Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Flora

QuestHelper-nefunguje-2.4.3

Recommended Posts

Cau nevíte proč mi nejde žádný Quest helper? na patchi 2.4.3 skoušel jsem několik verzí a ani jedna jefunguje, bud to napíše nějakou chybu a nebo nic

Share this post


Link to post
Share on other sites

sry za doublepost... ale chtěl bych aby mi někdo poradil co je s tim Quest helperem...

 

 

PS:pro moderatory: taky by mě zajimalo za co mam 50%warn???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toje divne protoze ja mam Quest Helper na 2.4.3 a ten mi funguje uplne normalne taky na 3.0.9 mi funguje Quest Helper.

A jinak k tomu warnu, zkus kliknout na to cislo kolik mas % treba mas warn 50% tak klikni na to 50 zobrazi se ti okno s duvodama :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ehm zkus tohle možná to pomuže ...::

1)

V první řadě je nutné stáhnout opravdu správnou verzi addonu, jinak se QH nespusti. Dávejte si tedy pozor na to jakou verzi stahujete!

 

2)

Před každou instalací doporučuji smazat oba konfigurační souborty (QuestHelper.lua a Questhelper.lua.bak) v adresáři /WTF/

 

3)

Dále doporučuji pro jistotu smazat i kešované soubory v adresáři /CACHE/

 

4)

Pokud se zalogujete na WoW účet, v natsavení addonů zkontrolujte zda je Quest Helper v

seznamu addnů, jestli je zaškrtnutý a jestli není červený což by znamenalo nějakou kolizi, chybějící dependenci a nebo špatnou verzi QH versus WoW patch verzi.

 

5)

Pokud jste v přechozích krocích neshledali žádný problém, po nahrání hry by se měl Quest helper ohlásit do logu. Většinou vypisuje verzi QH, stav databáze a případně chybová hlášení, která jsou potřeba analyzovat. Informacím ohledně nashromážděných datech, o postupu jak nashromážděné informace odeslat atd. není potřeba přikládat zvýšenou pozornost, na fukčnost addonu nemají téměř žádný vliv.

 

6)

Pokud tedy QH nehlásí žádná chybová hlášení, na hlavní mapě v pravém horním rohu by melo být umístěné velké červené tlačítko které vyvolá menu globálního nastavení. Toto menu se dá také vyvolat příkazem /questhelper settings

 

7)

Pokud jste vymazali konfigurační soubory tak jak je popsané v bodu #2, pak by měl být quest helper ve výchozím nastavení a je potřeba nastavit pouze filtrování, respektivě pouze ho skontrolovat zda je filtrování dobře nastavené. Doporučuji pro běžné hraní mít všechny filtry ve stavu Disabled (zakázané) a levelfilter mít nastavený alespoň na +3 až +5. s ničím jiným se enmusí hýbat.

 

8)

Pokud jsou filtry dobře nastaveny, položka Hidden Objectives (skryté úkoly) v hlavním menu by neměla obsahovat nic, tedy žádné skryté úkoly a vše by se mělo zobrazovat na mapě.

 

Nikde jinde by problém být neměl, pokud je dodrženo toto instalační téměř desatero, pak by měl Quest Helper běžet tak jak má.

 

Doufám že vám tento malinký návot alespoň trochu pomůže predejít některým zásadním problémům při instalaci addonu.

 

FILTER (filtry)

 

Quest helper používá 3 druhy filtrů a slouží k zapínání či vypínání nežadoucích questů. Jejich nastavení se provádí příkazem /qh filer.

 

DALŠÍ PŘÍKAZ

 

* /qh help

 

zobrazí seznam možné nápovědy. /qh help příkaz zobrazí informace existujícím příkazu.

 

 

Qh ke stažení zde.

Ten mi funguje...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×