Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Nay

[Nabídka] Nayeth - RPGM/GM

Recommended Posts

Zdravím všechny uživatele WoWResource.

Rád bych se tímto ucházel o pozici RPGM.

 

Základní Informace:

Přezdívky: Nay(eth), Ice(breaker)

Doba hraní WoW: 6 let (3 roky Blizzlike, 3 roky RP).

Věk: 20 let..

 

Mé předchozí zkušenosti (vedlejší):

- Holymord - Půl roku EM. Tento projekt snad ani nestojí za zmíňku.

- ChaosCrusader - Působil jsem jako H. EM.. Rozpad brzy po vzniku.

- 3Server - Velmi krátké působení jako EM, nedostatek času.

 

Zejména ovšem:

- Neoteric RP - Více než rok jsem zde působil jako RPGM a poté ze své vůle tři měsíce jako PJ, až do jeho konce. Prožil jsem zde své nejlepší roky RP a jsem současně vděčný všem, kteří tento projekt vedli a kteří mi dali šanci podílet se na jeho směru vedení a tvorbě příběhů a stovek hodin, né-li tisícovek hodin strávených pro hráče.

- Erebos RP (Pokračování Neotericu pod jinou záštitou) - Něco přes měsíc jako PJ, poté jsem s RP na dlouhou odmlku skončil.

 

Mohu nabídnou:

-Databáze -> SQL (Od Questů přes vše až po Event AI)

-Průměrné práce s Noggitem (Rád se přiučím).

-Rozsáhlá znalost Lore, Velmi vysoká úroveň RP

-Rozsáhlá znalost světa Warcraft - Instance, Classy apod.

-Znalost příkazů

-Vystupování na úrovni, Týmová práce

-Aktivita a flexibilní čas

-Spolehlivost

-Český, Slovenský a Anglický jazyk.

-Mikrofon samozřejmostí

-Jen naprosto ojediněle bych se uvolil k PHP/HTML.

-Grafické práce v PS (CS6).

 

Požaduji:

- Hledám server s co možná nejmenší úpravou původního Lore. Custom patchům a lehkým úpravám se nebráním, ovšem nerad bych vstupoval do velmi upraveného contentu, nebráním se mu, avšak takový kontent musí mít nápad. V tomto případě bych upřednostňoval pohovor na skype, TS, nebo Mumble. Nebráním se nově, či v budoucnu začínajícím projektům v tomto směru.

- Wotlk (Krajně Cataclysm) - Pouze RP.

- Server se stabilním zázemím.

- Profesionální a komunikativní team.

- Prostor k uplatnění mojí fantazie a schopností.

- Server s budoucností (Začínající projekty mi nevadí).

 

Zmínil bych, že unlike tohoto příspěvku byli naprosto nesprávné a s danými osobami jsem si tento jejich přístup (ze strany 3serveru) vyříkal kdysi v PM. Došlo k několika omylům v jejich úsudcích, které bych nerad dál rozebíral, protože jejich přístup k tomuto topiku byl naprosto neadekvátní.

 

Email: [email protected]

 

Děkuji za přečtení a přeji hezký zbytek dne,

Nayeth.

Edited by Nay
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ode mě má doporučení. Jedno z nejlepších GMek co na Neo kdy bylo. :-)

  • Upvote 3
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Škoda, že si nemůžeme nikdo z teamu působnost na 3serveru vybavit, ale hodně štěstí :shifty:

Edited by Blazer
  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravím,

 

osobně jsem taky hodně dlouho hledal v záznamech, na foru, ptal se členů teamu a nevzpomínám si, že by tu někdo takový s podobným nicknamem kdy na 3serveru pracoval. Záznamy, databáze, na foru, ten člověk neexistuje a členové teamu si nemohou vzpomenout, jako já.

 

Tak si říkám, že mám určitě špatnou paměť, nebo že by tu někdo trošku přikrášloval, aby nabídka vypadala lépe? Třeba se pletu a je to nějaký neodhalený talent, který odváděl svou práci tak dobře...až se NEdostal přes nábor teamu na 3serveru. ;)

 

Každopádně hodně štěstí, tato nabídka mě velmi pobavila. Zajímalo by mě, jak dlouho pan kolega pracoval na jiných projektech, když jsme mu u nás nevyhověli ani u náboru.

 

I přesto přeji - Hodně štěstí.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravím,

Velmi rád bych se k tomuto nedorozumění vyjádřil. Zmíněním velmi krátkého času jsem myslel dobu kratší, než jeden měsíc (Přesněji tři týdny), které jsem na 3serveru pobýval. Do Teamu jsem se nedostal přes žádný váš nábor, ale přímo od nabídky tehdejší hlavní EM (V momentální době zjišťuji, že tam již takový post vůbec nemáte), na jejíž přezdívku si nyní opravdu nemohu vzpomenout.

Jednalo se o reakci na můj post zde na WoWResource pod jiným účtem (Icebreaker), který jsem před hodně dlouhou dobou využíval a ke kterému si již dávno nepamatuji heslo ani email (Jsou to téměř dva roky).

V první fázi, pokud se nepletu, jsem byl kontaktován TomTom-em (V nabídce GM), který mě z části upozorňoval na to, že i když je můj post spíše vhodný pro pozici EM, tak mě rád prozkouší ze znalostí k postu GM. V mé odpovědi, kde jsem zmiňoval, že bych se postu EM nebránil se mi pak dostalo odpovědi přímo od tehdejší 'Hlavní EM' (Té), která mě poté přijala. Rád budu upřímný s tím, že ve své tehdejší pozici jsem za zmíněnou krátkou dobu působení utvořil jen několik málo eventů, než jsem pod krátký emailem Head EM zmizel a už se neukázal.

 

Opravdu si nejsem jistý, co přesně Vám v mé nabídce přišlo tak přespříliš zábavné, ale mě naopak připadá zvláštní, né-li až neprofesionální, že téměř ihned začínáte vykračovat se zbytečnou ironii a předsudky. Věřím, že díky použití tohoto účtu mohlo, nebo spíše došlo k tomuto nedorozumění za které se omlouvám.

Přesto je od vás velmi, opravdu velmi neprofesionálni unlikovat jakékoliv příspěvky v tomto topicu, což musíte uznat vy. Vyřešení přes PM a následné omluvy jsou sice hezká věc, ale pro případné čtenáře to zde vypadá poté tak, že jsem snad někde něco nalhal, což se mi velmi nelíbí.

 

Nayeth

Edited by Nay

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bump.

-Po velmi dlouhé době, kterou jsem strávil hraním na PvE contentu WoTLK, bych se velmi rád ohlédnul zpět ke starým časům. Hledám RP server vyhovující mým podmínkám. Možná chci příliš, možná málo, záleží jen na Vás.

-Hledám pozici ať už ST, PJ, nebo RPGM... svůj čas velmi rád věnují hráčům ať již budu na jakékoliv úrovní vedení.

-Více informací si můžete získat skrze PM, Skype, TS/Mumble, nebo email, případně přímo zde pomocí komentáře, což mi sice připadá velmi neosobní, ale ta možnost zde je.

-Upřednostňuji přeci jen pohovor na Skype/Ts/Mumble.

-Uvítám přátelské prostředí, velmi rád pak známé.

 

Za přečtení a případné reakce předem děkuji,

S přáním hezkého zbytku dne,

Nayeth

Edited by Nay

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×