Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
eLqo

Php fusion v7

Recommended Posts

možno je to tým že http://www.iphpfusion.sk/profile.php?lookup=3011 som ja ;( a eL preto llebo je to môj nick ale mám ho zabanovaný :D 152 id..

prečo mínusrep xD..?

Zabanovaný? Myslíš tady na foru? A pokud ano..tak to se tu moc dlouho asi neohřeješ ;)

 

edit:Typo

 

Edit2: A navíc..tvůj článek to určitě není. Pokud se koukneš do patičky novinky: Pridal god d dňa 28.03.2009 12:40:16·

Svoje pohádky si nech na doma. Nevěřím ti ani prd, že to je tvoje a už vůbec, že ti to dovolili publikovat. proto -

 

 

Nesneseš snad pravdu, že jsi mi dal -rep? :)

Edited by bobisu
  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

na IPHP :) bol som tam admin a boli nejaké nezhody s bývalím majiteľom a vedením podpori ;)

nie je mi to u pr**** čosi myslíš, nebeto osobne proste ty ma obvinuj a zhadzujem moju prácu, v torej píšem že úvoda ten oniec sú tam na webe ť´že som ich tam vložil :)

Edited by Wolf Officious
jsou vulgarity.
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako administrátor slovenskej podpory (iphpfusion) môžem potvrdiť, že článok od eL-a je naozaj od eL-a!

-eL je skúsený programátor.

-Je to fajn človek.

 

To je všetko čo som chcel povedať...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nepřijde mi to jako přínos,v podstatě je to všude stejné,jdi na Google - a všechny,skoro všechny návody (rady,tipy.. je jedno jak to nazveš) tak jsou stejné,podle mě - já bych ti dal -rep,přijde mi to neužetičné,promiň..

Teď můžu napsat prostě topic o Joomle,Drupalu,atd.. Zbytečné,ale..

No jo,já vim,snažil ses no jo.. Tak skvělé,gratuluju.. Dám ti + rep.. Hlavně tu nepiš,žes to nedělal pro reputaci,kdyby ne - nepsal bys to sem,každej to najde na Googlu,kdokoliv i ten nejhloupější člověk na světě - s prominutím,i moje máma to najde na Googlu,kdyby něco takovýho potřebovala,nebo kdyby se trefila na tohle forum.. Řekl bych,že kdo se sem dostane,by měl umět zapnout Google.. Achjo,dneska..

Tak pardon,já ti +rep dám no.. :sleeping:


Doplněno:Promiň,ale já si to rozmyslel,promiňte - omlouvám se všem za OT,ale .. Nedám ti rep,jasně - snažil ses,a nedělal pro rep,ale přijde mi to stejně zbytečně ( Jistě,stejně jako někdo namítne,že moje posty jsou zbytečné,tak promiň.. A nebo,že bych ti jí dal,no.. Achjo,tak fajn - máš jí no .. :sleeping:

Edited by Shadowhack
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

nepisal som to pre repku, pisal som to pre podporu a potom ctrl c a ctrl v :) a ano su to veci co najdes na googli, ale kolko ludi neviem inak ako cz/svk a s tym googlovanim, nie kazdy ty googli, radsej napise ku nam na forko, aby mal prstom pohnut :) ale to je jedno ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

WOW a vsimol si si :

 

* WoWResource - fórum

* > Ostatní

* > Offtopic

* > Web

a prvu vetu ?

 

Takže, ak máte svoj server, alebo chcete svoj web a nevieta na akom systéme by ste ho spustili, a ak nieste zbehlí v php,html,sql ta ktu mám pre vás alternatívu :)

 

takze preto, ale ak sa to adminom, moderatorom nepaci tak nech to zmazu :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

nepisal som to pre repku...

Hlavně,že ti píšu,abys takovou věc nepsal.. Nikdo tu nedělá nic pro repku,ale protože chce - má zájem pomoct druhejm,za nic,jen tak z nudy prostě..

 

Ach ..

 

 

No jo,paráda.. Ještě že to tu máme,takové hodné lidi..

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shadowhack, ked uz pises tak si precitaj all, pisal som to pre iny web, a nieje to moj prvi clanok pre ten web, tu som ho skopiroval, nepisal som ho len pre vas.

Prvom rade pre web ktory sa zaobera fusionom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×