Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
ariczek

Dev Ariczek

Recommended Posts

Zdravíčko :)

 

posledního půl roku jsem si dal od fungování na české herní scéně oddych a dořešil osobní problémy. Pomalu si začínám říkat, ze bych zas moh nějakému projektu pomoct.

 

Pro ty kdo mě neznaj: dělal jsem administrátora na mystiq.cz/mggp.cz - dnes již nefungující projekt. Cca 4 roky jsem tam působil jako hráč, z toho 2 a půl roku i jako admin. Náplní práce bylo vlastně všechno :)

Bohužel se nám ten projekt nepodařilo vytáhnout z podsvětí kam ho nasměroval předchozí admin. Vlastně snaha o odvrácení zániku je hlavním důvodem proč jsem tam začal devovat.

 

S čím mám zkušenosti ? Co mohu nabídnout ?

 

Developing wow (Aspire,Arcemu,TC2,OC) - C++, SQL, kompilace

Administrace - linux i windows, mysql, apache, zabezpečení openvpn atd.

Dale administrace dalších her - Wolfenstein: Enemy Territory, Counter Strike, Minecraft.

 

Obecné znalosti programování a sítí mam take díky vysoké škole. Vyznám se v C++, Javě (J2SE), SQL, BASH a částečně i PHP (ale v tom nedělám rád) a C#(hodně částečně).

 

Co vlastně hledám ?

 

Projekt s jasnou vizí, kam směřovat. A také projekt kde na to člověk nebude sám. Nic nedokáže člověka demotivovat víc, než když vidí že všechno od A po Z stojí a padá na něm.

Nikde neomezuji, že se musí jednat o wow server.

 

Pokud přijde někdo - "čus, máme rozpracovanej emul na tuhle hru, zatím nám občas funguje login, potřebujem pomoct" - super, má vizi kam směřovat.

 

Pokud někdo přijde - "Chceme napsat takovej haxball, akorát v javě/C#/C++, s dedicated servrem, standalone klientem a těmahle rozšířeníma" - taky super.

 

U wow servru bych si to představoval - "Jsme fun server, chceme si udělat vlastní vesnici s vlastníma Qtama. Chceme aby ta vesnice žila vlastním životem - starosta každý druhý den vyjde před radnici, a vyvěsí novou výzvu na nástěnku, ta bude splnitelná 2 hodiny." - Taky krása.

 

Pokud vás můj post zaujal a máte co nabídnout, neváhejte a pošlete odpověď sem do topicu. Tam se rozepište o vašich vizích, jakej máte aktuálně realizační team té vize a tak, prostě cokoliv považujete za důležité. A co byste si představovali že bych tam já dělal.

 

S pozdravem Ariczek, a těším se na zajímavé počteníčko.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

2frytiks: skype nevedu, a icq potrebujes na co ? :) odpovedi k tomuhle topicu sem do topicu ;)

to same i pro ostatni co mi posilali PM, odpovedi sem do topicu :) kdybych tu chtel zverejnit svoje ICQ, tak jsem tak udelal ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

2Filip666: myslim ze odpoved s nabidkou a prijmuti na server jsou zcela odlisne veci ;)

pokud me nejaka nabidka zaujme, tak pak klidne se domluvim na blizsi dohode ICQ/IRC/TS :) ale nevidim duvod proc bych mel rovnou zverejnovat svuj kontakt, a nebo ho rozdavat kazdemu na potkani ?

 

Navic pokud ten post napisu tak jak jsem ho napsal, tzn. ze vsechny nabidky sem do topicu, a nekdo mi hned napise PM ze chce skype, tak mi to o dotycnem rika ze neumi cist, nebo se za svoji nabidku tak stydi, ze ji nezverejni tady. Oboji je znacne minusove ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravím,

byl jsem pověřený abych tě pozval do vývojářského týmu Cybersphere.

 

Co jsme:

Jsme malá organizace, který vyvíjí novou MMORPG hru Reyu ( http://www.wowresour...showtopic=24566 ). Cybersphere vyvíjí ještě další hry, ale o nich moc informací nemám.

 

 

Reya online:

Bohužel tato hra je zatím v plenkách. Hodil by ses nám jako C++ developer. O projektu toho moc říkat nesmím, ale jsme na nejlepší cestě to někam dotáhnout. Základní herní systémy jsou sepsané a pomalu se začínají programovat. Hra pojede na enginu Uniti 3D a bude free. Právě se kóduje nový web a kreslí nové logo. Nápadů každý den přibývá a my potřebujeme kvalitní C#/C++ kodéry, kteří by tyto myšlenky přepracovali.

 

 

Co nabízíme:

Bohužel, v tuto dobu makáme všichni zadarmo, avšak jakmile hru uvedeme v provoz pro hráče, tak se bude tým platit z peněz za mikroplatby a různé sponzory.

