Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Diff

Noví projekt...Pojdme do něho

Recommended Posts

Zdravím všechny wowkaře co mají rádi tu hru a trochu se jí věnují...

 

Takže chtěl bych udělat noví projekt pravděpodobně se bude jmenovat IllusionWoW. Nechtěl bych dělat nějaké kopie jakou je většina serveru který se předhánějí kdo dá jako start AQ lepší podle mě diž dostanete hned ze začátku skoro to nejlepší AQ tak ten server je apsolutně o ničem a za chvíli tam není co dělat ale je to můj osobní názor nechci vám brát vaše názory a iluze. No a právě já bych jsem se chtěl tomuto vyhnout chci udělat originálni server kde se bude dobře hrát a bude tam velká zábava ne jen pro hráče ale i pro GM team, budou tam vlastní itemy, dunky, qesty, a tak dále prostě co nejvíce originální ale nechci být na tom sám protože to je hodně práce. Chtěl bych aby ten server byl fun ale originální.

 

 

Požaduji:

- zkušenosti v Databázi [nelpatí pro všechny jen pro developéry]

- rozumné jednání

- věk 15+

- ochotnost

- čas na server 1 - 2 stačí klidně můžete i více ale aby se tam něco dálo a né flákalo

 

 

Nabírám:

- Developéry

- Eventery

- Programátory

- Grafiky

- a ostatní GM

- Klidně i někoho kdo by do toho šel se mnou jako spolumajitel.

 

 

- Server si oběnám pravdě podobně u ExonTechnologies [kdyby jste někdo věděl o nějakém jiném hostingu tak napište]

- Web si obědnám u Wedos.com podle mě je nejlepší

- Web si chci koupit tento: http://wotlk.henzigo.cz/ [nedivte se že je pomalí, je pomalí z důvodu že není připojený na databázi tak je pomalí ale až se připojí tak bude rychlí jako ostatní tak tuto malou chybičku dočasně omluvte]

- Chtěl bych vybudovat kvalitní server s kvalitním GM teamem, ale bez vás to nedokážu

 

 

Skype: daaaad74

Email: [email protected]

 

 

 

Myslím že je to snad všechno

Doufám že se někdo přidá.

Přeji příjemný zbytek dne.

  • Downvote 17

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nechceš dělat kopie a první co okopíruješ je název mého bývalého serveru? To myslíš vážně? ...

 

Mám chuť ti tu začít nadávat, ale budu se krotit. Fakt co si o sobě myslíš? Si jen děcko co si nemůže vymyslet vlastní název? Vzpamatuj se díky...

Edited by Henzigo
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prosím...Prosím... Lidi kdy už se s prominutím kurv* vzpamatujete? Nic proti Vám nemám, ale když už dělám nějaký nábor tak to popíšu o hoooooooodně kvalitněji ne? Z tvého příspěvku jsem pochopil že chceš udělat kvalitní server s kvalitním GM Teamem.. Joo hold takového žvásty má každý 2 server. Pokud už chceš být vedoucí nějakého projektu tak si hlídám pravopis ne? Koukni se jak to vypadá... Hrůza... Jinak když už jsme u té tvorby wow serveru. Proč zrovna ty bys byl kvalitní, když už je tucet kvalitních serverů? Stejně dopadneš jako víkendový projekt. Stáhnete si Repack (při nejlepším si zkompilujete svůj server) ale co dál? Nemyslím si že nějaké kvalitní úpravy dokážete udělat... Budou tu pro tebe zbytečně vyhozené peníze. Raději bež hrát na nějaký kvalitní nebo si za ty peníze co bys vrazil to tohoto tvého (nechci tě urazit ale zbytečného projektu) tak si zaplať wowka a hraj na ofíku, tam se dočkáš kvalit a nebo je investuj do lepších věcí než jsou hry. Je mi jedno jak si moji kritiku a radu vezmeš k srdci, je to přeci tvůj život a tvoje rozhodování. Jen už se delší dobu klepu hlavou o stůl "Proč neustále zakládat další a další wow projekty??".

Edited by Orangs
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Začnu Henzigem ano jediné co bych chtěl kopírovat je to jméno protože ta web stránka se mi líbí a nechci nějak měnit její vzhled.

Pak je tu další pán na holení Zikmo 1. března mi bylo 16 let

A jako poslední Orangs myslím si že co udělám z mýma penězma je jen na mě.... A ano chtěl bych vybudovat kvalitní wow server s kvalitním GM teamem....A navíc já jsem založil toto téma abych nabral nějaké lidi na ten projekt a néééé aby mě tady někdo kritizoval!!

