Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
Nexus1903

Black Qiraji Resonating Crystal

Recommended Posts

Mont Black Qiraji Resonating Crystal bol do patchu 3.0.2 dostupný len pre 1 človeka na realme. Keď skončil event Bang The Gong, prvý ktorý mal level 60 a zobral si Quest Bang a Gong! a buchol do gongu pri Gates of Ahn'Qiraj dostal tohto mounta.

Ale keď pošiel patch 3.0.2 v patchliste bolo napísané:

The Black Qiraji Resonating Crystal is now a normal mount.

Je to k videniu napríklad >>>TU<<< alebo >>>TU<<<

Ja by som sa chcel opýtať akým spôsobom sa tento mount dá získať. Lebo na WoWhead aj na WoWdb sú staré informácie, resp. že mount je z Questu ktorý je dávno neprístupný. Na Thottbot-e o tom nieje nič.

Hrám na ofíku a tohoto mounta by som veľmi chcel. k dakto vie ako ho získať a povie mi to, budem mu vďačný.

Ďakujem

Share this post


Link to post
Share on other sites

mno padá z trashe ... mám green, yellow ale ještě na 3.0.2 mě nešel použít nikde jinde jak v AQ, a lidi říkali že blizzard se na to vykašlal... ostatně teď kašle na všechno, od té doby co se změnil celý developerský tým stojí WoW za prd....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Teda trash v Ruins a Temple Ahn'Qiraj, som nevieš náhodou aký je drop rate?

 

// EDIT a ešte, keď vravíš že DEV team Blizzardu na to kašle, to ale neznamená že ten mount nepadá... alebo áno?

Edited by Nexus1903

Share this post


Link to post
Share on other sites

mount padá, ale pokud vim nejde pořád použít nikde jinde jak v AQ.... teda nevim jak to je na patchy 3.0.3 ... jinak ten dev team, je celý nový, a už na těch PvP setech je to vidět, design voničem...

 

edit - drop fakt nevim, ale řekl bych že cca 1-5%

Edited by ararara

Share this post


Link to post
Share on other sites

No ja som si tiež všimol pár nedostatkov, napríklad v Booty Bay nedolieha niekoľko textúr k sebe... Blizzard chce asi ušetriť a najal amatérov. Každopádne si toho mounta toho Black skúsim zohnať a dovtedy určite vyjde patch 3.0.8 a snáď pôjde použiť aj vonku. Inák Ahn'Qiraj je síce raid ale nedá ho vysoký level aj sám? Napríklad taká 80-ka to nedá? Lebo sa mi nechce zháňať partu a guilda so mnou nepôjde!

Ďakujem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Black z trashe nepadá, je to část archievmentů Feats of Strenght tudíž už nelze získat. To že už má být normál znamená že má casting time, předtím byl instant.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Black z trashe nepadá, je to část archievmentů Feats of Strenght tudíž už nelze získat. To že už má být normál znamená že má casting time, předtím byl instant.

Do kelu a ja som si myslel že ho budem mať, no nič. Toho teda mať nabudem... Ale ako vravel ararara tak tí farebný by sa mali dať použiť aj mimo dungu... no uvidíme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do kelu už mi z tých skarabov šibe :) Kašlem na nich a zoženiem si radšej niećo iné!

Teda farebný idú summonnúť len v tom raide a ten čierny aj mimo ale už sa nedá získať.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asi tak, jinak s tim že v BB nedolíhá textura, tak ta nedolíhá ani v Howling Fjordu nahoře ve městě když sejdeš dolů pod most k těm trpaslikum... je sice pravda že s designem instancí, a northrendu celkově, si dali opravdu dost záležet, ale co šlo to odflákly... PvP sety udělali tak narychlo že z toho vyblili naprosto nekoukatelný design, kde na placku naplácely barvu... stejně tak T7 set (přebarvená T3... chpu je že asi dělat pořád nový designy a tak musí bejt nuda, ale když už za to lidi platěj, chtěj kvalitu a něco hezkého.. né to co vyblili za posledních pár dní...) ;-) proto já s wow končim, nyní se budu věnovat rozvoji C++ a udělám si vl.server který bude v serverovně ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tento mount je pro ty co udělali specialní questline a byli u otevření brány. Dříve byl legendární, ale změna v 3.0.2 z něj udělala regulárního mounta, aby mohl být v tabech s mounty.

 

V AQ padají stále barevné mounty - červený, zelený a modrý.

 

Tento mount se stále dá získat na serverech, které nemají AQ bránu otevřenou, což jsou všechny nové servery.

 

Ten kdo získá mounta, tak získává rovnež title Scarab Lord.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Why? Because It's Red" Achievement sa zaraďuje medzi Feats of Strength.

Včera sme boli traja AQ a padol nám červeny mount na vyššie uvedeny achievement.

Davali sme trash a padlo cca 10 mountov ak nie viac.. asi 4ks zlte potom neviem ake a 1 cerveny.

Co sa tyka toho resonating crystalu nepada z trashu, je to ako quest reward pre Scarab Lorda tj toho kto otvoril brany AQ, ked este otvorene neboli, cize ziskat ho na serveroch, kde uz brany boli otvorene je nemozne, ale na novych serveroch sa ziskat este da.

Edited by sT@N

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×