Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Shikaku

Návod jak rozběhat moje AQ World Core v1.0 by shikaku!

Recommended Posts

Shikakuv šikovný návod 1

loogof.png

 

 

:whistling::innocent::pinch:

 

Zdravím.. dnes se vám pokusím vysvětlit jak rozjet můj AQ World v1.0 Emu.

 

Takže rovnou k věci.

 

! Návod určen pro hamachi nahrání a spuštění na serverovně je celkem podobné !

 

1. Stáhneme si AQ World Core v1.0 by shikaku

2. Stáhneme si xampp a nainstalujeme

3. Vyextrahujeme z raru na plochu. Na ploše budeme mít --> server core, www do web apache a eatl_db.sql

4. Otevřeme si server core jdeme do složky configs a otevřeme si config.conf v poznámkovém blogu či pspadu to už nechám na vás..

 

Máte jíž přednapsané co máte změnit.

Máte tam toto !

 

#Skikaku AQW Emulator Configuration File

#Sat Dec 03 16:26:34 GMT-12:00 2011

mySQL_User=mysql server jmeno

mySQL_Database=eatl_db

UseLobbySql=true

mySQL_IP=mysql server ip

DebugSqlQuery=false

mySQL_Pass=server heslo

StaffOnly=false

DebugAllConnections=false

ServerIp=server ip

mySQL_Port=server port

 

5. Jdeme do www do web apache a přetáhneme game do xampp do složky htdocs ( ale nejprve pokud jste nainstalovaly poprvé xampp musíme smazat

To co je v té složce htdocs)

 

6. Jděte do phpMyAdmin nebo do navicatu a vytvořte novou databázi se jménem eatl_db a do ní nahrajte po té soubor eatl_db.sql

 

7. Dáme refresh a objeví se tam několik sloupců mi budeme upravovat etl_servers otevřeme ho a budeme upravovat server s id 1 !! přepíšete jméno

a ip adresu hamachi.. iChat doporučuji neupravovat nechat na 2 ICount znamená kolik bude server ukazovat online lidí a IMax je limit hráčů

na serveru.( id 2 přejmenujeme například na admin test realm a nic jiného neupravujeme ani nemažeme jinak vám server nepůjde!).

 

8. Jdeme do AQ World Emu v1.0 by Shikaku poté do server emu a spustíte start server AQ World Emu.jar.

Poté si otevřete v té složce server emu klíč ke klientu v poznámkovém blogu či pspadu, je to jen na vás.

Zkopíruje te si tento klíč jdete zpět do start server / AQ World Core.jar a vložíte tam ten klíč a dáte unlock

emulátor jakmile dáte unlock emulator server se spustí a nastaví se tam hodnota exp rate 1 a gold rate 1 to můžete změnit v tom emulatoru

v té kolonce server commands, můžete tam také nastavit respawn příšer také tam je Client Token

doporučuju se toho nedotýkat nic nepřídávat ani nemazat nepřepiovat.

 

 

 

To je zatím odemě vše k tomu jak rozjet moje core na AQ World. Plánuji sem přidat ještě do budoucna až si zase najdu čas jak udělat item,npc,

creaturu,quest, a vlastně i celkovou práci ve flash editoru a další věci co patří k aq world. postupem času budu i přidávad novější verze smile.gif z pozdravem Shikaku!

 

Popřípadě jestli máte něaký dotaz nebo návrh na zlepšení tak pište sem nebo pm děkuji :nw2_guitar::whistling:

 

Jestli budu mít někdy čas udělám i vido tutorial smile.gif

 

Editováno: Po dlouhé době se vracím znovu na ws a nyní pracuji na novém propracovanějším - Shikaku Emu v1.1a také bude reuploadnuta stará verze, a sepsán pod tento text nový návod jak rozběhat v1.1a. Díky za podporu a za každej koment či vypsaný bug budu jen rád :).

 

 

Projekt Ukončen !

Edited by Shikaku
  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahoj neber to nijak zle, je to jen zvídavá otázka ;)

Tím moje core myslíš opravdu moje core? od základu tebou napsané, tebou promyšlené a konstruované? Nebo jsi ho někde stáhl, upravil a delšíma úpravama přejmenoval a převzal za své?

Zajímá mě to protože, by bylo fajn vědět, že tu k nám zavítal zkušenný člověk :-)

 

EDIT -> můžu poprosit o upload na hellspy.com ? nechce se mi to stahovat 35 minut po 150kB/s když to můžu stáhnout ani ne za 30 sekund z hellspy :-)

Edited by NecroVisioN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Necro určitě nebudu lhát přímo kořen jsem odněkud vytáhl už ani nevím odkud.. takže dá se říct že jsem to cele překopal, opravil a převzal za své teď to udržuji a pokouším se aby to bylo co nejvíce stabilní zatím jsem měl uptime max 2dny na mojem počítači škoda že nemám serverovnu protože by to bylo i lepší pro vývoj tím nemyslím že jsem si to stáhl a předělal jen názem souboru ( jako jiní na tomto fóru) :) třeba lidé přepisující a vydávající cizé soubory za své jako třeba wow restartery a podobné věci... předělal jsem to uplně od začátku ke konci klienta dokonce jsem do hry přidal jídlo z kfc ;D :) ale už zase odbočuji... no a na otázku : zkušenný člověk.. tak dá se říct že jó k tomuto tématu :) jinak dodam že tahle verze nevipadá jako oficiální jak má vypadat ( předělal jsem celého klienta :) )

 

Jinak nestyďte se psát jsem vpohodě člověk co rád pomůže když to je v mích silách.

 

V nejbližší době sem postnu jak si dát admina či gm level a přidám také k tomu admin,gm příkazy + jak je ovládat ve hře.

 

Snad jsem na nic nezapoměl :)

 

EDIT: necro: už to tam je :pinch:. Jinak teď tvořím templatku pro aq tak jí sem později přidám :) btw hustej avatar :D

Edited by Shikaku

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pokud chceš být prospěšný a ne se jen frajeřit, uprav to prosím do čitelné formy. Tzn. méně vykřičníků, více normální interpunkce (a správně umístěné). Takhle se to prakticky nedá souvisle číst.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pokud chceš být prospěšný a ne se jen frajeřit, uprav to prosím do čitelné formy. Tzn. méně vykřičníků, více normální interpunkce (a správně umístěné). Takhle se to prakticky nedá souvisle číst.

suhlasim s Xmatem

 

ja taky pisu jak prase ale tohle je fakt moc

 

pouzi nejake odrazky nebo neco

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jo děkuji upravím to hned jak budu mít čas :) a vem te si že já jsem přišel z raní a nespal jsem a psal jsem to Včera ve 23:41

Share this post


Link to post
Share on other sites

Postovat nehotový článek je blbost, akorát pak dostáváš ty -rep a divíš se proč. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×