Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

triball

Members
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About triball

  • Rank
    Level 2

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Projekt
    xD
  1. 0xc000007b Error

    Nic nepomáhá, nětuší někdo? :/
  2. 0xc000007b Error

    Teď mi říká (3.) že mám lepší verzi (asi registry), no tak půjdu postupně a skončim zas u 4 .. a pokud to nepůjde, holt mám asi smůlu //e: se z toho zblázním, samej problém. Registry smazány a ukazuje to že .NET Framework 3.0 mám, nebo mám lepší (ne nemám, ten potřebuji k 3.5)
  3. 0xc000007b Error

    No a jen zadám key co mám na notu? .. no, to bude to poslední rešení .. zkusím ty Frameworky postupně instalovat ...
  4. 0xc000007b Error

    Mám nového nota a nemám cd (mám legaly) ... nechci to přeinstalovávat ... musí to nějak jít .. tak jsem tedy reinstallnul Studio a nic, teď zkusím Framework, i když nevim jak na sebe navazujou a jak jsou na sebe propojovaný :/ .. //e: jak fungují ty dodatečné .dll? ...
  5. 0xc000007b Error

    Asi to není přímo dobré, ale nedal by jsi my skype na kontakt?
  6. 0xc000007b Error

    Přesně to jsem našel .. Reinstal w7, nepřipadá v úvahy bohužel, .NET Framework 4 mám a C++ studio mám 10, no zkusím tam dát 3.5 a 2008 a uvidím, přesně to jsem také našel na tom netu.
  7. 0xc000007b Error

    Zdravím, Mám problém při spouštění authserveru.exe a worldserveru.exe .. Vše je však naisntalováno správně, a všelijaké reinstalace nezabrali .. Mám w7 64bit a při spuštěná skáče tento error a že po odkliknutí"ok" bude splikace zavřena. Na netu jsem hledal, ale marně, doufám, že má někdo osobní zkušenost, případně se můžete podívat na TV. Předem děkuji
  8. MSI vs ASUS

    Potřebuji si vybrat notebook (kolem 15k) Chci ho samozřejmě do školy a na hry. Bud MSIčko :MSI GE620DX-48CS nebo ASUS : ASUS K53SV-SX966V MSI má lepší grafiku a HDD otáčky ... Asus zas procesor .. Co si vybrat? poraďte, prosím .. ale kvalitně a proč. Chtělo by to v den 26.12 ..
  9. Game Máster / Developer

    Děkuji zaupozornění, editnu to Ano přez/přes, problém to pro mě je. Ohledně těch "mnoha serverů": Byl jsem na otevřených projektech, které prostě krachly, to byla většína. To je důvod proč jich bylo dost, nikdy jsem nikam nenapsal přihlášku jako teď. No, mám už jednu nabídku, zatím mě to nijak extra neuchvátilo, ale tak mohu to zkusit. Další nabídky však můžete psát
  10. Game Máster / Developer

    Zdravím všechny, Odhodlal jsem se napsat sem na WoWResource.eu, jestli někdo s nějakým projektem nemá zájem o mojí pomoc ve zdokonalování serveru. Něco o mně: Můžete mě znát pod nickem Visionic, dříve jako Triball, ale to už je minulost. Jmenuji se Vojta, bude mi 16 let, ale podle mého názoru věk není žádný velký problém, pokud se člověk umí dobře chovat a vystupovat. Bydlím na severu Čech, jakékoliv srazy, nebo akcičky by pro mě nebyli problém, ale naopak potěšením. Studuji ve Varnsdorfu (také na severu) a jsem v prvním ročníku oboru "Informační Technologie", zaměření na databáze a správce sítí. Mezi mé koníčky patří samozřejmě i PC, ale také jezdím na BMX, rád hraju florbal a podobné věci. Kdybych se měl zaměřit na mou "kariéru" ohledně WoW začal bych na úplném začátku což je na serveru Altron, tam jsem začínal jako totální neznalec světa Warcraft. Přez postupné zdokonolování jsem se přez servery MoonshineQ a podobné (některé již zaniklé) servery. Ale vyjímky nebyli ani Blizzlike servery, které jistě nemusím vypisovat. Dostal jsem se až k Deffenderu, ano dnes toho lituji, ale už se mi jinam, prostě nechce. Samozřejmě jsem na mnoha serverech, ať už kvalitních nebo ne, vystupoval jako Game / Event Máster. Co nabízím: - Dotazovací jazyk SQL (Database Developer) - Velkou znalost WoW světa (a příběhu s ním spojených) - Velkou, až úplnou znalost příkazů vě hře (TC Admin / GooGle v koncích) - Odhodlání a cílevědomost Co požaduji a očekávám: - Patch 3.3.5 - Žádný hamachi - Schopný a komunikativní GM Tým Kontakt: Skype: Triball152 Děkuji za pozornost, pokud by se našel někdo komu bych mohl být nápomocen ať se ozve, s pozdravem, Visionic.
  11. 19 twink vendors

    Nejsem n PC ... jakej to ma vsecko cost ?
  12. MySQl Error

    Pokud by jsi měl zájem, můžu pustit, třeba zítra, Teamwiever ..
  13. MySQl Error

    To jsem také udělal, skáče "error 0" jak jsem psal. A heslo dávám pořád stejné..
  14. MySQl Error

    Hloupost, SQLyog mi to prostě nebere. "Error No. 1045 Access Denied for user root@localhost (using passworld: YES)"
  15. MySQl Error

    http://www.google.cz/imgres?q=error+1045&um=1&hl=cs&sa=N&tbm=isch&tbnid=xbOSPEz5y8TRsM:&imgrefurl=http://www.blizzpub.net/forums/topic/42659/&docid=duYlT9XELpap-M&w=512&h=325&ei=t2V3TuLrNabl4QS1mMyWDQ&zoom=1&iact=rc&dur=389&page=1&tbnh=122&tbnw=192&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:14,s:0&tx=123&ty=83&biw=1280&bih=848 Err. 1045 .. Jak se služba MySQl dá restartovat? Err. 0 .. napíše jen "error 0"
×