Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Xmat

Grafika pro WSS

Barevné ladění designu  

39 members have voted

  1. 1. Jaké barevné schéma sedne WSS nejvíce?

    • Světlý design
      15
    • Tmavší design
      17
    • Čistě WoW design
      5
    • Jiné (popíšu v příspěvku)
      2


Recommended Posts

Zdravím,

 

je to už dlouhá doba, co se naposledy mluvilo o změně WSS, takže toto téma otevírám znovu, ale tentokráte né k diskusi, ale rovnou směřované přímo na místní grafiky.

 

Budu velmi rád, když se zde na fóře najde ochotný grafik (a posléze kodér pro převedení grafiky na webovou šablonu), který by byl ochotný vytvořit pro WSS kompletní grafický layout. Pokud se někdo takový najde, můžete mi rovnou napsat PM, sedneme si spolu na skypu, probereme podrobnosti, nějaké základní požadavky, co musí stránka obsahovat. Není tomu tak dávno, co spousta lidí nabízela veřejně svou pomoc při tvorbě nových WSS, tak doufám, že se nyní najde člověk, který skutečně pomůže.

 

Rovnou předesílám, že neposkytujeme žádnou finanční odměnu, samozřejmostí je uvedení autorství.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jsem určitě pro změnu. Osobně bych zůstal v duchu světle modrého designu aby se to moc neodlišovalo od konceptu WoWResource. Možná by mohlo být i podobné rozložení s moderními prvky. Nemyslím si, že by WS potřebovalo něco extra přepláceného.

 

To je můj názor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jestli to bude dělat nějaký amatér tak gratuluju. Překopáním struktury a obsahu WSS přijdete jak o pozice ve vyhledávačích tak i o ranky a s tím spojenou návštěvnost ;) Nicméně si myslím, že nikdo ze zdejších kvalitních grafiků na tuto práci nekývne, důvod je jednoduchý. Kdyby to chtěl se mnou někdo konzultovat tak PM.

K tématu : Volím poslední možnost a to aby se design klidně i nechal takový jaký je, google ho miluje. Ať se opraví chyby a je to. Jakýkoliv nešetrný zásah bude mít negativní výsledky z hlediska SEO.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Určitě jsem pro a rovnou bych se hlásil. Rád bych grafiku udělal a klidně bych i pomohl s kódem. Zašlu ti i PM ať to máš někde mimo "éter". Nebudu to tu nějak více rozvádět, kdyby byl zájem určitě bych to udělal a domluvit se můžeme na zmiňovaném Skypu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

zdravim

 

 

stym kodem a kompletim prekopanim na to pozor jak uz psal wlado, je dost mozne to to hluboce klesne vo vyhledavacich WSS par serverum kde sem pomahal generovalo denny nastevnost prez 150 kliknuti co neni zrovna malo vsechny vyhledavace to znaji jako server list kdyz graficky uplne na p... bugy v kodu ale porad je to top

 

 

kdyby bylo potreba klidne bych pomohl s kodem zalezi jak budu mit od prace pokoj

 

co se tyce grafiky jestli by to wardenicek udelal myslim ze je to kvalitnej grafik takze neni o cem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omlouvám se, že se nyní neozývám zájemcům, ale mám spoust práce mimo WS a Pc vůbec, ozvu se hned jak budu moct, nejspíš někdy ke konci týdne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vykašlete se na grafiku. V jednoduchosti je krása. Opravte zneužívání HTML tagů, například pomocí PHP funkce htmlspecialchars, například:

htmlspecialchars($obsah, ENT_QUOTES, 'UTF-8')

+ opravte jiný problémy s bezpečností a bude to super. Představte si, co asi tak udelají vyhledávače, když narazí na otevřený tagy od kinderů co toho neustále zneužívali. Na vzhled bych vůbec nijak radikálně nehrabal. Ten jednoduchej a světlej, co je tam teď, je fajn. :sleeping:

 

EDIT: Možná to rozšiřte o statistiky, nový funkce, rozšíření TOP pozic, volby pro řazení serverů podle známých kritérií, začlenění serveru do top až po hlasování z více jak n (řekněme že n=5) IP adres... Myslete hlavou krucinál. Kdybych si to vzal do parády a stál by nademnou nějaký mentor pro kontrolu, dalo by se to v pohodě realizovat. Má to mouchy, ale bezpečnost je mamut, kolem kterýho ty mouchy lítají čím dál tím víc. Ten to kazí.

Edited by Wolf Officious

Share this post


Link to post
Share on other sites

Už je to dlouhá doba (přes 9 měsíců) co jsem nabízel svoje služby a snažil se WSS posunout dál, od té doby se ale nic nezměnilo...

 

Jak to tedy dopadlo? Už se pracuje? Z projektu sešlo? Nikde jsem vyjádření od vedení nenašel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pokud jsem slyšel správně, tak z toho sešlo. Pokud ale máš zájem, napiš mi a já to se Sneakerem proberu, jsem si jist, že to půjde.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nevím, zda bych se toho chtěl znovu zúčastnit, určitě ne v pozici jako předtím. Prakticky bylo řečeno, že musím vše vyjednat, navrhnout a zařídit sám. A i napsání tohoto tématu byl pro vedení velký problém. Takto si charitativní práci opravdu nepředstavuji. Počítal jsem, že se společně navrhne nová verze (grafika, funkce, …), vše se prodiskutuje a vyberou lidé, kteří by se toho chtěli zúčastnit. Já bych mohl zařídit technickou stránku projektu.

 

Očividně je vidět, že tento přístup není zrovna nejlepší a nevede k ničemu, doslova.

 

Komunita pro komunitu...

Edited by ntdrt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vidíš, ntdrt, já kvůli tomuto (mimojiné samozřejmě) shodil červenou. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak to netuším proč. Nicméně i tvůj přístup mě překvapil. Jednu chvíli jsem si připadal, jak kdybych vám svojí nabídkou ublížil.

 

Každopádně by se hodila odpověď současného vedení, zda o to portál opravdu stojí... V opačném případě by to chtělo jednodznačně říct, že nic podobného portál nechce a téma uzavřít. Jak jsem pochopil, tak tohle je velký otázník už několik let...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×