Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Dejvor

[Nabízim se]GM,EM,Mod.,WebDeveloper

Recommended Posts

Zdravím!

Mám záujem stať sa pomocníkom na nejakom z vašich serverov. Ovládam naplno prácu GM/Em/Moderátora preto mám aj o tieto pozície záujem, nižšie vám uvediem niečo omne, skúsenosti a všetko potrebné čo budete potrebovať. Na vaše pripomienky budem odpovedať v topiku.

 

Niečo málo omne:

Volám sa Dávid a mám 17 rokov. Pochádzam z Východného Slovenska presnejšie z mesta Trebišov ktoré leží 60 km+- od Košíc.

Študujem prvý ročník SoŠ v Košiciach kde sa zamerávam na Informačne a Sieťové technológie. Po doštudovaní plánujem ísť na VŠ , no to ešte nie je isté.

Medzi moje záľuby patrý :Futbal ,programovanie, ping-pong atď.

 

Predchádzajúce miesta:

#Deffender Fun 3.3.5 /GM/

#Adorean Fun 2.4.3 /HGM/

#Mystiq.org 2.4.3 /GM/

#Pro.-Nemessis 2.4.3 /GM/

#Apokalypsa wow /Moderátor fóra/

 

Časovú flexibilitu.

Výborná znalost Českého, Nemeckeho jazyka(Učím se ho 7let), Anglický jazyk(Aktívne ho študujem druhý rok)

Žiadny support hráčov ani seba samého

Nenadržiavanie kamarátom

Znalosť WoW sveta

C#/C++(Som iba začiatočník, dokážem vytvoriť iba pár veci,ale ustavične pracujem na zlepšovani mojích skúsenosti s Cčkom)

Znalosť Html,Css,SQL.v HTML,CSS dokážu nakodovat web stránku, SQL= dokážem vytvarať npc,itemy,questy atď.

Photoshop CS5(Tvorba signatúr, webov, vzhľad webových aplikácii.)

Dokážem poradiť, som

 

Požadujem:

Zázemie,Web,skúseny Gm Tým.

Admina ktorý už dovŕšil 18rokov +

Komunikatívny Gm Tým

Časom nejaký výdelek z VIp(v %)Ovšem,nejak sa určite dohodneme

Tolerovať môj reálny život.

 

 

Kontakt:

skypelogo2.jpg- Maxx

83580683.jpg- 618483802

telefonnyzoznampodlacis.jpg- (+420) 0911 090 546

 

 

Moju históriu, čo som prežil an tejto vojne, kde ako uvidíte v spoileri.(V jednom z nich!)

 

 

 

Tu to nieje,skús druhý! :rofl:

 

 

 

 

Trafil si.Je to tu!

