Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Jakub Kadlček

[Aukce] Prodej zaběhnutého WoW serveru -> skvělá komunita, výdělky, sponzoring!

Recommended Posts

Zdravím,

jménem teamu bych započal aukci nadějného World of Warcraft projektu - jedná se o server, běžící přibližně rok, nicméně si za tu dobu dokázal vybudovat kvalitní postavení, mínění a přinesl zejména pohled na herní svět z kvalitnějších stránek hry. Nicméně, v projektu je mimo jiné začleněna kvalitní komunita hráčů, součástí projektu je také vývoj a úpravy databáze, která pravděpodobně převyšuje ostatní databáze vzhledem k pečlivé práci vývojářů a je v ní aplikováno mnoho oprav, které hráči patřičně oceňují. Nabízíme k aukci taktéž web, který je nedílnou součástí projektu (web v ceně). S teamem přecházíme na poněkud výdělečnější projekty, byť už mimo sféry WoW, proto jsme se rozhodli aukci uspořádat a tento nadějný projekt předat dalším schopným lidem.

 

Serverové prostředí, emulace hry

Jako každý rozshálejší projekt, i náš server podporují sponzoři. V serverovně projekt využívá 2 servery - První server je plně přispůsoben pro emulátor hry, jedná se o server, se zapojením disků v raid 5, Intel Xenon Dual Core CPU a 2GB RAM, s prakticky nulovým vytížením, který je propojený přes 1Gbits LAN s naším dalším výkonným databázovým serverem (běžícím pod systémem Linux, zapojeným v raid 10 a s profesionálně optimalizovanou databází MySQL -> automaticky zálohovaný. To vše je pro Vás se sponzorem dohodnuto ještě na 2-3 měsíce zdarma - po uplynutí této doby je nutno přejít na serverhosting jiný, případně dále zaplatit stávajícímu poskytovateli. Doporučuji zůstat, podpora pro server je opravdu kvalitní, nemůžeme si stěžovat. Internetové připojení 100Mb/s.

 

 

Webové prostředí

Co se týče webových služeb, sponzor nám poskytl plné zajištění "doživotně", s velkým FTP místem, automatickými zálohami, PHPMyAdmin přístupem, kvalitní linkou za cenu symbolické reklamy na webu. - Tzn. o web se absolutně nemusíte starat. Mimo jiné, web serveru obsahuje informace, které byste u jiných serverů zajisté nenašli. PHP systém na webu je plně kompatibilní s hrou a nabízí rozsáhlé informace, které u většiny konkurence nenaleznete. Většina hráčů vidí právě web jako velké plus. K webu náleží taktéž WoW fórum, které se již dočkalo téměř 1500ti příspěvků, 500ti registrovaných pouze na fóru. Web taktéž obsahuje články o World of Warcaft a tým redaktorů, kteří se snaží obohacovat aktuálními články, případně příběhy z WoW světa.

Web má vlastní kód, administraci určenou na míru administrátorům s možností SQL zásahů do hry, součástí je taktéž databázová wiki, a DEV db web.

 

Trocha čísel

- Registrovaných -

Registrovaných uživatelů je do dnešní doby více jak 4600, postav ve hře asi 3500. Z toho pár stovek účtů bylo postupem času promazáváno v důsledku neaktivity, případně podvodů.

 

- Návštěvnost na webu -

Jak už jsem napsal, server má opravdu širokou podporu, ať už v podobě reklam, návštěvnost se v průměru pohybuje kolem 700-ti návštěv, 450UIP/den, svého času i 3062 návštěv/1300 UIP.

 

Výdělky

Na provoz serveru je vybíráno od hráčů 2000 CZK Měsíčně. - nepočítaje výdělky z reklamy případně SMS výdělky - na SMS máme plně vypracovaný funkční systém, který sám po objednání aktituje VIP status ve hře, po expiraci VIP statusu zase odebere. - mnoho hráčů tento systém využilo. Adsense výdělky v průměru 3$/týden, web je zařazen do +- 80 katalogů. - za výdělky byly nakoupeny hardwarové komponenty a dohodnuty se sponzorem žáležitosti ohledně budoucnost serveru + hosting zdarma.

 

Jsem ochoten vysvětlit jakékoli informace, případně sepsat návody jak na to, pomáhat, řešit problémy spolu s teamem - vše v ceně projektu .

 

Tento projekt má opravdu potenciál, s pohledu hardwarového vybavení a s využitím dvou plně výkonných serverů je o co stát, server je schopný unést +- 500 lidí + 2 měsíce virtual hosting zdarma.