  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takže změna textu v logu je práce na 2 minuty ... to ti klidně udělám ... já k tomu názvu mám citový vztah a pokud si za tímto jménem budeš stát, tak ti ten web prostě neprodám ... Za další bylo by také dobré se zeptat jestli by mi nevadilo kdyby si to jméno použil ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jestli nechceš aby tě někdo kritizoval, nelez na webová fóra.

 

Kvalitní team neseženeš, protože se neumíš vyjadřovat. Sorry, je to sice hnusné, ale je to tak. A všude, i v životě později poznáš, že vystupování a vyjadřování je půlka úspěchu. Proto jsou výmluvy že čeština není důležitá liché. Nikdo nechce Jiráska, ale jako negramotná hovada tu taky psát nemusíme.

 

Neprozradil jsi, jak chceš server financovat. Máš bohaté rodiče? V 16 můžeš tak akorát do fastfoodu a tam zlatem asi úplně neplatí.

 

Takže se laskavě vzpamatuj, dej si studenou sprchu a sedni k učebnicím místo abys trávil zbytečný čas na internetu. Ono se ti to jednou vrátí, tak jako tak. A když už tu chceš něco tvořit, pravidlo číslo 1 - vždy si po sobě čtu vše co posílám.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Páni, v 16ti letech takto zanedbávat češtinu. Myslel jsem si, že já se svou 4kou z češtiny na základní škole jsem debil, ale ty z té češtiny musíš mít takovou 14tku :)

Nebudu opakovat, co ti tady už mnoho lidí řeklo, řeknu jen, že dělat free server v době, kdy už nikdo "demo verzi" wow nehraje, je zbytečnost a nikdy nedosáhneš úspěchu.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak já také přileju trochu oleje do ohně, jo? Název topicu už sám o sobě vypovídá, o co jde. Milý Diffe, založil jsi již 3. topic o naprosto stejné věci, kde ti lidé psali, o tvém pravopise. Ty za několik hodin na to založíš topic, kde máš tak nechutnou chybu v samotném názvu topicu, že to ani dál nebudu číst. Možná jsi měl i dobrý nápad, ale s takovým přístupem to nedotáhneš nikam, dokonce ani k maturitě ne, což bych nikomu nepřál. Přišel jsi sem na forum s tím, že hledáš nějaké lidi. Něco ti prozradím. Lidi, kteří by chtěli spolupracovat na "víkendovém projektu" tady moc nenajdeš a ty kdo by měli zájem, odradí už samotný nadpis. Dám ti radu: Vypni počítač, ukliď ho nejlépe někam do komory zhruba na týden, vyndej učebnici českého jazyka a uč se. Tím bych začal. Až se ti podaří nastudovat alespoň shodu podmětu s přísudkem, možná se najde někdo ochotný poradit ti, co dál.

 

EDIT:// U slov a spojení typu "Server si oběnám; Web si obědnám u Wedos.com; (web) je pomalí, je pomalí z důvodu že není připojený na databázi tak je pomalí ale až se připojí tak bude rychlí; ten server je apsolutně o ničem." jsem se doopravdy krutopřísně zasmál :D Nevěděl jsem, jestli brečím smíchy, nebo smutkem. xP

Edited by Mikolas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nechceš dělat kopie a první co okopíruješ je název mého bývalého serveru? To myslíš vážně? ...

 

Mám chuť ti tu začít nadávat, ale budu se krotit. Fakt co si o sobě myslíš? Si jen děcko co si nemůže vymyslet vlastní název? Vzpamatuj se díky...

Nechcem rýpať ale, ty píšeš Si jen děcko co si nemůže vymyslet vlastní název? a hlavná vec máš tak isto rokov ako on. ale mne to je jedno. inak ku projektu veľa štastia tak mesiac to pôjde na Repacku a koniec.

Edited by Akiros
  • Upvote 1
  • Downvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Akiros vždyť mu 16 není ... a i kdyby bylo, tak se koukni jak píše ... Pokud ti to nedošlo, tak já nic o sobě, že děcko nejsem neřekl.

 

EDIT: Příště si prosím pořádně přečti co jsem psal a až si budeš jistý, že si pochopil co jsem vlastně napsal, tak pak piš.

Edited by Henzigo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lidi já jsem se ptal kdo se chce přidat a ne aby jste mi kritizovali můj pravopis.

Přidali se 3 lidé.

