Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Ondrášek

Elite WoW 2.4.3 Stále nabírá

Recommended Posts

*Podívá se na jméno NecHy* Panebože, za co mě trestáš... Už na 100ce se choval jako magor, jeho chování zde to jen potvrzuje... Aby jsem nemluvil off-topic: Server ani admina nedoporučuji, chování na úrovni rozhodně není, server na týden.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zikmo nevim kdo vydržel na stoce tejden a kdo tam vydržel po celou dobu ? :nw2_guitar: :nw2_guitar: :nw2_guitar: Zikmo byl jsi to právě ty koho Espire vyhodil nebo si odešel, ale vydržel si tam tejden pak jsme to celý udělali bez tebe a když si viděl populaci 50 lidí tak si byl najednou zpátky, ale to ti taky moc dlouho nevydrželo byli tomu 3-4 dny a byl si zase fuč :)

Edited by Ondrášek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zikmo nevim kdo vydržel na stoce tejden a kdo tam vydržel po celou dobu ? :nw2_guitar: :nw2_guitar: :nw2_guitar:

Znovu se omlouvám za off-topic... Ve stoce by jsem nevydržel ani hodinu... Nicméně na stovce jsem byl dva měsíce a zasloužil jsem se o server jako takový, tak tu nepiš kraviny...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Když vydržel na stoce týden tak k tomu měl asi důvod... sice Zikma nemám zrovna v lásce ale ve všem co tu píše má pravdu. Taky jsem hrál na stoce ale já od tama odešel po 2 dnech ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na 100ce byli kvalitní Admini to se musí nechat jestli někomu se nelíbí na takovym serveru tak nevim co by chtěl hledat víc. Já sem tam byl hrozně spokojen, protože to mělo nějakou úroven sice je pravda, že pak Admini už nefungovali spíš se to flákalo, ale dostavili se tam kvalitní lidi jako byli například- Sliwka, Kilodish, Valla atd a to nejsou lidi kteří by hráli jen tak na nějakých serverech tak kluci nevim jestli byla chyba na 100ce nebo ve Vás.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shrnu to celkově. Pokud se nezměníš, tak nemáš šanci 1) aby se tvůj projekt rozjel 2) najít si práci 3) najít si babu |A to myslím hodně se změnit podle toho jak se chováš, kvalitní server poznáš několika způsoby 1) Majtelem popřípadě adminem realmu (Jednání, chování a vystupování) 2) Podle webu (Jak je kvalitní a jak si s tím webmaster vyhrál) 3) Podle hodnocení hráčů | Ty nesplňuješ ani jedno. Udělej ze sebou něco a taky ber rady, jinak to budeš mít těžké v životě...

 

Ode mě vše

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

15 letej kluk mi napíše todle ? :-O Kluci nechci nic říkat, ale Vaše myšlení mě udivuje jak todle můžeš napsat když mě vůbec neznáš ?

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

15 letej kluk mi napíše todle ? :-O Kluci nechci nic říkat, ale Vaše myšlení mě udivuje jak todle můžeš napsat když mě vůbec neznáš ?

 

Ty to zdřejmě stále nechápeš,normálnímu člověku stačí pročíst commenty u jednoho jediného topicku aby mu došlo,že ty nejsi žádný vzorový typ člověka,tvůj způsob vyjadřování,tvoje vystupování,to vše muže člověk zjistit v posledních pár commentech,zkus se nad sebou zamyslet,přečti si to co napsal Darkal,pak se pokus,alespoň pokus odepsat slušně...

Edited by Icebreaker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neznám a ani nechci. Člověk se vyjadřuje všude stejně a podle toho ho poznáš.. Existuje několik typů vyjadřování 1) Nasraný(nadáváš, a nic se ti nelíbí) 2) normální (Tak jak se bavíš se svýma kamaošema 3) Jednací (Prezentuješ nějakou věc, nebo projekt) Do teď si používal Normální.(Možná přepneš na 3 ) A kdyby něco vyká se lidem pokud ho neznáš a nedohodnete se na tykání...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anstriber ja ta poznam viem kolko mas rokov a vsetko co o tebe potrebujem vediet odkial to je moja vec

 

Role : Aky si mal GM nick ? a asi bol dovod preco si tam bol 15 min :-)

Avada,Thelich důvod byl jasný projekt ktery hned skonči

nemohl sem nic dělat proto sem to po cca 15 minutách vzdal a vyhodnotil jako Kinderproject

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako chlapci prepáčte ale toto ? Máte každý prežité možno z 10 % to čo ludia nad 18 ale hlavne že viete ohovárať ludí ktorých nepoznáte .... Mohli by ste sa spamatať a prestať s trápnymi vetami typu "Ty se chováš jako díte" , "Zmeň se ! " ATD... Nechy si sem nespravil topic nato aby ste ho ohovárali ale aby si zohnal niekoho na server na výpomoc a vy prídete a začnete rypať NIKDO opakujem NIKDO nieje zvedavý na vaše ohovaranie však ani jeden z vás ho ani trošku nepozná on má tiež svoje problémy čo vy este nepochopíte ale rozhodne by som vam doporučil aby ste sa ukludnili a to že si sem dal vašu súkromnu konverzáciu iba o niečom svedčí

 

 

 

Dauss.

