Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Sign in to follow this  
Westman294

Prodam PC

Recommended Posts

Ahojky

Prodavam PC

Duvod chci lepsi a potrebuju nake prachy za ten svuj co tet mam

Takze deme k veci

PC je nakej ten patek dva starsi ne uz ma na kontek 1,5rok hrani Zářím jak sluníÄko

Parametry: 2G ram

150G HDD

Sapphire (ATI) Radeon X1650 Pro, 512 MB

zakladka MSI

Intel Celeron 2,80GHZ

case střibrný

DVD,CD................. mechanika vypalovačka

 

 

 

Cena dohodou ovšem pištemi PM nebo na ICQ spíše PM

 

Jinak jak říkam PC je nakej ten patek starsi........jinak rozjedu tam vph na maximalni detaily Pro evo 08,Assassins Creed a mnoho dalsiho zvlada taky narocou grafiku napr Photoshop,Cadkey,Corel Draw a mnoho dalsiho ma mnoho funkci.....kdo by mel zajem o nake PC hry tak neni problem sehnat vse ovsem ale jen kopie palene ........................

 

Na prani PC preinstaluju na jakykoliv Win,naformatuju a nahraju sowfty jake si prejete......tak to si myslim ze je vse doufam ze to nak uspeje PohodiÄka

 

PS mi ICQ je 364982015

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

11k neni to trochu moc ? Poskladam ti lepsi PC za 7-8k ..

 

grafika - tak 1 300

cpu - 500 - 700

jakou mas desku, to jsi neuvedl.. ale tak rekneme 800- 1000

dvd,cd - 800

2gb ram - 1000

case - 700-800

150gb hdd - 800

 

Novy PC s temato komponentama by te vysel max na 6 500. A takze za stary, opotrebovany PC davat 11k ? je sice pekne ze sem pises lacine fraze jako, rozjedu assasin na full.. ale verit tomu.. no ehm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pěkný PC hodil by se :) Ale moc drahý ano. Assassin na tomto? Proč říkáte, že ne? Jde to celkem v poho i když píšou požadavky tak jde to rozjet i na plný detaily bez sekání ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nevím co je špatného to prodat za 11 tisíc. Poptávka vs. nabídka, jenom je holt riziko na těchto fórech, že do toho začnou kafrat lidi co o to ani nemají zájem. Takže prodávat ve foru není zrovna nejlepší způsob. Můžeš zkusit nějaké bazary a aukce.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ass na celeru a x1650pro (na beton s DDR II pamětma) na maximální detaily nerozjedeš (to bys mohl hrát na maximální detaily i třeba takový crysis), popř. rozjedeš, ale jako slideshow. Pohádky si nech pro jiná fóra. A cena? Nedal bych více, než 5k, toť můj střízlivý odhad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ta cena je fakt moc velka :-/ toto je z jedne nejmenovane (kluvi reklame) spolecnosti :

 

CPU AMD Athlon X2 4050e+ box AM2

MB: GB M56S-S 3

paměť 2 GB DDRII 667

HDD 250 GB HDD 7,200ot. SATAII

FDD 3,5“

DVD RW LG H58N

ATI Radeon 3650 512 MB DDR +TV

Audio 5+1

Case MidiTower ATX 350W

Klávesnice , myš optická

cena: 7 800,- (s DPH)

 

myslim ze bych radsi sel do tehle sestavy nez do te tve..... sice zalezi i na kvalite ale mno to je zas neco jineho..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jenom dodam že bych to klidne bral noa le za polovicní cenu..

Dříve když sem si kupoval notaka tak stal 30 hadru.. byl nadupanej.. a v dnesni dobe bych ho prodal s tezi za 5 tku a jeste bych se cejtil trapne ze sem dotycneho natahl... mno všeobecne každá elektronika de strašne dolu.. a asi težko by nekoho zajimal argument že sem ho drive kupovalk za 30 hadru a ze za nej chu pulku ze je to ferove ne? :)

Edited by Czeirne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nový PC:

 

Počítačová skříň ACUTAKE ACU-COOL - černý (black) tower, ATX, 4x5.25", 2+5x3.5", 410x185x412mm, bez zdroje 593,81 Kč

Základní deska: Asus P5SD2-VM 867,51 Kč

Procesor: INTEL Celeron D 347 - 3,06GHz 772,31 Kč

Paměť: 4GB (KIT 2x2GB) DDR2 667MHz 2 021,81 Kč

Grafická karta SAPPHIRE X1650PRO, 512MB DDR2 (800MHz), ATI Radeon X1650PRO (600MHz) 891,31 Kč

Zdroj: XILENCE power 550W 974,61 Kč

Pevný disk Hitachi (IBM) Deskstar 7K160, 160GB, SATA, 2MB cache, 7200ot, HDS721616PLA320 927,01 Kč

Celkem 7049,- Kč

 

Když by se vzali horší paměti, zdroj, tak jsme možná na 5500,- Kč za nové PC s 2letou zárukou. Z čehož plyne, že to tvoje má cenu sotva 4000,-Kč.

Share this post


Link to post
Share on other sites

4000~5000 Kč vic z tohohle fakt nedas.

 

Prodaval jsem muj pocitac neco podobne tvymu ale athlon a geforce grafika a prodal jsem to za 4500 i s monitorem, takze to tvoje max 5k, ale 11k lol....

 

kamos prodal o vanocich za 11k

 

AMD Athlon X2 5200+

2GB ram DDR2 667Mhz

200GB disk, SATA2

Ati Radeon HD2600 (256)

 

a to je pul rok zpatky a ten tvuj s prominutím "pekáč" bych nekoupil vic jak za 4k

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×