 

A jestli si mohu dovolit kritiku k vám (bez urážky nic proti vám nemám) hrajete si na něco co nejste, umíte jen kritizovat a to je asi tak všechno. Ano o svém pravopise vím mám z češtiny za 4 navíc se tím nerad chlubím ale jsem disletik a disgrafik pokud ovšem víte co to je (pokud to nevíte najděte si to na internetu nemám čas vám to tu vysvětlovat). Jak už jsem psal nedal jsem sem ten topic aby jste kritizovaly že to nemá cenu, at se jdu raději učit a nestrávím u PC, myslím si že co dělám do toho vám apsolutně nic není já se taky o vás nestarám tak vy se laskavě nestarejte takhle o mě může vám být ukradený co dělám a co ne :) . Takže pokud mohu poprosit bez kritiky nechci se s váma hádat. bez urážky nic proti vám nemam a toto neplatí pro všechny...

Share this post


Link to post
Share on other sites

:offtopic:

 

Já jsem dYsleKtik (né disletik) taky (byl), a česky umím. Přestaň se vymlouvat, jsi jenom línej a neučíš se protože máš jiný zájmy (sport asi né, možná tak hry a PC; holky asi ještě neproháníš...). Dyslexie a dysgrafie je největší omyl v dejinách lidstva; lenochům jen dává do rukou argument, který neznalému člověku unikne a slepě mu věří. Ani jedna z těchto poruch nemá co dočinění s gramatikou.

 

Kupkoid ti to napsal dobře, dovolím si ho ocitovat: "Všude, i v životě později poznáš, že vystupování a vyjadřování je půlka úspěchu. Proto jsou výmluvy že čeština není důležitá liché. Nikdo nechce Jiráska, ale jako negramotná hovada tu taky psát nemusíme." :)

 

frytiks: Akiros je s největší pravděpodobností bača (dle ip)... :death:

 

PS: sorry za offtopic. :tomato:

Edited by Wolf Officious
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wolf o sport zájem mám hraji fotbal a florbal, Hry mě baví hraji je ve volném čase ted jsu nemocný tak proto jsem tu tak často nemám co dělat. A holku právě tedkom mám :D A jsem rád že jí mám protože bez ní bych nebyl nic...

  • Downvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

No zvrtlo se to tu v pěkný off-topic, nicméně...

 

Diff: ti lidé tady, se ti snaží poradit. WoW Serverů je plná prdel, originalita není, a nedokážu si představit tým vedený člověkem, který se gramatice vyhýbá jak jen to jde. To prostě nejde. Takový člověk nemá respekt, úctu... Spíš ho lidé mají za "blbečka" - čili jakožto majitel/admin nějakého serveru jsi absolutně nepoužitelný (všimni si, že píši absolutně :)). Co se týče kritiky, jak už psal kupkoid :) toto je diskusní fórum, a cílem takovýchto fór je diskutovat. Do diskuse patří i kritika - pozitivní, negativní... Jestliže je ti 16 - o čemž silně pochybuji, měl by ses opravdu zaměřit na školu a nedrancovat kapsu rodičů každý měsíc ZBYTEČNĚ kvůli serveru, který nemá budoucnost(admin, který neovládá gramatiku;informace o "projektu" jsou neúplné, nevíš co chceš, chceš toto ale nevíš jako co by to jakože mělo bejt).

 

Všichni se tě snaží odradit a z dobrého důvodu. Ačkoliv to teď nevidíš a snažíš si žít vlastním životem, tak škola je důležitá, mnohem důležitější, než jsi schopen si připustit a rozhodně důležitější než nějaké super-cool-mega projekty, které skončí dříve než začaly. Konkurence na poli free serverů je obrovská a poslední dobou wowko stále více lidí opouští. Práce na serveru je náročná a jak se mi tak zdá tak ty si to představuješ jako hurvínek válku.

 

Vím co říkám, sám jsem se o server už nesčetněkrát pokoušel, bohužel jsem narazil - škola. Předpokládám, že ti to bude financovat tatínek nebo maminka. Dřou do úmoru a ty přijdeš ještě skrouhnout rodinný rozpočet o dalších pár stovek na server, no to snad ne.

 

Nejspíš se ale už motám v "kruzích" a píšu furt to samé.

 

Důležité je, že tě nepovažuji za hlupáka, nýbrž za lehce omezeného a paličatého člověka. Někdy je to dobře, ale tady narazíš. Dej na rady lidí odsud - přeci jen, mají trochu více zkušeností než-li ty.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wolf o sport zájem mám hraji fotbal a florbal, Hry mě baví hraji je ve volném čase ted jsu nemocný tak proto jsem tu tak často nemám co dělat. A holku právě tedkom mám :D A jsem rád že jí mám protože bez ní bych nebyl nic...