 

 

P.S. Ari, doufám, že to vezmeš a budeme makat spolu. :P

 

To je vše. Díky za čas a přečtení.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hledáme Devolpety C++ SQL linuxaki na základní wow TBC server na Oregoncore... Tbc 2.4.3 potom taky budeme zakládat Wotlk + cata + Cs 1.6, hledáme web mástra potřeba znalost HTML PHP CSS Kontakt: Skype staziksus, ICQ 379 165 886, Email [email protected]

!!

Omlouvamse rovnou za vhyby !!! (Sem Russ)

Ja tekon mam zaplacen jhosting na pul roku budu brat dalsi pro dalsi wowka hledma devolpera linuxaka budu rad mit spolu prace mozne domluvite i na ne jakou viplatu casem!! Dekujem za otpoved cekam!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Děkuji za všechny nabídky, i když vlastně jen jediná splňovala to co jsem napsal v prvním postu v sekci Co vlastně hledám :)

 

2Henzig: ještě ti napíšu PM: přijď někdy na IRC WS - viz http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=21105 a pokecame co a jak ;)

 

pro zbytek, vaše reakce byly přesně jaké jsem nechtěl - čus, můžeš jít dělat k nám, máme wow server.

 

modi můžete lock ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tým myslíš aj Black_one ? Je administrátorom jedneho z troch najlepších československých serverov. Hmm..

Share this post


Link to post
Share on other sites

ano tim myslim i jeho :) jak se rika vsem stejnym metrem, on spis by to mel umet napsat tak aby zaujmul pokud nekoho chce :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

V pořádku, jenom pro informaci, tímto stylem je to napsáno naprosto schválně. Mám v tom 5 let praxe a za tu dobu už jsem se celkem naučil poznávat lidi, které k nám nějakým způsobem chceme. Takže by ta spolupráce zřejmě stejně nedopadla úplně dle našich představ, buď ze začátku nebo později. A nebo taky samozřejmě ne, to už se nyní zřejmě nedozvíme.

 

Přeji mnoho úspěchů na jiných projektech.

 

Black_one

Edited by Black_one

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čau ari,

 

neviem či ešte stále hladáš post, ale pár ludí sme sa rozhodli pustit do developingu DIablo III serveru (Antrex, B3owulf....) zhruba 5 ludí.

 

Čím by bol server výnimočný?

 

-Server by vyšiel skôr ako officiálny (máme nato mesiac a pol) dovtedy snáď niečo stihneme opraviť do hracej podoby.

-Priemerný vek teamu 18

-Ľudia zo skvelými zručnostami a praxou v damom odbore (C#, C++)

-Bežal by na kvalitnom VPS 4GB ram (v prípade, že by bol veľmi zaťažený server neni problém dokúpiť príp. kúpiť dedikovaný)

 

Čo ponúkame?

 

-To je tá hlavná vec, ktorú človek hľadá pri prezeraní tohoto topicu.

-Všetci členovia teamu zatiaľ makajú zadarmo a for fun.

-Našim cieľom je dotiahnuť server niekam a zakladať si na kvalite, preto si myslím, že dobre prepracovaný VIP systém by mohol byť celkom zárobkový a potom by sa z toho platilo niečo teamu.

-Samozrejme, že až bude server online a spravený VIP systém VIP v hre dostaneš (to asi nikoho nezaujíma :P)

 

Vopred ďakujem za kladnú alebo zápornú odpoveď ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Black_one jn :) asi by to nefungovalo, preci jen se spatne po X letech prechazi na druhou stranu barikady :D .cz / .org

jinak tenhle styl nabidky ti muze fungovat u nejakejch kinderu co se posadej na zadnici z toho, ze dostanou nabidku od vas :)

na to asi nejsem ten spravnej typ ;)

 

Copenhagen: ty kluku usata, tohle mi nedelej, takovy dilema :D tvoje i henziga je zajimavy - porozmyslim :D

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravím,

 

Pokuď stále hledáš post Dev, tak můžeš číst dál.

 

- Desolace Cataclysm 4.0.6 ( Fun, 10x rate, ) Cataclysm.Manius.eu

Máme v plánu rozjet pořádný Cataclysm server, totiž fun, časté eventy, výborná komunikace a pod.

Server nemá být GigaFun, budou pouze Shopy, Teleportéři, Vlastní questy pro eventy a pár itemů navíc.

 

- Máme SkyFire

- Realizační Tým se zatím doplňuje a scháníme aktivní lidi, zrovna pracujeme nad serverem jenom ve 3, s toho 2 opravují bugy.

 

Co potřebujeme?

- Aktivného deva, který by s chutí opravoval, a přidával nové věci do světa.

- Nějaká praxe, co koukám u tebe to splňuje.

 

Co nabízíme?

- Výbornou komunikaci.

- Po čase nějaký ten "dar", do peněženky.

 

( Za hrubky se omlouvám, jsem cizinec )

Edited by BeHappy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahoj pokud si uz nekde nevzal misto tak porad schanime schopny lidi pro developovani systemu/spellu na CATA BG.

 

jedna se hlavne o opravovani novejch battlegroundu/aren a vsech hernich mechanik spojenejch s PVP stylem hry

 

nebudu toho moc vic psat ono toho ani moc vic neni pokud by te to zajimalo tak PM :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×