Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Skodinek2

Hledá se sponzor

Recommended Posts

Po tom co jsem ukončil svůj přibližně tříletý projekt Poseidon (www.Poseidon.wowserver.us) prošlo už dost času. Asi od května 2012 spolu s mým zástupcem Dre připravujeme nový WoW server Frostborn. Většinu práce už máme dokončenou, ale rád bych už i našel někoho schopného který by sponzorovat tento nový projekt.

 

O mně

 

Jméno: Patrick

Datum narození: 20.12.1993

Bydliště: CZ- Liberec

Vzdělání: Střední škola automechanik 3 roky,

Vlastnosti: Seriózní, jednání na úrovni (Občas jsem dost výbušný pokud si někdo dovolí více než má), nebojím se říci si svůj názor na rovinu ani žádné autoritě.

 

 

O projektu

 

Jak jistě většina z Vás ví, můj bývalý projekt Poseidon byl jeden z nejkvalitnějších serverů za svých časů na CZ / SK FUN scéně, dosáhli jsme i krásné rekordy v počtu hráčů (Kolem 600).

Momentálně chci vytvořit nový Instant server (WotLK 3.3.5) který by byl jedinečný svého druhu. Menší úprava Klienta -> Vlastní hrad (Frostborn Shop Center), All Class Combination (Tato úprava by nebyla naše vlastní), Unikátní systémy -> Základní herní, PvP, PvE, Různé Custom Vychytávky -> NPCčka z mé vlastní dílny, Custom instanci, Outdoor PvP, Battleground. Je toho více, ale nechte se překvapit. Jsem si jist, že pokud to vyjde a najde se někdo ochotný sponzorovat nás, obohatíme CZ / SK scénu o jeden kvalitní Fun / Instant server.

Určitě většina z Vás ví, že nové projekty rychle i skončí. Takto bylo řečeno o Poseidon jak jsem začínal. Chlapec co nic neví, se snaží rozjet vlastní server. A dopadlo to velmi dobře si myslím, držel jsem se na herní scéně dost dlouho a dosáhl jsem i nějaké výsledky, a samozřejmě zdokonalil jsem se ve všech oblastech. Teď to bude ještě lepší si myslím, určitě neplánuji po pár měsících tento projekt ukončit.

 

Požadavky

 

Jediné co požaduji od sponzora je Virtuální server s parametry které by byly vhodné pro můj server, aby to utáhli na začátek do 150-200 hráčů (Operační systém Linux).

V případě, že by bylo možné poskytnout i webhosting tak bych nebyl proti. Ale tuto jedinou věc bych věděl zacvaknout já (Webhosting + Doména)

Jednání na úrovni a neustálý kontakt. V případě problémů, okamžité řešení.

 

Nabízím

 

Nabízím samozřejmě reklamu na každém možném místě (Server, Facebook, Web ...)

Nabízím kvalitní server s budoucností a jednání na úrovni a schopnost přizpůsobit se.

 

To je asi vše z mé strany a já jen doufám, že se najde někdo ochotný. Kontaktovat mě můžete zde prostřednictvím PM nebo komentář. Děkuji Vám předem za to, že jste si našli čas přečíst tento topic.

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest naixx

Zajímavé, o "Poseidon" serveru jsem nikdy neslyšel, už vůbec ne v souvislostí s "jedním z nejkvalitnější na CZ/SK scéně" nebo "dosahoval 600 hráčů". Nemluvě o tom že na uvedené adrese google nacachoval alias k jinému webu. Také mě zaráží to že ti Henzigo dal červenou řepu, nepatří k lidem který by to sázel bezdůvodně. O co víc že máš -4 řepy na account. Škoda, na chvilku jsem si myslel že by to možná stálo za to :) Každopádně kdyby se našel někdo kdo by dokázal svojí profesionalitu, bývalý úspěch či jakékoliv jiné imbice podložit, nechť mi napíše, měl bych zájem o to někoho sponzorovat :)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raději bych věci uvedl na správnou míru. Server Poseidon se opravdu nedělal 3 roky spíše kolem měsíce poupravovali kradenou DB... a zajisté tam nebylo 600 online nikdy... maximálně kolem 80 průměr 50+-... Pokud tedy byl tento server jeden z nejkvalitnějších Funů té doby... asi jsem byl čínská váza

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pokud máš skype - kontaktujmě na: kruntas.clou a třeba něco vymyslíme :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najkrajšie je to, ako každý do chlapca pindáte ale sami ste nič nedosiahli :)

Mať ciele v dnešnom svete je veľmi dôležité, možno je jeho cieľom na začiatok 150-200 hráčov.

Milujem tie vaše jebnuté pripomienky ku každému topicu ktorý sa tu vytvorí, už by snáď stačilo.

  • Upvote 1
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najkrajšie je to, ako každý do chlapca pindáte ale sami ste nič nedosiahli :)

Mať ciele v dnešnom svete je veľmi dôležité, možno je jeho cieľom na začiatok 150-200 hráčov.

Milujem tie vaše jebnuté pripomienky ku každému topicu ktorý sa tu vytvorí, už by snáď stačilo.

 

Ty řeči jsou ale založeny na zkušenostech s tímto portálem.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ty řeči jsou ale založeny na zkušenostech s tímto portálem.

 

Bohužel ale musím se přidat. Kéžby se vrátili doby, kdy jsme si tu honili ega nad tím, kdo má 10mbit doma v pokojíčku a jede mu na tom od 10.00 do 20.00 WoW server s 10 hráčema a cejtili jsme se jako těžcí killeři :)

Edited by Clou
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×