Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Jamira

LikeSystem.cz - Zvýšte si like na FB alebo G+

Recommended Posts

Ono totiž opravdu málokdo chce mít na facebooku liknuto 200 stránek, které ho absolutně nezajímají, to zase musíš pochopit. V tomhle má ten systém velkou díru no...

 

Protože takhle kdybych chtěl vydělat kredity, prostě si založím nový FB účet s fiktivním jménem, naklikám si kredity a pak na ten účet nemusím už nikdy vlést.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ono to je dost těžko ověřitelné. Resp. dalo by se to udělat, nicméně pro tak velké množství stránek je to docela problém. Šlo by to zpětně ohlídat to ano, ale je to svobodný systém takže "lajkovat" můžeš jen co chceš, já třeba na FB lajknul asi 3 stránky. Zbytek tam mám neodklikaný. Kredity lze získat tak snadno, že FB můžeš klidně vynechat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Podstata toho systému není založená na hajzlovství a spekulacích. Mám dobrý výsledky tak jako tak - ať mi to + či like dají, nebo mi pak + či like zruší. Google a okolní svět alespoň ví, že se u mě něco děje a je třeba si toho všímat. To je celý.

Edited by Wolf Officious

Share this post


Link to post
Share on other sites

To, že se systému daří potvrzuje stále stoupající návštěvnost (24.1.2012 rekord) a i to, že za 2 měsíce uživatelé dokázali naklikat přes 40 000 kliků v likesystemu :) PR web má taky úspěch, očividně se googlu líbí a rychle stránky a odkazy na něm umístěné rychle indexuje :) Popravdě díky Likesystemu jsem si našel cestu k Twitteru, který jsem kdysi odsuzoval :)

 

"S námi jste vždy o klik napřed."

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jako musím uznat, že tento projekt je vážně zajímavý - nápad výborný a funguje to :) využívám to již nějakou dobu a nemůžu si stěžovat. Ačkoliv uměle, tak návštěvnost roste a roste :). Musím pochválit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hodil jsem tam teď i stránku našim furríkům. :) Majitel je spokojenej a budeme pravděpodobně spolupracovat. Zatím je to v jednání. Pravdou je, že ke mě začalo podle statistik chodit děnně přes 50 lidí přímo (bez vyhledávání ve vyhledávačích a bez odkazujících stránek). Před měsícem - kdy jsem nebyl v likesystému - ke mě chodilo tak 5 UIP za den. Takže rozdál je to obrovskej. Jsem rád, že to existuje. Můj web se tak probudil a oživil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako ta môžem zísakať kredity? Kliknem na zarobenie kreditov, alebo na FB a nejde liknut. Teraz sa dá kupiť iba z PayPalu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Už mi to ide tiež. Len som trošku nepochopil. Wladass píše, že predá reklamu do aut-surfu za 1000kr (alebo 500nwm) a to ako? Kredity sa tam nedajú posielať nie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaká ochrana je proti tomu když si založím fake účty na těch sociálních službách a přes jednoduchého bota si naklikám největší množství možné kreditů? Musí vám být jasný, že dříve nebo později to někdo udělá a celý váš systém tím rozbije. Z tohoto důvodu to nemá moc budoucnost. Plus jaký má smysl, aby si kupovali like když budou od fake účtů, který nebudou lidi navštěvovat. Myšlenka ač krásná, tak s takovými problémy, že nemá budoucnost. Nebo budete muset vymyslet takový pravidel, že se z jejich kontrol p******e.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takýto argument ide použiť úplne všade ale úplne napr. adf.ly aby som nešiel tak ďaleko

Dneska nemá budúcnosť nič :) ak existujú **** čo len chcú okašlať niečo... bohužiaľ

 

A bohužiaľ ak ich bude čoraz viac tak nič nebude mať už budúcnosť :) ale tak čo už sa kleplo po ACTA bude internet čoraz lepší a lepší

Edited by Jamira

Share this post


Link to post
Share on other sites

Řešíš jen jedinou službu, kterou systém nabízí tj Facebook. Maximální počet dosažitelných kreditů z Facebooku není zas tak vysoký, aby systémem zamával. K poznámce ke kupování Likes, nikdo si nic nekupuje, systém je udělaný tak, aby si uživatelé nic kupovat nemuseli. Systém má tolik služeb a tolik možností, jak si vydělat kredit, že toto není potřeba. Spousta lidí řikalo, že tenhle systém nemá budoucnost, že to nikdo nebude využívat. Web běží 2 měsíce a udělal takový boom jak u lidí, kteří to odsuzovali, tak se dostal do podvědomí SEO "odborníků" a lidí, kteří se zabývají sociálními sítěmi apod. Takže já kritiku na systém už nevnímám, protože systém se rozvíjí a všichni co jej využívají si jej chválí :) A i kdyby měl skončit tak se mi jeho systém splatil už 100x :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zmiňoval jsem Like, ale stejné je to pro Followers na Twitteru a 1+ na Google+. V ideálním světě, kde je každý poctivý by to byl super systém, ale ten bohužel není. Jinak já neříkám, že ten systém nebude nikdo používat. Pouze říkám, že dříve nebo později přijde někdo, kdo ten systém svým chováním rozbije a tím ten systém ztratí svou hodnotu.

 

Já měl za to, že systém dává zpět uživatelům jen nějaký procento těch kreditů a ty navíc prodáváš? V podstatě princip, na kterém funguje výměnná reklama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neprodávám kredity i když tam ta možnost je. Prodávám svoje scripty ostatním uživatelům, kteří systém využívají v cizině - Pakistán, Amerika, Německo apod. V Americe je to velmi populární obchodní model. Ano může se zdát, že by systém mohl fungovat i na fake účtech, ale já díky němu začal používat twitter a lidi na něm mám aktivní :) Systém se stále rozvíjí a stále jsou aplikovány nové a nové funkce, které i sami uživatelé navrhují a chtějí je.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Od dnešního dne můžete přes náš systém získávat i Digg followery na této sociální síti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×