Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
AnhurX

Hledám stálou pozici v aktivním teamu

Recommended Posts

Zdravím,

 

 

 

 

už nějaký čas se zajímám o programování, ovšem mé znalosti nejsou dokonalé a tak hledám server kde se můžu naučit nové věci a získat nové zkušenosti. Nehledám server, kde najdou fix na githubu a formou copy paste se přidá do zdrojáku, zkompiluje se, hodí se restart a tím to pro ně končí ani pořádně neví co se tam nahodilo. Hledám server s aktivním teamem, který dělá plánované updaty, který má stabilní vedení, které se o server stará a rozdává úkoly teamu a ví co dělají. V podstatě se mi jedná o komunitu, v teamu jde všechno snáž a navíc by moje práce k něčemu byla.

 

 

Jsem trpělivý člověk a neucuknu hned jak mi něco nejde. Jsem učenlivý a od přírody zvědavý, takže někdy dokážu být opravdu vlezlý aniž bych si to uvědomil. Ale mou nejdůležitější vlastností je má cílevědomost, opravdu mám zájem se naučit se orientovat v této problematice, programování mě baví a je to můj cíl je to věc kterou chci dělat a jen tak se jí nevzdám. Je to také jeden z důvdů proč sem píšu.

 

 

Samozdřejmě jsem už do této problematiky zasvěcený. Ovládám SQL na slušné úrovni a zvládnu se orientovat v db. Umím základy c++. Umím javu na oop úrovni. Samozdřejmosti jsou základy php, html, css. Co se týká emulátoru: Nejbližší mi je TrinityCore se kterým už nějaký čas pracuju. Zvládnu ho nahodit jak na linuxu(debian) tak na windowsu. Umím vytvářet různé custom scripty a poté je přidat do core, např. portéry různé gossip changery a další takovéto primitivnější věci. Zvládnu vyřešit nejrůzněší problémy efektivně a rychle ale pokud problém sahá do core a je rozsáhlý, tak jsem v úzkých. Jeden z důvodů bude rozsáhlost kódu, když mi hráč napíše že se mu dlouho nerespawnuje npc, tak vím kam se mám v db zaměřit, ovšem když mi hráč napíše nějaký problém, který se týká core tak se v něm tak dobře neorijentuji, nevím kam přesně mám sáhnout . Je to jedna z mnoha věcí se kterýma bych se rád naučil pracovat daleko precizněji.

 

 

Mé zkušenosti s tímto postem jsou poměrně bohaté. Přesný čas jak dlouho se o to zajímám Vám nepovím, protože už si sám nepamatuji kdy jsem se o to začal zajímat. Ale za to si pamatuji přesně servery kde jsem působil, protože jsou jen 2 a na každém jsem ztrávil minimálně půl roku. Jednalo se o primárně o instant servery i když tam byli pokusy o přechod na fun. Jenže to byli tuctové instanty, kterých je plná Česká scéna. A bez nápadu se těžko přilákají hráči a tak servery zaniknuli. Ovšem toho času, který jsem tam ztrávil nelituji. Poznal jsem tam dost fajn lidí a hlavně jsem se tam hodně naučil. Ovšem došel jsem k názoru, že je potřeba jít o level výše a tak hledám server, který bude ochotný investovat do mě trochu času a více mě zasvětit do této problematiky.

 

 

Je 0:53 a už mi padjí oči, pokud najdete nějaké překlepy tak se předem omlouvám.

 

 

 

Budu se těšit na nové možné příležitosti.

 

Skype: heenz.heenzality

Edited by AnhurX
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fixed!

Vy upravujete jeho přihlášku? :X To, jak píše, a jak se reprezentuje je jedna z věcí, na které bych přihlížel v případě přibírání do teamu. Pak mi připadá absurdní, aby ho někdo opravil. Pokud tomu bylo jinak, tak se omlouvám.

 

Edit: Ikdyž tam pořád chyby vidím no.

Edited by Cosmo
  • Upvote 4
  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

On neopravoval jeho přihlášku, ale Wladassovu zapomenutou čárku ve větě. facepalm.gif

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
:offtopic: V ten den, kdy to týpek postnul, jsem mu jenom napsal do PM to co přímo mlátilo do očí, místo toho abych ho tu stíral. Nechtěl jsem to tady řešit. :)
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vim ze je to trosku pozdě ale pokud bys mel zájem tak shanim developery pro 4.3.4

Jedna se hlavně o opravu spellu / PvP systemu

 

Momentálně pracujeme v týmu 4 lidi (rus,rumun,2.Češi)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zrovna nabíráme, jen tak zběžně pokukuji, kdo tu co nabízí. Očima jsem přejel tvůj topic, nevypadá to nejhůř, hrubky bych snad i odpustil, tak to můžeš zkusit na 3serveru u nás. Zaujalo mě, že jsi proti tupému shánění fixů na githubu. U nás ti k tomu můžeme nabídnout konzultované retired Core devy, kteří s námi mají uzavřenou dohodu na konzultování těch nejtalentovanějších členů.

 

Hodně štěstí, ať už budeš dělat kdekoliv. Nejdůležitější je oboustranná spokojenost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×