohromady.... skus odtranit to instance_id z characters... a pak pouzit tu mou upravu...
  22. Trinity Db?

    tak já bych ti doporučil spíš asi UDB... btw UDB jde pro TC2 mám sní nej zkušenosti...
  23. Funkcne char&realm DB

    to já bych ti taky TC2 doporucil ... no jakej je teda problém furt ten stejnej ??
  24. CheckDB errors

    Zdar lidi, je tu takovej malej errorek dá se sice vypnout ale rád bych věděl ze zvědavosti proč to tak dělá Checking DB... ERROR: Your world DB is outdated. Please reapply sqls in sql\FULL folder, or disable CheckDB option in config file (not recommended). dělá to od té doby co sem si nahrál UDB 382 na 381 to nedělá (mám 2 worldy 1 381 a 2 382) možná je to tím, že sem nenašel 1 sqlko world_tmp_full ... místo toho tam je naky world_trinity_string_full
  25. CheckDB errors

    jj taky myslím.. v TC2 nikdy ani nebyla potřeba tabulka db_version...
×