Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Reniezs

Skupina vývojářů hledá členy do týmu na nové MMORPG

Recommended Posts

reyaw.png

 

AKTUALIZACE 19.4.2012

 

 

Reya Online je MMORPG vyvíjené ryze českými a slovenskými vývojáři, kteří se podíleli například na vývoji hry UFO Afterlight. Hru Reya vyvíjejí na platformě Hero Engine, kterou pro své potřeby využívá třeba MMORPG Star Wars: The Old Republic, které vyzdvihlo tento engine mezi vrcholnou špičku pro vývoj tohoto žánru.

Tým hry Reya Online se snaží hráči nabídnout především svobodu, která v dnešních MMORPG chybí. Od tvorby postavičky přes frakční boje až po volnost světa.

 

Hráči bude Reya Online nabídnuta ve své základní podobě zcela zdarma. Zároveň bude nabídnut systém mikroplateb, které hráčům umožní ?lidové? rozšíření této základní verze hry o nové doplňky a rovněž přinese týmu finance, které umožní kvalitní rozvoj hry. Odhadujeme, že hra bude při současné rychlosti vývoje spuštěna přibližně za 2 roky.

 

Tým Cybersphere, který stojí za tímto, projektem nyní hledá posily do svého týmu.

 

Programátor

 

- U programátorů je na prvním místě chuť se učit novým věcem. Znalost jazyků C# a C++ je výhodou, protože takoví lidi už mají něco za sebou v programátorské činnosti. Pro práci programátora vyžadujeme znalost jazyka HeroScript nebo HSL určených pro práci v Hero Engine, který využíváme. Více o tomto jazyku se dočtete zde: http://wiki.heroengine.com/wiki/HeroScript . Dále by měl mít chuť dotáhnout práci do konce.

 

Animátor

 

- Animátor by měl mít cit pro animace rozsáhlejších 3D grafických modelů. Hledáme na tento post člověka se znalostmi z předešlých projektů. Klademe důraz na profesionalitu vytvořených animací. Také by měl zvládnout dotáhnout práci do konce.

 

 

3D grafik

- Pokročilé zkušenosti s některým z 3D grafických programů, například Maya, 3DS Max, Blender, jsou na místě. Grafik musí zároveň mít zkušenosti s texturováním 3D modelů. U 3D objektů, jak u postav, tak předmětů, klademe důraz na profesionalitu. Ano, i 3D grafici by měli svou práci dotáhnout do konce.

 

Tree editor

 

- Vyžadována je pokročilá znalost programu Speedtree, aktuálně s verzí 6. Dále by měl mít cit pro vytváření modelů stromů a jiné flory v tomto programu.

 

Kontakt na mě:

 

E-MAIL: [email protected]

ICQ: 469-014-592

 

logo.png

Edited by Reniezs
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Máte předem vytvořený kvalitní svět, do kterého bude hra zasazena? Nebo jen programujete hru a svět nějak šolícháte?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chybí dost základní informace o čem, že to MMO je (vizuálně s WoW? takových MMO je), aktuální tým, použité technologie. Přijde mi trochu amatérské chtít programátora v nějakém programovacím jazyce, když tvorba her vyžaduje znalosti buď nějakého engine nebo psát rovnou OpenGL či DirectX. To jsou věci, co se učí měsíce i roky.

 

Lepší než dělat MMO je udělat nějakou zábavnou single-player a tu prodávat.

 

Abych ti odpověděl, v tom všem máš naprostou pravdu. Sehnat lidi s uvedenýma znalostma je velice obtižne avšak rodí se i takoví jedinci kteří jsou nadanější a rozumi jim lip. Co se tyka projektu Reya víc než to že se jedná o MMO s kombinací plně otevřeného světa ve kterem bude na prvnim mistě aby se hrači plně bavili sdělit prozatim nesmim. Reya neni projektem který potrvá zepar měsícůale odhadujeme koleem 3let protože na něm dělame všichni zdarma a tak mame i vlastni povinnosti ovšem tato doba byla zatim dana na plny vyvoj projektu a jeho plněho běhu.

 

 

Dale bych rad odpověděl Xmat, doufam že za tu chvili co odepisuji neurazim někoho komu neodepišu. Svět nam tvoří lidé, kteří maji jisté zkušenosti s hrama WoW a UO - Ultima Online. Naš svět bude zasazen do prastare historiee země kdy se její nazev ještě nejmenoval "Země" jak ji zname nyní ale "Reya". Možna každy z nas již něco zaslechl o tom že život na zemi jak jej zname nyni se opakoval co bylo doposud oznameno asi 4krat avšak pokažde diky nějake nam nezname katastrofě zanikl. Proto jsme plně popustili opratě lidem kteří nam tento bajny svět vytvaří a rozkreslují na papíry ktere posleze budou zpracovávány.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Reya neni projektem který potrvá zepar měsícůale odhadujeme koleem 3let protože na něm dělame všichni zdarma a tak mame i vlastni povinnosti ovšem tato doba byla zatim dana na plny vyvoj projektu a jeho plněho běhu.

 

Pokud to nedáte ven, abyste dostali feedback, tak za takovou dobu vám dojde motivace.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pokud to nedáte ven, abyste dostali feedback, tak za takovou dobu vám dojde motivace.

 

V tomto maš pravdu avšak mame v planu vypustit betu ktera bude již plně veřejnosti přistupna. Co se tyče zcela open source o tomto kroku prozatim neuvažujeme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na projektu jsme velice pokročili diky nabrani novych posil do tymu hledame nyní další členy. za tu dobu jsme přešly z engine Unity 3D na Hero Engine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahoj,

Měl bych tedy zájem být ten Tree Editor jinak sem se ti již ozval na ICQ :-)

 

 

S pozdravem Nethiel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×