Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  
orisekk

Ochrana proti zlodějům

Recommended Posts

Zdravím,jde udělat něco takového jako že se jde třeba ICC .. ( Lord,Lady,DB ) a u DB si hodněkrát někdo otevře truhlu ( předtím leavne ) a ukradne z Deathbringera loot,šla by udělat nějaká ochrana proti tomu ? případně jak a script na to? předem děkuji za odpověd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Možná by pomohl port "někam jinam" při "leavnutí". Konkrétní řešení teď ale dělat ani hledat nechci. Snad se najde někdo ochotný. Držím palec. :innocent:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na offi pokuď nemá grupáč ho to vyhodí z Raidu do 60s

 

EDIT: Pokuď se to stane tak hráč si už nezaraiduje, jsou tam lidi co rozhlásí po celém serveru, že je to ninja apod.. takže asi tak a bude jejich blbost brát ho tam zas.

Edited by Nex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ale do těch 60ti sekund se to stejně dá ninjnout z truhly,občas opravdu stačí rename postavy a člověk si může ninjovat dál,potřeboval bych prostě něco,aby ho to pryč neportlo do 60ti sekund,ale do jedné sekundy .. nebo něco takového ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ale equip se těžko mění a classa.

 

EDIT: Na offíku byl taky jeden ninja jmenoval se Rxper... pak si dal dalších 10 renamu a pořád jsme to věděli hele.

EDIT2 : A pokuď si ho zvolí jako Leadra a on dá Master loot tak je to jejich chyba...takhle odpovídají Blizzard GMs na offi...zvolí si ho tak co...jejich chyba.

Edited by Nex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Další možnost, která mě napadla je, že by se u jistých gameobjectů před lootem prověřoval raid hráče. GO se můžou například rozlišovat podle mapy, aby to bylo jednodušší (v některých případech to ale nejde). Nevím jestli rozumíte tomu, co tím chci říct.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Já bych to řešil tak jako Blizzard...zvolili si to hráči jejich blbost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, já myslím že jakýkoliv neoprávněný získávání předmětů, nebo čehokoliv jiného, není zrovna fair play. A o to tady snad jde, ne? B)

Edited by Wolf Officious

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fair play však ano...Už si nezahraje...takhle se hraje Fair Play...Udělá si nindž a už si nezahraje co řešit? Akorát musíte mít kvalitní klávesnici a ruku na spam.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Právě proto chci script,většina lidí ani neví co je ninja,a pak se diví,tak chci ten script :) třeba se někdo najde

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

pokud to dobře chápu, tak účel té úpravy je, aby ti neodešli někteří hráči kvůli "ninjům".

 

Koncept:

Nepomohlo by při spawnutí truhly, aby si ověřila typ lootu u toho kdo zabil bosse. A pokud by měli ML, loot by se zablokoval pro master lootera.

 

Jiné řešení:

Vytvořit webovou aplikaci, databázi ninjů, tam si hráči můžou zjistit kdo je "ninja" nebo ho tam přidat. Uznání "ninja" hráče by fungovalo na principu hlasování. Problém tohoto řešení je, že se systém fá zneužít a použít proti někomu kdo není "ninja" a naštve skupinu lidí, ale to je věčný problém.

 

Jinak život bývá pořádná svině, proč by to nemělo být i ve WoW, aby se naučili si dávat pozor na podvodníky, zloděje a hajzlíky.

 

BTW: Označení ninja je zavádějící, lepší by bylo zloděj, ale to já nezměním ;)

Edited by Menur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×