 

Aukce

- Start: 12 000,- Kč (počáteční částka aukce)

- Reserve: 20 000,- Kč (spokojenost ze strany prodávájícího)

- BIN: 25 000,- Kč (po dosažení limitu má kupující právo server + web a veškerý systém odkoupit, bez ohledu na ostatní přispěvovatele aukce)

 

/Jsem ochoten dodat více infa a domluvit se na interních záležitostech/ - Projekt neprodám každému, u potencionálního zájemce chci mít jistotu, že povede projekt správnou cestou a přinese další světlo na svět.

Vyžaduji prosím ČISTÝ topic, reply pouze v případě založení/přispívání do aukce - NA VEŠKERÉ OTÁZKY SLOUŽÍ PM, přes PM si také žádejte link serveru (v případě, že máte o koupi zájem)

Edited by Jakub Kadlček

Share this post


Link to post
Share on other sites

prosím PM s webem nebo názvem serveru

Edited by Fiki

Share this post


Link to post
Share on other sites
vlož sem web a název serveru.

Web serveru jsem neuvedl strategicky, z důvodu rozpoutání fámy prodeje a následné možnosti negativního vlivu aukce na server (konkrétně populaci). Pokud máte zájem server koupit, napište si prosím PM s pádnými důvody. Děkuji

Share this post


Link to post
Share on other sites

ten server existuje, to co se píše je možná pravda ale online hráčů ve hře je kolem 45 ve špičce takže nic moc, je to docela málo za takovou cenu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rád bych uvedl počet hráčů na pravou míru, průměr hráčů se pohybuje kolem čtyřiceti, rekord od posledního update je 65 hráčů. Na budoucím adminovi záleží, jakým směrem server povede. Já mu nabízím Webhosting zdarma doživotně, server hosting zdarma na 3 měsíce, k tomu databázový + core server propojený 1Gbit/s LAN s konfiguracemi výše uvedenými. Nabízím konzultaci s majitelem serverovny. Vyzkoušení serveru - (na jakou dobu záleží na kupci), kdežto se poté může koupi zříct či ji přijmout.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Myslím že málo kdo dá 10 k za jiný server který bude patřit jemu ale ten pocit že ho vybudoval on mít nebude. Myslím že těch 10 tisíc si každý radší vloží do svého projektu a server si rozběhne sám. Já nevím jak to cítí ostatní ale ja bych s tím žít nemohl pořád bych se cítíl že to není prostě moje.. No ono je to jiný když si ten server uděláš a děláš postupně kroky nahoru a nahoru :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Myslím že málo kdo dá 10 k za jiný server který bude patřit jemu ale ten pocit že ho vybudoval on mít nebude. Myslím že těch 10 tisíc si každý radší vloží do svého projektu a server si rozběhne sám. Já nevím jak to cítí ostatní ale ja bych s tím žít nemohl pořád bych se cítíl že to není prostě moje.. No ono je to jiný když si ten server uděláš a děláš postupně kroky nahoru a nahoru :)

Já nabízím možnost rychlého strartu, zázemí, komunity, profesionálního webu, hardware, využití výkonu dvou serverů, sponzoring webu zdarma, reklamy rozprostřené po větších WoW portálech, Virtualhost 3 měsíce zdarma. Je mi prakticky jedno, jestli někdo projekt koupí nebo ne, nechtěl bych aby server upadnul a rád bych ho věnoval někomu, kdo ho povede především kvalitně. Symbolických 10 tisíc bych poté rád věnoval teamu, kteří opravdu ten necelý rok dřeli a sestavili projekt do podoby, jak jaký můžete vidět teď.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No co se to tu nedočtu...někdo prodává FREE server :D Hoši to se to zdá naprosto směšné jenom mě? :D

Navíc se za něj snad stydí nebo si to i vymyslel, že ani web nepostne :) No kam to ten svět spěje...asi začnu prodávat postavy z instant serverů :D Asi jednu za 500 Kč :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

To mate jako kdyz u me na serveru byl nekdo z on-line gamers a rikal tenhle server koupime aniz by se me zeptalxD ale myslim ze je silenctvi koupit server s max 65 lidma za 20 tisic reknu ti znal sem lepsi servery s prumernou populaci 90 playeru denne a ten se prodal za nejakejch 12 tisicxD tak uz vidim jak ti nekdo bude trhat ruce za server s 65 lidma a to jen pri updatu. I kdyz vlastne dneska se mi zda ze bydlime v kocourkove takze je tu mozne cokoliv=D Ale jinak hodne zdaru s prodejem ale i tak souhlasim s routerem a s charlim bohuzel kamoxD.

Edited by Kateratko

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×