Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Clou

Co se doopravdy stane 21.12.2012

Recommended Posts

Zdá se to jenom mě, nebo i více lidem, že buď tu máme nějako moc "astrologů", nebo tu má někdo slušně vypito.. :D

 

Jinak k tématu:

 

Rozhodně nic z tohoto co tu píšete (o oranžovém nebi, hvězdné bráně atp..) se nedá potvrdit, ale nikdo to ani nemůže vyvrátit, protože nikdo ve skutečnosti neví, jestli to "náhodou" neexistuje. Mayský kalendář přesně popsal, kdy bude slunovrat a kdy úplněk atp.. Docela by mě zajímalo, jak to mohli předpovědět s takovou přesností, když se naše planeta vychýlila trošičku z osy?(opravte mě, jest-li se pletu, ale posunem litosférických desek, při "Tsunami" se trošku vychýlila) Jak to mohli vědět? Jak v té době, mohli i vypočítat přestupný rok? Je nad tím příliš mnoho otazníku a nedokážeme na ně odpovědět a za chvíli tu všichni začneme plácat blbosti...

 

Vedeli to preto lebo kukaju moc filmov a serialov a maju net ... urobili si stroj casu a teleportovali sa do buducnosti je to tazke ? xD

EDIT: S do Z

Edited by Bindik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fakt neviem čomu mám veriť, ale je to všetko dosť divné. Deje sa všetko zlé. V súčasnosti samé zemetrasenia, výbuchy sopiek ... zmena počasia v dôsledku globálneho oteplovania. Ozónová diera. Neviem to isto, ale stane sa niečo fakt zlé, keď si nevstúpime do hlavy a nezačneme rozmýšlať, čo vlastne spraviť aby sme sa zachránili. Nejde tak o nás ako o ľudí ale v poslednej dobe úplne všetko upadá. Zoberte si len Európsku Úniu, Grécko je na pokraji krachu a nikto nevie, čo má vlastne spraviť, či sa starať o Grécko alebo nie a osobne si myslím, že možno nie dnes, možno nie zajtra, možno o rok ... všetko upadne. Štáty sa dostanú do takých dlhov, že nebudú ďaľšie peniaze na rozvoj... Osobne by som bol rád keby mohlo všetko začať odznovu a bol by som zato aby bola na celom svete jedna mena ... a aby štáty nemali dlhy. Lebo fakt čo sa deje za posledné dva roky nemá obdoby a horšie to ešte nikdy nebolo. Keď sa zamyslíte, tak je dosť možné, že vám príde zle a kto to všetko spôsobil ??? No samozrejme ľudia čo všetko taja. Organizácie ako NASA a samotné štáty ... poslanci osobne ... Myslím si že my ľudia by sme mali samy rozhodovať nad tým či niečo budeme vedieť alebo nie a nie nejaká NASA, čo má toľko tajomstiev, že by sa ich čítanie dalo počítať v rokoch. ---> Súboje medzi politikmy a samotnými štátmi a len kvôli čomu ??? No kvôli ľuďom vo vláde sa vyostrujú a dosť podnetov na vojnu už v súčasnosti existuje.

 

------------------------------------

 

Tiež si myslím, že na svete niesme samy a absolútne súhlasím so Sneakom. Podľa mňa životy na iných, nám neznámych planetách prebiehaju úplne rovnako ako tu a taktiež o nás nevedia resp. sa domnievaju že by sme mohli existovať ... vesmír je nepreskúmaný a tak nikto nemôže tvrdiť, že nič také neexistuje a stavil by som čokoľvek na svete na to, že NASA vie minimálne o 10 prípadoch mimozemskej existencie a prečo to nepovedia ??? Lebo si myslia, že by to spôsobilo rozruch, ale myslím si že človek neinformovaný spravý takto väčšie škody ako keby sme o tom vedeli. Napr. zoberte si len také horory kde vystupujú mimozemšťania ako zlý a niektorý si fakt myslia že to tak môže byť a radšej ani spávať nechodia. Nemyslíte si, že keby NASA (oni to majú určite už do istej miery preskúmané) vyšla s pravdou von, tak tý ľudia čo sa báli by boli absolútne normálny a je aj veľa ľudí čo sú zavretý na psychiatrii, zato že povedali že videli UFO a nikto im neveril a stavím sa aj oto že NASA platí peniaze niektorým ľuďom, čo boli naozaj svetkami príchodu UFO, zato aby nič nehovorili. A myslím si, že keby boli mimozemšťania zlý a chceli by ovládnuť túto planétu, tak by sme ich videli všetci a neobjavovali sa tu tak často ako napr. keď ľudia idú na prieskum, napr. na mesiac alebo na mars :).

