Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Klaus

Hledám práci jako GM či Dev

Recommended Posts

Ahoj,

Je mi 20 let,vystudoval jsem průmyslovou školu (Elektronika - Výpočetní technika ) a rád bych nabídl své služby jako Developer.Zkušenosti mám celkem obsáhlé,většinu jsem se naučil sám.Rád bych se zaměřil na opravy questů,itemů,objektů.. a vším,co je s tím spojené.

Mám zkušenosti ze serveru Darkdemon 3 - The Ashbringer a později také Darkdemon 1 - Enterprise.Ani jeden server bohužel již nějakou dobu neexistuje.

 

Mohu nabídnout :

  • Obsáhlé znalosti světa 1.12.1 a 2.4.3 (V novějším datadisku se zatím moc neorientuji)
  • Mírně pokročilé znalosti SQL
  • Pokročilá znalost databází pro MaNGOS a Trinity
  • Základy ScriptDev2 (Ale opravdu jen základy)
  • Časová flexibilita
  • Smysl pro fantazii

C++ neumím (Umím jen pár nutností,jako je přidávání patchů do zdrojového kódu emulátoru a jeho následná kompilace - ale to dnes umí kde kdo).

 

Co požaduji :

Ochotnou a schopnou administrativu.

Rád bych se uchytil na začínájícím RP serveru.V případě již běžícího projektu nehraje počet hráčů na serveru roli.

 

Kontakt :

[email protected]

 

Děkuji za přečtení

Edited by Klaus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zájem o RP, hmm... mrkni se na nás. Kdyby tě to nečím zaujalo, ozvi se mi třeba do PM. http://wow-rp.cz/neoteric

Pm bych Ti poslal rád .. jen kdyby to šlo ;)

 

The member cannot receive any new messages

 

A dejte pokoj s tím jménem.Mám na něj úžasné vzpomínky ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravím, pokud bys měl zájem spolupracovat na novém TBC PvP realmu, rád bych si se s tebou sešel na TS. Jde o realm připravovaný pro ligu undzwei.eu (info: http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=22504). Takže jak říkám, pokud bys měl zájem, kontaktuj mě na ICQ (295-388-808) a sešli by jsme se na TS, klidně i hned dnes, pokud budeš mít čas kolem 18:00.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A co by si říkal na nás? :) RP sice nejsme, ale blizzlike servery máme více než solidní ;)

 

www.mystiq.org

 

V případě zájmu mi napiš PM a domluvíme se nějak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahoj,

a kdyby se ti Mistiq nelíbil, tak bych byl rád, kdyby si pracoval pro náš server s 6 letou tradicí - 3server.cz

Ať tak či tak, nechť se ti daří ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kein -> Děkuji :-).

Jinak jednám s několika servery o případné spolupráci.Xmate,tvou podmínkou je,pokud si dobře pamatuji,nahraných 24 hodin u Vás na serveru .. to mi bude nějakou chvíli trvat ;-).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Co říkáš na Cata server "Ellesima" - projekt MoonShineq.

www.wow.ellesima.moonshineq.net

Na serveru je dost věcí, na které by se nám hodil zkušenější Developer.

Pokud máš zájem, napiš mi na Skype: Dusikfrik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuto osobu nedoporučuji. V mém Gm teamu byl týden jako SQL Developer a za tu dobu ani jeden log v DB + komunikace 0 !!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omlouvám se za pozdní odpověď.

Ano,je celkem možné,že jsem na tvém serveru neudělal nic.

Odmítl jsem dělat cokoliv na jakémkoliv serveru,kde jsem dostal přístup do databáze jen na základě ujištění "že to umím".Když jsem takhle snadno získal přístup já,může ho získat kdokoliv a já nehodlám marnit svůj čas na serveru,kde mohu o svou práci přijít kvůli zásahu nekompetentních osob.

Jen pro představu .. mám 6 přístupů na 6 různých serverů a ještě cca před týdnem byly 4 z těchto 6 přístupů stále aktivní a to jsem pro ně neudělal NIC. ( v časovém rozmezí cca 2 měsíců ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mohu se tedy zeptat, proč máš zájem jít na nějaký server jako Dev, když tam nic neuděláš? :-)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×