Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Malejdawe

Members
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Malejdawe

  1. Web ImmortalWow

    Na Imortalu jsem kdysi hrál... Nebyl to 3.3.5a fun?
  2. Proč se ruší proces?

    Ahoj, vždycky když zapnu MYSQL tak OK, zapnu AUTH OK, ale World se mi zruší... http://www.nahraj-ob...i=1514225594446, Dobrá to jsem vyřešil.... Ale další věc.. Když se restartuje je to to samé...
  3. Aliance a Horda sjednocení v BG

    Ahoj WSS rádci Rád bych se s Vámi poradil, jedna věc je ta že bych chtěl nastavit aby se BG spustilo když se připojí třeba jen 4 lidi at je to 2 na 2. A druhá věc jak nastavit aby se mixovala horda s alianci. Vysvetlim: Kdyz bude nevyrovnanost aliance a hordy (napr. online 10 horde a 2 aliance) tak aby mohli jit BG tak se automaticky zmeni frakce pri vstupu do BG. Díky za info
  4. Server TrinityCore 3.3.5a

    Ahoj, hledám někoho kdo mi udělá server na 3.3.5a. Stačí mi jen rozjet server zbytek už si udělám sám, samosebou za menší finanční odměnu.
  5. Server 3.3.5a

    Ahoj lidi, potřeboval bych pomoci.Server mi sice bezi ale nevim jak udelat ip aby se mohli pripojit kamaradi. Kde nastavit IP a realm atd?
  6. Server 3.3.5a

    Uz jsem ji odstranil, stacilo smazat tabulky v navicatu characters_action a characters_skills. Ted mi akorat nejde do hlavy proc mi nejde spustit na me verejne IP...
  7. Server 3.3.5a

    V realmlistu jsem to zmenil ale stejne se nejde pripojit... A kdsyz se chci prihlasit (acc mam vytvoreny) tak mi dokola skace tabulka vyberu realmu ale neprihlasim se. Tak uz to jde ale ted dalsi chyba 1062 (nelze vytvorit postavu) jak to opravit?
  8. Quice 3.3.5a

    Lidi hledám quice na 3.3.5a já když se chci přihlásit hodí mi to error. Funguje nebo ne?
  9. ExFender hledá grafika/webmastera

    Zdravím. Hledáme Grafika co by nám udělal grafiku na Portál. -Jedná se zatím o server ExFender pod portálem Archangel-portal.cz(Nebrat jako reklamu). -Zatím máme jenom WoW server ale teď děláme Counter strike 1.6 a Source. Aion je zatím v přípravě. -Jakej web to budeortál chceme udělat něco jako Gamepark.cz -Servery: Aion, WoW, Counter Strike, Gta. -Jméno portálu: Game Aid -Odměna: Vip práva+ na 10 postav sety,zbraně. A banner na náš web. Kontaktujte na icq 221870188 nebo skype jamalator007. Předem díky za nabídky.
  10. ExFender hledá grafika/webmastera

    Abych to bojasnil jedná se o to že bychom chtěli aby to byl web pro více serveru jestli chápete jak to myslím. Jako herní portál kde bude WoW,CS Source,Aion a treba i neco dalsiho. Jen pro objasnění.
  11. [Tvorim] Avatary

    Ja bych taky bral nejakeho Avatara prosim Class: Paladin Race: Dwarf set: Tier 6 Prostredi: U brany v Ironforge Predem dekuji komukoli pote pridam +rep
  12. Quice jak se napojit

    Ahoj jen sem se chtel zeptat jestli to nejak jde napojit se pres Quice ke kamosovi na druhy PC protoze on ma u sebe server a timpadem celou databazi. Potreboval bych se napojit na nej ale server jde jen pres hamachi zatim. Nevim jak bych se na nej mohl napojit jelikoz jak to delame ted je to moc zdlouhave jelikoz ja mam tu samou db a delam v quice a vsechny scripty si musim ukladat u sebe a pak pres teamwiever mu je tam nahravam. Jestli by nekdo vedel prosim napiste. Predem dekuji za rady.
  13. GM InGame

    Ahoj, jmenuji se David a je mi 20 let. Hledam touto formou server ktery by jel na patchi 2.4.3(TBC) nebo 3.1.3(WOTLK) post GM InGame. Mam dosti zkusenosti s vlastnim serverem a znam prevazne vsechny prikazy. Chtel bych pracovat v dobrem kolektivu lidi a snazit se dosahovat co nejlepsich vysledku. Co nabizim: -primereny vek -spolehlivost -ucenlivost novym vecem -spravovat server aby sel bez problemu -pomoc hracum a resit problemy -pripravovat eventy Co pozaduji: -patch 2.4.3 nebo 3.1.3 -dobry kolektiv s rozumnymi lidmi (na veku nezalezi zalezi jak se clovek chova) -nic vic nepotrebuji kontakt: - [email protected] - 447570498 Predem dekuji za vase nabidky s pozdravem David
  14. GM InGame

    diky moc hned to prostuduji jen dodelam na mem zkusebnim serveru teleporty a mrknu na to
  15. GM InGame

    ano mas pravdu kdyz je dobry GM team a jsou to rozumni lide a nemysli si ze kdyz jsou GM tak jsou neco vic. Pak jsou to takovy nadivove a mysli si ze jim svet lezi u nohou. Mam rad kolektiv ktery se dokaze domluvit a nenadava si a kdyz nekdo neco neumi tak mu poradi.
  16. GM InGame

    V DB neco malo umim neni to sice nic svetoborneho ale par veci znam. No populace neni tak dulezita jako ta komunita na serveru ;-) Bud tam je 200 lidi a jsou to proste takovy blbecci a nebo 50 ale jsou to rozumni lide.
  17. GM InGame

    icq je uveddeno ale tak kdztak je to 447570498 Predem diky
  18. GM InGame

    PHP neovladam. InGame
×