Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
chronos

Zabavení serverů na onlinegamers.cz

Recommended Posts

Náhodou jsem naklik onlinegamers.cz a co se tam neobjevilo! Konečně máme nějaká příklad pro lidi co se ptali, zda je provoz free serverů u nás legální. Ze jejich stránek to prohlášení za pár dní zmizí, tak ať je zvěčněno alespoň tady.

 

Vážení spoluhráči,

 

V minulých několika hodinách jsme nuceni řešit, informovat a zajišťovat znovuobnovení serverů. Jejich nefunkčnost se dotkla webu, Lineage, IRC i komunikační aplikace Teamspeak. Samozřejmě Vás nemůžeme nechat bez informací:

 

Na naše občanské sdružení přišlo ne zcela anonymní udání, že naše servery disponují nelegálním softwarem v čele s Windows 2003 Server a databázemi. Následkem toho firma BSA, která zajišťuje legálnost sofwarů a licencí přijela do naší hostingové firmy a zabezpečila všechny počitače.

 

Mrzí nás, že se to dotkne Vás a pracujeme na tom, aby se vše vrátilo zpět v co nejkratší době (odhadujeme 2-7 dní) a Vy jste tím byli co nejméně ovlivnění.

 

Chci Vás ujistit, že ačkoli fámy napovídají něco jiného, občanské sdružení Onlinegamers.cz by neporušilo zákony ČR a tím úmyslně způsobilo újmu Vám, hráčům.

 

Děkuji Vám, že i teď, kdy nastalo pro nás těžší období, Vy stojíte při nás.

 

prezident Rudolf Grochal za celý tým OnlineGamers.cz

 

 

 

Aktualizace 5.3.2008 v 19:30:

 

Po telefonátu s prezidentem sdružení Rudolfem Grochalem Vám mohu dodat aktualizované a pro většinu z nás i optimistické prohlášení.

 

První server, kterým je webserver (web, IRC, TS) bude navrácen zítra. Zbylé herní servery, které byly zabaveny budou obnoveny do pondělí 10.3. 2008. Jsem rád, že vám mohu říci, že pravda vyšla najevo a my z toho vychazíme očištěni, zdráhám se použít slovo vítěz.

 

Všem vám děkuji, že jste nám nepřestali projevovat důvěru i v době, kdy jsme ji vážně potřebovali.

 

 

 

Lukáš Marek, informační ředitel Onlinegamers.cz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jo ted to ctu na vyvesce UO shardu, kterej je hostovanej na OG. Docela humus. Neudame si nekoho, asi to bude moda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Já taky. Předpokládám, že se jedná o pomstu nějakého vykopnutého GM, nebo Admina.

Edited by hisgrak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Postreh z vyvesky UO shardu Moria.

 

Mongrel 2008-03-05 22:06:42 v

takze hooodlne dlouhej flame o cele udalosti je zde -ODKAZ- zda se, ze velka cast komunity je presvedcena ze za celou akci stoji byvaly clen OG znamy jako Rick97

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Když už nic, jste ve špatném fóru - zrovna WoW serverů se tato zpráva netýká (nebo ne přímo) - zabaveny byly servery se systémem Windows (jak píše Rick97), WoW jede na nějakém UNIX like systému. Takže doporučuju move do OT.

Edited by kupkoid

Share this post


Link to post
Share on other sites

nevim jesli mate widle legalní či ne ale každej wow server porušuje zakony čr.. respektive autorská prava. tím myšleno používaní blizzardskejch mapek na serveru a blizzardskejch dbc na serveru.

(hrac porusuje eula licenci kde je napsno že se z wowkem nbude pripojovat na jine než oficialni servery)

 

\\Edit A dodam TO jako muze ta organizace prijet do servrovny zabavit servery a napr po projeti je za tyden vrait? kdo bude hradit např skody zpusobene nefunkcnosti serveru? (tyhle ty anonimni kreteny bych vesil za koule do pruvanu slusneji sem to napsat nemohl sry)

Edited by Czeirne

Share this post


Link to post
Share on other sites
mam dojem ze "jen" nesmis menit informace v dbc a mapach, ale nejsu si tim jisty

Jak nesmiš tak poupravovat to samozdrejme taky nesmiš ale nesmiš to používat pokud ti k tomu blizz neda souhlas.. furt ty mapky a dbc sou jeho protože on je stvoril on na tom ma cetko..

Share this post


Link to post
Share on other sites

ten anonym tým aj tak nič nevyriešil akurat pozastavil chod serveru na týždeň.Som rad, ýe sa to vyriešilo a OG teamu prajem veľa šťastia a sil :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

nerekl bych vzdyt i a casablance je videt že je nejakej ten box zapecetenej ;) ale divim se že rikal ze jim servery vratej vzdyt emulace wow serveru neni legalni. jak ze serveru tak i od hrace.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, to jsem zvědavej jak to dopadne, nelegální to je.

Však policajt jsou lamy, jejich IQ 19 :D No jo no, co naděláš :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

na iq policie musej vsadit jakmile jim tam ty servery/emulatory obevej mají pruser dle meho tedy.

Edited by Czeirne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak předpokládám, že povolení mají. Myslím, že OG team je docela slušně v ****, nebo myslíte, že vyváznou bez pokuty a žádného trestu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sli hlavne po serverecg s woknama a s L2 ne? Protoze mam pocit, ze udani BSA bnylo smerovany hlavne po tom (predevsim ty okna). S RTS L2 by mohl byt taky problem.

Edited by Ganimoth

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×