-Hru World of Warcraft hrám už 4roky.Začal som to hrať po odporúčaniach kamarátov ktorý to hrali a tak rôzne, zapáčilo sa mi to keďže mám rád hry typu RPG, tak som to skúsil a ako vidíte tak to hrám už 4-tý rok .Ako Gm som začal robiť na malom servery ktorý sa volal Mexis-Reload kde bolo online do 20ludí,nebolo to nič moc ale ako skúsenosti a prácu s Emulátorom ArcEmu .Tam som pôsobil asi 2mesiace,potom server prešiel na prvý WOTLK patch,tak som to nechal a šiel si hľadať prácu niekde inde .Začal som sa zaujímať o fórum ktoré sa zaujíma Developingom hry World Of Warcraft(Wowresource).Tam som narazil na fórum pod názvom Nabídka Práce.Tam som začal pátrať a tak som si našiel dalšie miesto na servery TBC.Posterus.cz kde som pracoval ako GM,bol som tam asi 3mesiace a potom to prišlo ,server chytil pod ruku Balrog ktorý vyhodil všetky Gmka a nabral si tam kamarátov,dal im prístup DB všetci sa tam hrali a nejakým "OMYLOM"zmazali celú TBC databázu. Po tejto nepríjemnej skúsenosti som si dal pauzu s Wowkom.Asi po 3mesiacoch som sa vrátil zase ,keďže môj brat to neustále hral a vždy ma tzv."Lákal"neodolal som a po pár mesiacoch ma zase prestal brať svet Hráča a chcel som si zase ZaGmkovať.Hľadal som a hľadal a po pár dňoch som si našiel ďalšie miesto na servery menom Drion-wow tento server mal budúcnosť, ale to som ešte nevedel že admin nevie nič a prvy krát to iba skúša.Tak som mu začal pomáhať pri vývoji serveru a pri rozbehnutí serveru. Tam som strávil nejaký ten čas .No, došla kumne príjemná ponuka na server Wow-Eternity.cz.Je to Blizz server ktorý má už nejaké to väčšie zázemie. Po dohode s adminom serveru Drion som ho opustil a prešiel na Eternity.Tam som pracoval tak 4mesiace,po výmysloch hráčov že supportim atď. sa admin rozhodol že mi napíše a dohodne sa somnou o dalšom účinkovaní na servery. Po dlhšej konverzácii sme sa dohodli že bude najlepšie keď odídem sám.Ako posledné moje miesto bolo na servery Spiritius.Po pár mesiacoch hrania som si podal príhlašku na GM a vybrali ma!Server mal populáciu 150+ on-line hráčov. Moja práca bola ešte : vývoj webu to je:Grafika webu,kodovanie webu,webové apliacie.Nerobil som ich ja,ja som to iba organizoval.No,ale ako na každom servery je vždy nejaká chyba.Na tomto servery bola chyba to,že server dostal do rúk GM Valdi.Ktorý kickol ako na Spiritiuse Gmka a nabral kamarátov.Mám skúsenosti s ešte väčším serverom ktorým je http://www.project-nemesis.cz/ Tam pôsobim ešte stále ako GameMaster no veľmy ma to tam nebavýnemám veľmy rád servery typu GGF ale je tam príjemne,dobrý Gm tým,spoľahlivý admin serveru.Dostal som ešte pár príležitosti na Head gm na servery CGP ktorý sa ešte iba má rozbehnuť,bude to veľký server ktorý bude asi aj dobrý,čo ja viem ;-) Ďalej som robil na severy MYSTIQ.Org Gamemastra asi 3mesiace,potom som odišiel dôvodom bolo že som sa musel učiť do školy a nemal som čas+ktomu som mal nejaké rodiné problémy.Problémy sa vyriešili a tak som voľný takmer vždy.

+Skúsenos•••ť so servera Adorean.cz!Pozicia:Hlava Gm Týmu.

 

 

Edited by Dejvor
  • Upvote 3
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

BUMP!Opäť aktuálne!

 

Zasa som voľný

Edited by Dejvor
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Škoda že nemáme průměr 50+ ,( DarkRuby.net

Přeji však mnoho úspěchů, jistě brzy naleznete dobré místo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dejvor: Co ty a RP?

 

Nyel: Škoda, že Darkruby.net tehdá neodpověděli na můj rozsáhlý email, mohla to být zajímavá spolupráce přínosná pro všechny. Ale už jsme u Twinstaru, bohužel.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nyel: Škoda, že Darkruby.net tehdá neodpověděli na můj rozsáhlý email, mohla to být zajímavá spolupráce přínosná pro všechny. Ale už jsme u Twinstaru, bohužel.

 

Je zřejmé, že k pozitivnímu konci se nijak nedošlo, je mi líto, pokud jste nic neobdržel. Do soukromé pošty majitele portálu DR nemám přístup tedy nemohu v této věci nijak zastupovat. Jednání takového rázu jsou však složitá, právě díky té skutečnosti, že DarkRuby není jen jeden server, ale část obrovského systému. Přeji však mnoho úspěchu ve vaší spolupráci s jinými vedoucí doufejme k nárustu populace a její spokojenosti.

 

Tedy pardon za vedlejší zprávu do tohoto topicu Dejvor.

Prosím pak o smazání.

Edited by Nyel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ospravedlňujem sa Vám že som neodpísal na vaše nabídky.Nechám si to prejsť hlavou,dám Vám vedieť.

 

Xmat:Nemám problém s RP,dokážem sa prispôsobiť,dám ti ešte vedieť cez PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dovolím si obnoviť topic, som znovu voľný najbližšie dve mesiace nemám čo robiť.

 

Filipoliko, Bobisu:Pokiaľ sa to nerozbehne tak somnou nepočítajte, nerád pôsobim na servery ktorý ešte neexistuje :rofl: nič v zlom :-)

 

Edit:Prosím moderátorov o premazanie Refreshov.