Edited by Dauss
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako chlapci prepáčte ale toto ? Mate každý prežité možno z 10 % to čo ludia nad 18 ale hlavne že viete ohovárať ludí ktorých nepoznáte .... Mohli by ste sa spamatať a prestať s trápnymi vetami typu "Ty se chováš jako dite" , "Zmen se ! " ATD... Nechy si sem nespravil topic nato aby ste ho ohovárali ale aby si zohnal niekoho na server na výpomoc a vy dojdete a začnete rypať NIKDO opakujem NIKDO nieje zvedavý na vaše ohovaranie však ani jeden z vás ho ani trošku nepozná on má tiež svoje problémy čo vy este nepochopíte ale rozhodne by som vam doporučil aby ste sa ukludnili a to že si sem dal vašu súkromnu konverzáciu iba o niečom svedčí

 

 

 

Dauss.

Krásně vyjádřený.

  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na internetu te zna kazdy jen podle toho, jak se vyjadrujes... podle niceho jineho. Nikoho nezajima jaky "opravdu" jsi, kdyz se tak sam neprezentujes. Jsou tady lidi, kteri maji rozum, maji realne a kvalitni zkusenosti s vedenim serveru a rikaji ti, ze na to ted nemas. A to je proste fakt. At napises cokoliv, jen dal podporujes nazor ostrilenejsi vetsiny.

 

V tomhle svete vybudujes kvalitni vec jen co s nejdokonalejsi prezentaci s notnou davkou lhani a "lhani". Bez toho druhyho a tretiho se obejdes, ale pujde to vyrazneji pomaleji...bez toho prvniho se v zadnem pripade neobejdes ;)

Edited by Pick
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sú tu rozumný ludia ?? no zrejme v tomto topicu este nič rozumne nenapisali (česť vynimkám) každopádne nechy si spravil topic na "Poptávku práce" ne na "Ohovaranie" poprosim vás preto aby ste sa vyjadrovali VYHRADNE v prípade zaujmu o server nie vo vašich názoroch na admina podla mojho názoru ste sa už vyjadrili až moc preto vás poprosím aby ste s týmito rečami prestali nerieši sa tu povaha nechyho ale rieši sa tu nábor do jeho serveru dúfam že som sa vyjadril jasňe aj v nechyho mene.

 

 

Dauss

Edited by Dauss
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okey. Pokud vím jsme tu na foru... A ostatní sem píšou zkušenosti z danou osobou , informujou tím ostatní lidi at vědí co je osoba zač (není všechno zlato co se třpytí). Nechy nebo jak je možná 18 letý , ale nechová se tak (udělal si tu svou pověst/reputaci a to né zrovna kladnou a ta pověst se mnohdy napravuje velice špatně...).

Share this post


Link to post
Share on other sites

stejne ten projekt skonci za par tydnu jako vsechny ´´projekty´´ ktera tato osoba kdy provozovala :) :)

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neodporúčam server !

- Admin si naberá členov teamu LEN-TAK

- Server z negramotnými hráčmi

- Chovanie admina nezodpovedá jeho veku

- Nemá to budúcnosť !

  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Borrko a jeho práce ? Máš teda chut pracovat On:Jojo určitě dneska večer to udělám . Píšu mu večer máš to ty jo nestíhám zejtra to bude. Samozřejmě nic nebylo ve hře byl za 3 dny dohromady 5 minut. Tak ono to je taky těžký :)

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doporučil bych tento Topick locknout nebo vymazat. Stejně se to tady bude neustále opakovat a nikoho nenajde a pokud už najde tak kindera. Proč by někdo šel na projekt který stejně nemá budoucnost a brzo skončí? No coment :pinch:

 

Kde jsou ty doby kdy byli maximálně 2-3 free servery na cz/sk scéně. Teď už má každý 3 dítě u sebe na počítači server z repacku <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Borrko a jeho práce ? Máš teda chut pracovat On:Jojo určitě dneska večer to udělám . Píšu mu večer máš to ty jo nestíhám zejtra to bude. Samozřejmě nic nebylo ve hře byl za 3 dny dohromady 5 minut. Tak ono to je taky těžký :)

 

Dostal som od teba GM account a level zato že som ti slúbil banner , čiže v podstate za nič , nakoniec som ho ani nespravil , pretože po komunikácií s tebou a zhliadnutí serveru a ľudí tam je mi na GRC !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×