Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Murko

[Prodám]Apokaliptic Server

Recommended Posts

Zdravím,

 

vážení návštevníci po dlhšej dobe presnejšíe po roku aj pár mesiacoch sme sa rozhodli že server apokaliptic predáme.Teamu sa ďaléj tento project nechce vyvíjať a sponzor to nechce ďaléj financovať.Teraz Vám podrobnéjšie rozpíšem o čo vlastne ide.

 

Web:http://apokaliptic.eu/ (Bol nahodený pred pár dňami.Navštevnosť na webe v niektore dni presahuje hranicu 300 ľudí čo sa da na niečo využiť.)

Typ serveru:Gigafun max level 70,stovky custom itemov ,questov ,custom dungeony viď. nižšie

Patch:2.4.3

Cena:podľa dohody

 

Informácie:

Server predávam s kompletnými databázami (realmd,world,characters).V realmd databáze je vytvorených okolo 700 accountov je ich málo pretože na serveri prebehlo wipe.Môžem pridať aj DBC v ktorom nájdete množstvo úprav ide hlavne o úpravy spellov,gemov,enchantov,mountov atp. kvôli lepšej kvalite hry.Vo world databáze nájdete stovky vecí ktoré na gigafun server patria a to sú custom itemy ,custom questy,custom dungeony upravené do našej verzie hry.Celá databáza prešla dosť značnou úpravou.Server predávame aj zo source kde nájdete rôzne custom npc-čka buffer,teleporter,mark changer,enchanter atď.Classy sú v celku vyrovnané.Nájdete tu aj custom lokácie ako sú : Pet zóna ,rôzne quest zóny.

 

Server mal v špičke online 50 hráčov a to beží len od 5.8 až do dnes keď sme to definitívne vypli.Pred wipe tam hralo priemerne 130 ľudí a bolo to len pár mesiacov spať takže si osobne myslím že ľudia sa na server vrátia.Patrili sme medzi najlepšie cz/sk fun servery.

 

Server predávame s:

Databázy(world,characters,realmd).

Source s custom scriptami .

Doménu apokaliptic.eu expirácie domény je 31.10.2012.

Kompletný web ktorého súčasťou je aj redakčný systém od člena tohto fóra na úpravu noviniek,podstránok,a odkazov.(možnost poskytnutia aj .PSD poďla dohody).

Vip systém cez sms,paypal aj s administráciou.

Facebook stránku ktorá ma 604 fanúšikov.

Účet na http://www.mobilniplatby.cz/ kde su aktivované aj slovenské sms.

 

Kto by mal záujem a nejaké otázky pýtajte sa v PM alebo na skype :muroo95

 

Ďakujem za prečítanie Murko

 

Pár obrázkov z hry:

 

post-19488-0-70972100-1344446630_thumb.jpg post-19488-0-30701600-1344446665_thumb.jpg post-19488-0-71181700-1344446676_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak je na obrázku č.2 uděláno "HAPPY FISHING", mohl by jsi mi prozradit z jakých je to Objektů uděláno? Podobné objekty už hledám hodně dlouho a hodně by mi to pomohlo. Jinak k prodeji přeji hodně štestí, snad někoho najdeš :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si to udělej z malých objektů který vypadají ve tvaru čtverce a mají bílou a růžovou barvu, si je naskládej na sebe a máš to :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tato DB jak je upravená tak je vážně pekná a kvalitní.. Jen mě zaráží že to prodáváš.. Stejně DB Apokalipticu má kde kdo. A jen dodat k Infu hráčů na Apokalipticu bylo max cca 100 .. :) Jinak hodně štestí // Elko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elko ano tu db ma mozno kde kto ale urcite nie tuto na ktorom to bezi maju db v ktorej je plno bugov nehovorim ze v tejto nie je urcite sa daky najde ale dali sme si zalezat nato aby sme to vyrovnali,Mozu mat db ked nemaju zdrojaky aj v nich prebehlo vela uprav a to nehovorim o upravach dbc.Musim najist screen od niekoho a uvidis ze tam max 100 online nebolo :)

 

Eessencia

o cene vobec nemam ani predstavu cakam na niekoho ze mi da nejaku zaujimavu ponuku aj ked premna to ma obrovsku cenu ked som do toho projectu dal viac ako rok prace

Edited by Murko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Byl to super server. Určitě ho někdo kupte. Přeji hodně štěstí s prodejem :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tomu kdo váhá Murka doporučuji. Je to spolehlivý člověk a tato nabídka je opravdu lákavá! :-)

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej hodně podobný fakt :D ... jediné co tam je podobné je rozložení menu ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Já teda vidim to, že ten web byl staženej a editnutej + edit obrázků.

 

Přijde mi to fakt to samý, akorát upravený.

 

Takže +1 za copyright :)

 

i když.. nelze posoudit, ale stejně.. vypadá to jako něco.. a to není moc dobré, dle mého názoru.

Edited by B30wu1f

Share this post


Link to post
Share on other sites

Já teda vidim to, že ten web byl staženej a editnutej + edit obrázků.

 

No, řeknu to takhle. Design mi Murko v .PSD poslal a já ho nakódoval = Design by Murko, Kód by Komalarn.

Stažené to rozhodně není. Jako na pohled to možná podobné je, ale stejné to není ;).

Edited by Komalarn

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×