Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
smoky

Navod jak nastavit loot bosu

Recommended Posts

JEDNOduchí navod jak upravit loot např.. bosum....

Otevrete jsi quice a vyplníte udaje......

Např post-6650-1235560347_thumb.jpg

A pak napisete např... id bose do entry a pouzijete tlacitko search

Např.. post-6650-1235560517_thumb.jpg

Po te postupujte podle popisku ....

post-6650-1235560800_thumb.jpg

No jak je vse hotovo tak ....

post-6650-1235560886_thumb.jpg

a tot vse zkraceny navod neni na tom skoro co vysvetlovat doufam ze to snad pochopí kazdy...

 

 

Chci poprosit moderatory jestli jse mi tam vloudila nejaka chyba tak prosím opravte tohle je muj první navod co tu postnu

a chci dodat pokud vam tohle nepomohl Tak skuste Xmat generator 100 procent funkční ... http://xmat.wz.cz/generator/index.php?page=itemdolootu

Mozna to mam spatne tak prosím hned nenadavejte.. dekuji

Edit::: aNGELo: Group ID ::Funguje to tak, že napríklad pri Badge of Justice si dáš 0 a to znamená, že to nemá ID a inak povedané, bude to môcť lootnuť každý v parte / raide. Ďalej je to trocha zložitejšie na rozpísanie. Zkúsim to nejako zhrnúť. Ak tam máš obe Warglaive of Azzinoth a dáš ku každému groupid napríklad 2 a u každého nastavíš dropchance na 50, tak po zabití Illidana padne len jedna, pretože majú rovnaké ID a obe len 50 %, to znamená, že si systém vyberá, ktorú hodí do lootu, pretože majú rovnaké ID.

 

Ak chcete, aby vám padli obe, tak nastavte u jednej groupid 1 a u druhej napríklad 2. Potom ak chcete, aby padli všetky typy t6 tokenov, tak nemôžete dať ku všetkým rovnaké ID, napríklad 1, ale musíte dať každému iné, inak systém rozhodí loot podľa seba. Snáď chápete čo som chcel povedať.

diki angelo za opravu..

Edited by Clant
menší úprava českého jazyka :o)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ten group ID nemáš celkom správne. Funguje to tak, že napríklad pri Badge of Justice si dáš 0 a to znamená, že to nemá ID a inak povedané, bude to môcť lootnuť každý v parte / raide. Ďalej je to trocha zložitejšie na rozpísanie. Skúsim to nejako zhrnúť. Ak tam máš obe Warglaive of Azzinoth a dáš ku každému groupid napríklad 2 a u každého nastavíš dropchance na 50, tak po zabití Illidana padne len jedna, pretože majú rovnaké ID a obe len 50 %, to znamená, že si systém vyberá, ktorú hodí do lootu, pretože majú rovnaké ID.

 

Ak chcete, aby vám padli obe, tak nastavte u jednej groupid 1 a u druhej napríklad 2. Potom ak chcete, aby padli všetky typy t6 tokenov, tak nemôžete dať ku všetkým rovnaké ID, napríklad 1, ale musíte dať každému iné, inak systém rozhodí loot podľa seba. Snáď chápete čo som chcel povedať.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahoj, pekna prace....jedine co bych ti vytknul...to malovani jak uz rikal ElHomero..a taky si oprav v titulku mas mit LOOT......urcite to hodne lidem pomuze :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak již bylo zmíněno ten Loot.

Jinak, je tam hodně pravopisných chyb(nov"í" item, nastavte "j"si libovolně, nev"i"plnovat)

proste katastrofa...jinak dobrý návod...jen ho zkus předělat..vymítit hrubky a bude to vše O.K.(Neříkám, že píši bezchybně, ale udělat chybu v každé větě co tam je?:D )

Share this post


Link to post
Share on other sites

hele staci si udelat poznamkovy blog :D hodit tam sql code na loot a pak jenom ulozit,a vzdycky kdyz budes chtit pridat loot , tak tam jenom prepises id npc , item , procenta atd :D a mas to lehci :D kdyztak ten code je :

DELETE FROM `creature_loot_template` WHERE (`entry`=445566);
INSERT INTO `creature_loot_template` VALUES 
(445566, 810905, 15, 0, 1, 1, 0, 0, 0),
(445566, 810906, 15, 0, 1, 1, 0, 0, 0),
(445566, 810907, 14, 0, 1, 1, 0, 0, 0),
(445566, 810908, 13, 0, 1, 1, 0, 0, 0),
(445566, 810909, 7, 0, 1, 1, 0, 0, 0);

 

to 112233 je id lootu , mnusi to id byt nastavene i u npc :D (vetsinou s originalni hry maji stejne loot id jako id npc !!

810909 je id itemu co bude padat

to 15,14 atd to je procenta s kolika to bude padat procent! a to dalsi nechte tak jak je :D

 

kdyz chcete pridat jenom 2 itemy tak udelate tohle :

DELETE FROM `creature_loot_template` WHERE (`entry`=445566);
INSERT INTO `creature_loot_template` VALUES 
(445566, 810905, 15, 0, 1, 1, 0, 0, 0),
(445566, 810909, 7, 0, 1, 1, 0, 0, 0);

 

mezi kazdym lootem je carka a nakonci ;

 

este neco

 

kdyz mate v tom prvnim radku to :

DELETE FROM `creature_loot_template` WHERE (`entry`=445566);

tak tam to id prepiste na to, co mate zde :

(445566, 810908, 13, 0, 1, 1, 0, 0, 0)

 

jeslti je v tom naka chybicka tak to upravte ale me to de :D

 

Edit: jako je jedno jaky s techto 3 zpusobu na foru si vyberete ale me se nejlip pracuje s tim blogem poznamkovym , aji ta stranka xmata je dobra :)

Edited by Bl@ckl@mp1k

Share this post


Link to post
Share on other sites
sory za mal,ovaní ale zdalo jse my to richlejsí :D :D dalsí bude prehlednejsí a ne v malovaní

 

Jak uz tu sabath rikal ten pravopis je hrozny :) rIchlejsi........Jse )

 

 

Jinak je pravda ze se to da udelat i pres poznamkovy blok, ale pro zacatecniky je to prehlednejsi a jednudussi v QUICE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×