Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Noeel

Diskuze Development

Recommended Posts

Zdravím, chcel bych otevřít další diskůzi co by neměla nikam vést tak prosím zde nepoužívejte reputaci.

 

 

Přemýšlel sem o tom kde se vzali tolik Developérů na Twinu a kde se naučili ovládat C++ na WoW emu.

 

A dokázali by se lidi z tohohle forum srovnávat stíma C++ Devs? Můj názor je že někteří jedinci jako je Wlk Wlezley a Hkarta atd.. Ano

 

Ale co ostatní, to tu bude pořád situace, že každý má svůj vlastní server který k ničemu nevede? Protože ho vlastní zrovna člověk který nic neumí a podobné situace... V každém případě tam lidi hrát budou a nakonec to skončí s 1000 free českých serveru.. Můžem si vůbec dovolit mít tolik serverů? Ostatní státy jako je USA, ČÍNA ATD.. V každém případě ano..

 

Dívám se na nové servery, které jdou ke dnu, buď jsou Dobré ale nikdo tam nehraje, a nebo stojí za nic a hraje tam mnoho lidí..

 

jak udělat nejlepší server?? Nejspíš to nejde ale můj názor je. že Tohle fórum by to zvládlo

 

Nebo přijď s 30 0000kč a zaplať si Developéry kteří by byly ochotni u toho prosedět celý den a potit se.

 

Váše názory? Co si o tom myslíte? Fakt si pořád myslíte že by jste měli šancu konkurovat proti dalším 999 serverů? Pořád si myslíte že lidi kteří ničí Amatérské servery jsou ti špatní?

 

Pravda je taková že tohle forum se ve vývoji zpomalilo..

 

Omluvte mě udělal bych úpravu textu ale mám problém s načtení veškerých prvků např hulákadlo..

Dále za moji negramotnost

Edit : možnosti přispěvku

Edited by Noeel
  • Upvote 3
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takhle tobylo je a bude, nový začínající developeři se objevují, ale nemohou se rovnast zkušenějším, kteří odcházejí od wow za prací, protože free wow servery je neuživí. Tenhle koloběh tu budu furt a není to jenom o wow serverech ale i v normální životě tento koloběh platí.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hloupej topic od hloupého uživatele.

 

Nevim jak přesně to funguje na Twinstaru (mám pocit že Wladass by mohl něco vědět, už si nepamatuju s kým sem se o tom bavil) ale funguje to tak že příjde člověk co má kapital. Sežene developery, nejčastěji lidi z IT škol nebo jenom lidi co do toho dělaj (nesetkal jsem se s tím aby řezník programoval .. :D ). Má/koupí/pronajme server. Udělá se/koupí se web. Zaplatí se reklama. Časem se buď zavede VIP, placené prostory pro reklamu atd. A tím si majitel vydělá zpátky (né rychle, ale časem) Developery pak když už je to rozjetej projekt asi i platí. Záleží na tom jak je projekt rozjetej, kolik toho lidi dělaj atd. Pokuď vím (nevim teda jak Hkarta) ale třeba na Deffendru to byla čistě dobrovolná výpomoc, ani žádné výhody na play char nikdo nedostával :unsure: . Na Molten-wow se mám pocit developeři taky platí (STONERSVK by mohl říct víc :) ) ale platí to jenom u těch výše postavenejch co fakt něco dělaj... Tudíž platy pro developery začínají s tím, kdy server začne vydělávat (tzn. proplatí se vklad), nemyslim si že by někdo kdo vrazil peníze do serveru a nedostával nic zpět, začal ještě rozhazovat peníze developerům...

 

To co tady meleš za blbosti s tím serverem přes fórum.. ani sem to pořádně nepobral abych ti řekl, že je to blbost :lol: Větší projekty jsou dělány kvůli výdělku, Twinstar mám pocit dělá přes 20k (a mám pocit že hodně přes) měsíčně, což jsou slušný peníze. Takže nevim jestli by se prostě sebrala zdejší 'elita' a začala z nudy, bez větší organizace dělat na serveru.

 

//edit:

Zdravím, chcel bych otevřít další diskůzi co by neměla nikam vést tak prosím zde nepoužívejte reputaci.

 

tenhle topic nikam nemůže vést, řepku jsem ti hodil abys neprosil, klidně mi jí oplať :P:D

Edited by Nightavanger
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neboj nebudu ti ju dávat.. ;) nemám zapotřebí dostat warn za bezdůvodnou reputaci :)

Edited by Noeel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Co to je zase za kraviny? :blink:

 

  • USA není stát
  • Developér Developer
  • co věta, to perla
  • proč píšeš o serverech? nic ti do nich není, děcka jsou svobodný můžou si dělat co chtěj. Stejně to dopadá tak, že konkurence = NULL;
  • 30 litrů nebo 300?
  • další blbosti.. bla bla bla... Investovat? To nemá smysl.
  • myslíš že je těžký se naučit c++ jenom proto, že zrovna tobě to nejde? to je další blbost.
  • hovadiny, kraviny, blbosti, keci, blitky...

 

Přečti si to po sobě, vždyť to cos napsal nedává žádnej smysl. Nevím čeho tímhle chceš dosáhnout, ale na revoluci zapomeň.

Edited by Wolf Officious
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nebudu komentovat topic po obsahové části neboť žádnou nemá, ale jaký je význam tohoto topicu ? Opět rozpoutání flamewar na téma wowresource server ? Už to tady bylo několikrát a řeší se to samé dokola, není tu admin, který by projekt vedl. Sneaker několikrát řekl, že wow pro něj není budoucností a že do toho nejde. Můžeš mít desítky developerů chytřejších než hlavouni z Pentagonu, ale bez pořádnýho admina pořádný server neuděláš !

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Co na to říct...na tohle snad ani říct nic nejde, jelikož je to naprosto bez obsahu. Snad se o těch věcech raději nejdříve něco naučit..potom Možná tě, bude někdo poslouchat. Do té doby si ujasni co je co, a kdo je kdo. Jelikož bez toho se tu nechytíš.

 

Přiznám se, že sem to ani nečetl do konce páč číst to mi trhalo oční bulvy. Ádié a přeju pěknej den...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Už tohle opravdu neřešte... a zvlášť ty Noeel, kterýžto máš ke kvalitnímu vývojáři asi tak daleko, jako já od jaderné fyziky. Pořád jen otvíráte nostalgická a zamyslete-se témata a nikdy z toho nevyjde žádný výsledek.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×