Edited by Dejvor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trochu mi vŕta hlavou si slovák a píšeš česky? Pretože prvá štvrtina prihlášky je slovensky, no ostatok je česky. A potom koniec je zase slovensky. Urob si v tom poriadok. Ale veľa šťastia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za celý Deffender Realizační Team Vám ho doporučit nemohu. Na Deffender Funu "pracoval" zhruba 24 hodin, než byl vyhozen za jeho dementnost při tvorbě Eventu. Pak šel hrát zase k nám na TBC, přičemž o pár týdnů pozdějí se stal GM na Adoreanu, kam přenesl celý náš systém EventMarek a odměn + zkopíroval Předlohu k přihlášce na post GM přičemž si ani nelámal hlavu s tím, že to bylo napsáno čechem a on je Slovák. Zkopíroval "doslova" podpis na Foru který měl Admin na našem realmu a neobtěžoval se nic pozměnit. Vím co to je za člověka, měl jsem tu smůlu se s ním několikrát dostat do rozepře, dokonce mu byl udělen několikrát ban za krádeže accountů a postav. Možná už z toho vyrostl, to nevím, každopádně to s tím okopírováním našeho realmu mi docela pozvedlo mandle.

 

Edit: To Druppel - zřejmě tu přihlášku taky někde okopíroval, protože když se hlásil o post u nás na Tbc realmu, tak si vzal taky z každé jiné přihlášky něco. Něco z české, něco ze slovenské přihlášky .. s tím si hlavu nelámal.

Edited by Vícko
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tenhle člověk toho má zasebou hodně. Spamuje, má ban na účet Dejvor ihned si vytvořil druhý, přičemž byl podáv návrh na perma IP ban. Stažené templaty vydává za své a není mu ani proti srsti je prodávat, resp. za ně chtít peníze viz Topic ZDE

Myslím si, že si každý normální admin rozmyslí, zda ho mezi sebe veme či nikoliv.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tento člověk je podle mě na hlavu nemocný:

 

***

 

Podle mě si jen vymýšlíš. Každý vidí, jaký jsi ... převážnou většinu jsi někomu ukradl a pouze maličko předělal. To že místo HOME napíšeš DOMOV neznamená, že je to tvá práce. A k tomu Cata designu ... V tom topicu je už ten template hotový a to co jsi udělal ty? místo modré alícké barvy jednoho odkazu jsi udělal červený. Což i tak nemůžeš podávat jako svoji práci, že jsi ho vytvořil ty (ten template).

 

Edit: Tohle mi nepříjde jako chování 17cti letého chlapa. Ale nějakého 14cti letého dítěte, co umí pouze vyhrožovat.

 

Edit2: Omlouvám se za použité vulgarismy. Pokud to nebude vadit (díky za Warn), tak bych to zde pro ukázku použil ještě jednou, znovu ve Spoileru, tentokrát s *******.

 

 

 

 

Dejvo (11:58:07 11/07/2011)

Offline message (11.7.2011 9:17:18)

Ty si nádherny *****, krásny taký veĽki jak stade po Tatry.Jaké systém EventMariek som Vám ukradol ?Nevieš prečo ma vyhodili z funka a ***** tam prkotiny.Ja zato nemôžem že Kejhal nevie pochopiť čo je"Ešte nemám" a "už mám"

 

Dejvo (11:58:07 11/07/2011)

Offline message (11.7.2011 9:17:53)

A to, že všade píšeš že som to ukradol je lož, ten cata design som urobil sám, inšpiroval som sa maximálne tým topicom na Ac-webe...

 

Dejvo (11:58:07 11/07/2011)

Offline message (11.7.2011 9:21:35)

Ty *i******* ********, prihlašku som sipísal sám ty ****** s******yn prečo si vymýšľaš !Ja si ta najdem uvidíš, po***** ***** mater..

 

Edited by Vícko
vulgarity, +25%w

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kdyby jste si přečetli přihlášku pozorněji, zjistíte že je psána 2ma jazyky... česky + slovensky, česky jsou tam jen útržky, ale i to už něco dokazuje.. nebo ne? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kdyby sis to přečetl pozorněji, tak zjistíš že to je starý topic a že uživatel Dejvor je všemi zavrhován. Pokoušel se tu prosadit za nového uživatele Valkyria, ale jaksi se mu to povedlo jenom na chvíli. Pokuď tu ještě někde je tak zatím nic nepíše :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×