 

Si ma pobavil že máš holku ... akurát tak gummenú aničku, ktorej tiež lezieš asi na nervy ... Prosím ťa s tvojim prístupom ... každému je jasné že si vytvoríš nový účet s menom akiros tu hovoríš o http://wotlk.henzigo.cz/ ako ho kúpiš a tu mu píšeš http://pastebin.com/Mbumzfrc

Share this post


Link to post
Share on other sites

originalita není

 

No dovoooool?! Teď sis ze mě udělal zarytého nepřítele! :nw2_devilsmiley::D

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdá se mi to, nebo dotyčný změnil název tématu? Hlavně že tam tu hrubku nechal. http://www.pravidla.cz/pismena-i-y/

 

Mimojiné, až teď jsem si všimnul, že je to založené v sekci Oregon Core. Přesunuto do nabídek práce.

Nejraději bych takhle špatně zařazené témata okamžitě mazal. NAUČTE SE ZAKLÁDAT TÉMATA V PATŘIČNÝCH SEKCÍCH! :D

Edited by Wolf Officious

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak krásné.. milý Diffe.. Ani já nejsem skvělý v gramatice a nic si z toho nedělej.. myslím že gramatika není důležitá.. taky jsem Dyslektik a Dysgrafik a kdo ví co ještě.. ale uznávám že tahle porucha se projevuje hlavně v tom když píšu .. protože moje písmo je celkem otřesné. Zbytek jsou jen neznalosti ČJ a výmluvy. Co se týče tvého projektu. Dnes opravdu nemá smysl na WoW vytvářet jakýkoliv server. Server s jakousi originalitou a vlastními dungy už existuje a upřímně na něm hraje jen pár lidí.. Dále na WOTLK a TBC nelze udělat server už jen protože Anathema ,Twinstar a Gamenode mají v současné době všechny zbylé hráče WoW na těchto datadiscích. Z WoW také kupa lidí každým dnem odchází a to hlavně protože je kupa nových MMORPG jako například Age of Conan který před několika málo dny vyšel na steamu jako free to play a kupa dalších. Myslím že nemusím uvádět tu kupu klasických titulů které se hrajou už dobu. Prostě nemá cenu vývoj serveru na WoW.. Ikdyby si to chtěl udělat třeba na Cataclysm nebo Pandariu.. to už by si musel být opravdový blázen a i tak by ten projekt neměl budoucnost. Nechci tvé naděje degradovat. Vše myslím dobře ale mluvím ze svých vlastních zkušeností a mohl bych tu dál citovat spousty textů které zde uvedli autoři předemnou. Klidně si server rozjeď nebráním ti, ale po pár týdnech se budeš tlouct do hlavy kvůli těm utraceným penězům.. Sám sem to zkoušel a došel sem k názoru že vývoj vlastního MMORPG (ikdyž je to taky velký kus cesty) má smysl větší).

 

Konec konců nechám to na tobě jestli můj názor budeš brát v potaz nebo ne. Nedělám si iluze, že po přečtení mého topicu by si přestal s veškerou prací na serveru. To by bylo hloupé. Naopak fandím mladým lidem co mají zápal a chuť něco udělat. Taky jsem takový byl a pořád jsem. Ale doporučil bych ti raději se naučit programovat. Poté se naučit co je to Game Engine.. jak vlastně hry fungují. Naučil se v nějakém tobě vyhovujícím a pro tvůj projekt vyhovujícím herním enginu.. A pak stvořil prvně třeba nějakou "Androidovku" jako sem to udělal já... Všimni si toho že na té moc práce není. Grafiky taky na mobil/tablet nemůže být moc složitá takže ani tam není moc práce. Vlastně jde jen o dobrý nápad. Dám příklad třeba Angry Birds.. prostě kravina kde střílíš ptáky na prasata. A vydělala tvůrcům miliony. Troufám si říct i miliardy a zná ji snad každý

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nechceš dělat kopie a první co okopíruješ je název mého bývalého serveru? To myslíš vážně? ...

 

Mám chuť ti tu začít nadávat, ale budu se krotit. Fakt co si o sobě myslíš? Si jen děcko co si nemůže vymyslet vlastní název? Vzpamatuj se díky...

 

 

Takovejch ještě potkáš. Vůbec si tím nelam hlavu. Stejně jak začnou, tak skončí, taky mě v minulosti tolikrát vykrádali, že už to vnímám spíš jako takovou parodii nepovedené reklamy. (kolega zakládající tento topic, ať to taky nebere zle, je fakt, že to mohl uchopit i jinak a být poněkud originálnější, kdybych to měl nazvat slušně).

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×