 

-----------------------------------

 

O tejto téme sa dá v skutku dosť dlho písať a dosť vecí je určite pravdivých. Taktiež niekto niekedy povedal, že nič ako elektrika nemôže existovať a je to tu, má ju skoro každý na svete :).

A preto citujem jednoho slávneho vedca : "Všetko čo dnes poviete, sa môže po niekoľkých rokoch, prejaviť ako úplná hlúposť".

Takže nevravte, že to neexistuje, lebo o niekoľko rokov sa to môže prejaviť ako úplná hlúposť. Kto vie, možno nám pred skazou v roku 2012 pomôžu mimozemšťania :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vedeli to preto lebo kukaju moc filmov a serialov a maju net ... urobili si stroj casu a teleportovali sa do buducnosti je to tazke ? xD

EDIT: S do Z

 

Není to o filmech. To datum se stalo tématem k diskuzi dávno před tím, než vzniknul film. Nezbývá nám tedy nic jinýho, než si 2 a půl roku počkat. Když nekomu řeknete datum kdy zemře, třeba i na den přesně.. ..je to dost divný. Mě kdyby tohle někdo řekl, uvedl by mě spíš v pochybnosti o tom, jak to může vědět - jakým způsobem na to přišel.. Měl bych ho za blázna, to je jasný.

 

S tímhle je to podobný. Dokud nebude nějakej hmatatelnej důkaz, bude to jen teorie. Nic víc. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

konec sveta? hura aspon nebude nuda

 

 

hele jako dobra mozna se hafo veci splnilo z tech predpovedi i z majskiho kalendare ale tak co uz :) uvidime

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak tak...

Ale spet k realite.. Slnko nevyhasne pretože tam je vela vodíka čož bude najmenej ešte na 500 rokov kiež nie viac..

Technologie idu do predu a už aj teraz ničia kométy ktoré dopadaju na zem..

 

Nemůžeš vědět co se stane, takže nemel kraviny... A kdyby nastal konec světa, žádné technologie nám nepomůžou... tralalá ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ale tak nějak přemejšlým jestli opravdu clouvoy nehráblo:D Ale vážne lidi, ty věci odstartovali rokem 2010, sopka a tak podobně....všechny tyhle věci sou jako předzvěst....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemůžeš vědět co se stane, takže nemel kraviny... A kdyby nastal konec světa, žádné technologie nám nepomůžou... tralalá ;)

Čo? :D Koniec sveta? :D Koniec sveta nastane len vtedy ked si ten koniec sveta sami spravíme..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravím.

 

Nevím jak vy, ale pokud mě 1.ledna skončí roční kalendář, nedělám z toho hned konec světa a logicky zapřemýšlím a jdu si koupit nový.

 

Jediný rozdíl mezi naším a mayským kalendářem vidím v tom, že náš počítá jen s rokem a jejich s podstatně delším časovým úsekem, který se jistě také přesně opakuje.

 

Takže v roce 2012 mělo dojít jen ke stavbě nového kalendáře a nebo jeho vyresetování...

 

P.S.: To je jediný logický závěr, proč mayský kalendář končí. Bylo by nerozumné stavět kalendář větší, jelikož i těch cca 5k let se ukázalo jako zbytečně moc a ani mayové se jeho konce nedočkali...

