Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
matros

Aky je najlepsi Officialny server

Recommended Posts

Zdravim vsetkych fanusikov hry world of warcraft uz po dlhom case som sa rozhodol ze si zadratim hru na ofiku lenze neviem ktory server je najlepsi co sa tyka hracov atd prosim ak by ste mi niekto mohli poradit ohladom tohoto bol by som vam velmi vdacny :)

Edited by matros

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pokud neumíš anglicky, tak Drak'Thul. V opačném případě se mu obloukem vyhni a zkus třeba Azuremyst (tam hraju já, a jsem naprosto spokojen).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Al'akir, Stormscale - najlepší (známi) PvP hráči

Kazzak, Magtheridon, Ahn'Qiraj - najznámejšie PvE guildy na svete

Drak'thul - na nezaplatenie (veľa domácich, ja tam hrám, demencia na každom kroku, ale aspoň nemusím vymýšľať anglické vety, proste pohoda, cítim sa ako doma)

 

 

Akože neviem čo všetci máte proti DT realme. Je tam demencia? Áno je, ale ukážte mi server kde nie je. Pretože každému slovu rozumiete neznamená, že na zahraničných keď niekto napíše nejakú vtákovinu, že to nemusí byť nadávka.

Edited by Angelo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nejvíce čechů prý hraje na DT, ovšem co jsem slyšel v guildě tak nic moc... já osobně jsem hrál(a časem opět budu) na Sporregaru, je tam pár cz/sk guild, já byl v té nejmenší, ale parádní kolektiv, pomoc s Questy atd. Atmosféra téměř jako v guildách Majkee....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doporucuji Magtheridon.

 

Ale pouze za hordu protoze aliance je tam tak málo ze se i "lvl 1 muze procházet SW a nikdo ho nezabije."

 

Jinak:

 

Výhody

1.Má jednu z nejlepších battlegroup.

2.Nejlepší Guild na světe.

3.Když ces jit dung instanci cokoli i na 15 lvl necekás napíses nebo se dáš do LFG a hned ti hráči napísou.

4.Ochotní hráči.

 

Nevýhody:

Několika násobná demence hráču.

Málo Aliance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moje cesta životem WoW

 

V roce 07 jsem začínal s kamarádem na serveru Shadowmoon, bohužel, postupem času na Shadowmoon migrovalo stále více rusáků a Blizzard ho prohlásil za ruský server ;) poté jsem migroval na Drak'Thul, našel jsem si fajn guildu, dokázali jsme vše co bylo možné, a na DT jsem zůstal 2 roky až do nedávna kdy jsem skončil s hraním na ofiku...

 

Co tímto chci říct?

- Žádný server není nejepší ani nejhorší, jde o to, kde si najdeš ty pravé přátele, i když je na DT moc děcek (10-12let), pořád mezi nimy najdeš i guildu, kde se věk pohybuje kolem 30ti let a hru si fakt užiješ...

 

Proto jdi tam, kde se ti nejlépe bude hrát, a pokud chceš československou komunitu vyber si DT, nejlépe za alianci (bohužel ještě před pár měsíci byl poměr na DT 90% horda ; 10% ali, nevím jak je to teď...

 

Popř. bych doporučil Burning Blade za alianci, migrovaly tam většinou všechny kvalitní guildy z DT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Burning Blade je ideální server. Za alianci je tam 50% čechu a 50% ostatních, takže všude se mluví anglicky, ale najdeš v pohodě i české lidi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No tak teraz sa rozhodnut kedze mam az do vianoc cas prtoze az vtedy dostanem wowko orginal. Teraz som na trial verzii na ofiku tak nejaky naj kvalitnjsi lebo som si vytvroli char na Zul Jin ale tam sa mi moc nepaci... Predstavoval by som si nejaky server z guildou cesko alebo slovenskou a vela hracov v oboch frakciach :) ale moc sa v tych serveroch neviznam pretoze to hram iba 2 dni :) Drak Thul kedze je malo alikov tak nvm ale co znamena 10% ? 10% z kolko :D za alikov hraje kolko cca ludi 200? 300? :D faktt neviem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Burning Blade

je asi nejlepší hraje tam hodně aliance i hordy, je to nejnovější Server na Offiku.Hraji tam, mám bezva guildu a su spokojen.Pokud si chces zajít dung do 2minut máš hráče nebo invite.Jinak kdyby si chtěl jsem tam Glararan :) a mam guildu Nocni Hlidka.Anebo kdyz si proff hrac tak skus Magtheridon a skus to do Ensidie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Angelo nehrál na Al'akir, GRIM ? ta PvP skill rogue největší borec mástr skill náš vzor legenda ? právě onen GRIM ! ? xD on pro mě za roguna představuje největší vzor :-)

Edited by Silenthill

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nevím ,který je nejlepší ,ale jedno ti mohu doporučit a to Al'Akir , je tam moc hordy,málo alíku tak pod podpořit alianci :)hrával sem tam a komunita je skvělá,docela dost polaku,chorvatu a lidí z řecka jak jsem potkal :),jelikož už tam nějakej měsíc nehraju tak kdybyste někdo potkal 80 DK Cyrus, pozdravujte ho od byvalýho Arena partaka Zeniq :)

Edited by Trudrig

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×