Share this post


Link to post
Share on other sites

To Dendoo:

 

Dendoo said:

Ale pochop to že sem nechodia len dospelí ludia ale aj deti. Takto ich môžeš namotať a môže sa všeličo

stať :D

 

Svet vydrží ešte dlho, Slnko vydrží taktiež dlho.. Máme už modernú techniku, rozdelujeme bunky a iné :D

I keby bude koniec sveta, zašukať si asi stihnem :D

 

 

......plky plky plky....s nasim soucasnym chovanim k prirode a maticce zemi se nedozijeme mi ani dalsich 30let natoz nase deti....toto je jedna z poslednich generaci,ktera obyva tuto planetu.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

totu už bylo 2000 pry konec světa ale Cloute něco na tom je ale pochybuju že lide by měly byt v 5 dimenzi no podle toho muže exsistovat hodně dimenzi a všude to je jine to nejde vyloučit ani prokazat

Edited by Anstriber___

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pro změnu nickdefault má pravdu(neříkám že to musí bejt 2012), ale tuhle zemi akorát ničíme, nedáváme jí nic.Svoji šanci na existenci už jsme promrhali, a pochybuju že dostaneme ještě nějakou jinou.Ale zase 30let je moc.Dochází k tomu že tahle planeta, začíná bejt přetížená a tak to ze sebe vypouští(sopka, změtřesení) ... každopádně ta ropa to je gigantickej průser a o to větší že na to v podstatě na britská firma sere.Za 20let tu možná, ale jen možná zbyydou zbytky naší civilizace(nejspíš příjde doba ledová), a jak víme každejch +- 10k let se vrací.Bohužel my jsme to urychlily....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chcu jen vám říct že tvrdíte že tu UFO nebylo ale to si já nemyslím podle dukazu hodně by řek že tu už bylo už se stalo že 1 farmař našel sve kravy uplně znetvořene ale uplně to bylo přesne a bylo to nechutne vypadalo to jako kdyby to dělal nějaky profesional a k tomu tam nebyla žadna krev

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anstriber___:Ne, kdyby tu ufo byli, tak náš bu´d zotročí, nebo nás budou používat jako pokusný králíky, a nebo nám zaberou planetu, nikdy s námi nebudou komunikovat.Jsme primitivní rasa.K tý krávě.No a co llidi dělaj genetický pokusy všude, proč by to nemohl bejt případ té krávy ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anstriber___:Ne, kdyby tu ufo byli, tak náš bu´d zotročí, nebo nás budou používat jako pokusný králíky, a nebo nám zaberou planetu, nikdy s námi nebudou komunikovat.Jsme primitivní rasa.K tý krávě.No a co llidi dělaj genetický pokusy všude, proč by to nemohl bejt případ té krávy ?

 

Panebože a je to tu každy si hned vybavuje valku ono i na par lidech ale nebyly mrtvi to už bylo ale oni jen zkoumaly to je jasne kdyby nas chtěli zničit tak už by nas zničily nebo se nas boji nebo jsou mirulovni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prčo by se nás měli bát ? řekni mi důvod proč by se nás měla át natolik vyspělý druh ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemáš důvod se bát.Jedinej důvod ke strachu je to že by na tobě dělali experimenty a tys o tom nevěděl.Jinak tu k strachu nic není.Většinu věcí a to i strachu dělá mozek.Na to už ssem si zvykl a bojim se jen při fakt hodně tvrdym hororu:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

precetl jsem si jen to co si napsal ty clou ... nic jinyho zadnej jinej coment ... :D hrabe ti :D a ja myslel , ze se zminis i o star wars :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tohleto datum..Tohleto všechno...je možné že se to stane...naše učitelka nám říkala že za její život už mělo být asi 5 konců světa a ten poslední v roce 2000...Je to jen klam lidi si totiž chcou začít užívat,utrácí všechny peníze atak...a tak prostě lidi vydělávajíí..Je to k zamyšlení..všechny ty katastrofy atak..já pevně věřííím že se něco stane..Clou má pravdu...Něco se chystá..a proto...Kalíííííííííííííímeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! :nw2_guitar::D :D :D :D :D :D

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehe! neverim tomu never tomu neverte tomu :D vite kolikrat mel byt konec sveta? nedavno mel spadnout meteorit a meli byt zase dinosauri ! nespominate ? jeste sme byli mali co chteli byt kawbojove :D :D

 

//edit: Konec srandy teda sveta nedavno (3roky back) prosim neberte jako reklamu ...

Edited by noname

Share this post


Link to post
Share on other sites

Něco na tom určitě je, pokud se podívate na dokument, tak tenhle "konec" nebo změnu předpovědělo a potvrdilo mraky zdrojů.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×